Search found 4 matches

by mentaldev
Thu Apr 10, 2014 1:53 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Orphaned Attachments will not delete
Replies: 8
Views: 6118

Re: Orphaned Attachments will not delete

Hi,

I know this is an old thread but I have the exact same issue and wondering if you found a solution?

Cheers, Jason
by mentaldev
Tue Apr 15, 2008 3:47 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 80667

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Ok, I'm up and running now apart from one thing, the post counts are incorrect, the topic count is correct, I add five topics but it shows zero posts.

Cheers, mental
by mentaldev
Tue Apr 15, 2008 2:27 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 80667

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Further to my last post...

I've been able to confirm that it is getting as far as reading and updating the next_check field in the phpbb_lastrss_autopost table

So it is trying to work...
by mentaldev
Mon Apr 14, 2008 11:31 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 80667

Blank Page...

Help... The install went fine expect I get a blank page when I load up index.php Live site: http://www.thehub.co.nz/index.php Test page: http://www.thehub.co.nz/test.php Only difference between to pages is the following line is commented out in index.php include($phpbb_root_path . 'includes/function...

Go to advanced search