Search found 26 matches

by Katarn
Tue Jun 20, 2006 6:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No icons / images
Replies: 2
Views: 1125

Problem solved :lol:

My hotlink-protection caused the problems. I'll report this to my host, since it seems to me that there is an error in the config somewhere.

Thanks!
by Katarn
Tue Jun 20, 2006 6:13 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No icons / images
Replies: 2
Views: 1125

No icons / images

Hello,

I've just installed the beta 3.0 board. The installation was succesful, and I did not receive any errors of any kind.

I only do not see any images / icons when I enter my board.

My board can be found at http://cn3.etc-hoogvliet.nl
by Katarn
Sun Nov 06, 2005 1:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: User management automatically replaces username
Replies: 2
Views: 101

:roll: Ow, stupid. It didn't think about it. But that's the whole problem.

Thanks for helping!
by Katarn
Sat Nov 05, 2005 6:39 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: User management automatically replaces username
Replies: 2
Views: 101

User management automatically replaces username

I have a really strange problem. When I open a user in the User Management, the field "Username" always shows my name, and not the username of the person I ask for. This means that when I want to change something, I have to enter the right username, before I can do anything. I hope my problem is cle...
by Katarn
Mon Oct 31, 2005 3:25 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: HELP!! Board is gone after 2.0.18 update
Replies: 6
Views: 214

I have a rather strange problem. My board has disappeared too. I run a board on Lycos.nl. I've started updating, and after I while I foudn out that my forum was completly gone: http://members.lycos.nl/katarn/phpBB2/index.php If I check my FTP, I'll see all the files are there, just where they belong...
by Katarn
Mon Jul 04, 2005 8:37 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Open Inbox in a new window
Replies: 30
Views: 17425

Sorry, I stated here the download doesn't work, but it does. I have a problem of my own here with download mod-files. :roll:
by Katarn
Tue Mar 01, 2005 9:44 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.19] BBCode StrikeThrough
Replies: 66
Views: 46000

I've played around with the posting_body.tpl, but I still cannot get it right. The button keeps appearing at the end, after the url button. Besides that, it seems to be outside of the table. The button is outside of the topic-field, and also outside the post-field. Isthere anyone who tried to place ...
by Katarn
Thu Feb 24, 2005 6:57 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.19] BBCode StrikeThrough
Replies: 66
Views: 46000

Is it possible to place the button somewhere else? Right now, the button comes after the url-button. The problem comes with this part: //NOTE: the first element of each array must be '' Add new elements AFTER the '' $EMBB_widths = array('','30') ; $EMBB_values = array('','s') ; I'd like the button t...
by Katarn
Sun Feb 13, 2005 6:41 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Ranks summarize
Replies: 124
Views: 50479

As if it is a miracle... It works excellent now. Thank you for helping me out with this.
by Katarn
Sun Feb 13, 2005 6:22 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Ranks summarize
Replies: 124
Views: 50479

Even without any ranks, I still get Fatal error: Cannot redeclare get_rank_title() (previously declared in C:\apachefriends\xampp\htdocs\forum\ranks.php:45) in C:\apachefriends\xampp\htdocs\forum\ranks.php on line 59 I do not know anything about PHP, making this work kind of hard for me. I simply fo...
by Katarn
Sun Feb 13, 2005 5:46 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Ranks summarize
Replies: 124
Views: 50479

I don't understand what is wrong anymore. I installed your mod on a blank phpBB 2.0.11 on Lycos. Your mod worked. Then, I replaced all my original files with the files from the blank forum, except for config.php. And still I get the same fatal error. So, I think that there are no faults in my files....
by Katarn
Sun Feb 13, 2005 10:01 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Ranks summarize
Replies: 124
Views: 50479

I'm using a mod called Configuration Map. I found out that this mod uses both "U_RANK" and "L_RANK". Those two names were only in two seperated files which belong to this mod. There is no information about this mod in the page_header. I renamed those two names in that mod. But I still get the same e...
by Katarn
Sat Feb 12, 2005 10:29 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Ranks summarize
Replies: 124
Views: 50479

Is it normal to get so many errors on your index all of a sudden? But anyway, when I click on the ranks page, I get these errors: Notice: Use of undefined constant extended_rank - assumed 'extended_rank' in C:\apachefriends\xampp\htdocs\forum\ranks.php on line 37 Notice: Undefined index: Ranks in C:...
by Katarn
Sat Feb 12, 2005 10:05 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Ranks summarize
Replies: 124
Views: 50479

It has been a while now, and I absolutely do not like to bump up topics, but I still need help.

I installed the MOD exactly as descriped in the textfile, and still I get a blank page when I click on the ranks page.
by Katarn
Fri Jan 14, 2005 7:20 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Ranks summarize
Replies: 124
Views: 50479

I've used this mod, and tried several ways to get it working.

I hope somebody can test this mod for me, because I get the feeling that's there is a failure in it somewhere. I do not get it working.

When I open the ranks.php, I get a blank page.

I hope someone can look into this for us.

Go to advanced search