Search found 16 matches

by MiVo_NL
Tue Apr 17, 2007 3:39 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] Show Last Visited Users
Replies: 157
Views: 35128

Re: [2.0.21] Show Last Visited Users

I've installed this mod, but I get the following error message: Parse error: syntax error, unexpected T_IF in /home/jeannl/public_html/forum/includes/page_header.php on line 1 I'm using phpBB 2.0.22, with no other mod's installed and only the subSilver theme using. Do I have to go back to 2.0.21 to ...
by MiVo_NL
Thu Nov 30, 2006 8:13 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [20/11/06] Anti-Spam ACP
Replies: 737
Views: 127411

I've the same as pyzep, still spam registrations and nothing stopped. I've even had an increase in spam registrations which I had to remove manually since the mod install. I'm sorry, but this mod seems not to work for me, I'm thinking of removing it and trying to find another spam bot that works for...
by MiVo_NL
Tue Nov 28, 2006 5:16 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [20/11/06] Anti-Spam ACP
Replies: 737
Views: 127411

ok, I will see how it goes the next couple of days :)
by MiVo_NL
Tue Nov 28, 2006 4:56 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [20/11/06] Anti-Spam ACP
Replies: 737
Views: 127411

nope, all empty.
by MiVo_NL
Tue Nov 28, 2006 4:49 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [20/11/06] Anti-Spam ACP
Replies: 737
Views: 127411

I've installed the mod, but it doesn't seem to work, I've still the same spam registrations that coming through, and non stopped sofar with this mod.
by MiVo_NL
Mon Nov 27, 2006 12:05 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [20/11/06] Anti-Spam ACP
Replies: 737
Views: 127411

I've installed this mod, but I get an error message when people want to register and editing their profile: Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/michelvo/public_html/mivonet/forum/includes/template.php(127) : eval()'d code on line 391 I've checked everything, but can't find it. Forums...
by MiVo_NL
Fri Aug 04, 2006 8:16 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: E-mail notification doesn't work
Replies: 10
Views: 371

Nobody having a solution for my problem ? I thought here the experts were.
by MiVo_NL
Thu Aug 03, 2006 7:30 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: E-mail notification doesn't work
Replies: 10
Views: 371

The problem I'm having is that the e-mail notification doesn't work anymore after I've moved the forum to another host. I've set the account activation to "Admin", but I don't get any e-mail when somebody registers. However, users who register after the move have no problems with the e-mail notifica...
by MiVo_NL
Wed Aug 02, 2006 8:59 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: E-mail notification doesn't work
Replies: 10
Views: 371

I've also the same problem, notications don't work, exept for newly registered users.
by MiVo_NL
Mon Dec 12, 2005 6:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: No posts exist for this topic
Replies: 1
Views: 163

No posts exist for this topic

I'm having "No posts exist for this topic" issues. Lets say a topic has 3 pages, on page one and two you can see messages, but clicking on 3 gives that earlier given message.

What can I do about it ?
by MiVo_NL
Sun Sep 04, 2005 5:17 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: No avatar creates error
Replies: 6
Views: 255

Ok, everything is ok again, thanks for you help, CTCNetwork :)
by MiVo_NL
Sun Sep 04, 2005 2:30 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: No avatar creates error
Replies: 6
Views: 255

Ok, I re-uploaded the index.php file, and problem is solved. But now 2 mods aren't working anymore, but that can be re-installed.
by MiVo_NL
Sun Sep 04, 2005 2:20 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: No avatar creates error
Replies: 6
Views: 255

I used the "Only changed files" package, with after that running "update_to_latest.php"

I will re-upload the index.php file
by MiVo_NL
Sun Sep 04, 2005 2:10 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: No avatar creates error
Replies: 6
Views: 255

No avatar creates error

Hello, I upgraded a phpbb forum from 2.0.16 to 2.0.17. Since the upgrade users who don't use an avatar getting the following error: "Fatal error: Call to undefined function: get_template_name() in /home/mivonet/public_html/jarrenet/forum/index.php on line 312" When I check line 312, it says only </t...
by MiVo_NL
Wed May 11, 2005 11:10 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Parse error in includes/functions_post.php
Replies: 0
Views: 113

Parse error in includes/functions_post.php

Hello, I still had 2.0.10, so I used the upgrade 2.0.10 to 2.0.15, after I've done that, I uploaded the files, used update_to_latest.php. After that I deleted the install and contrib dir. But now I get the following error: Parse error: parse error, unexpected $ in includes/functions_post.php on line...

Go to advanced search