Search found 48 matches

by kressevadder
Sat Dec 03, 2005 11:35 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem setting moderator status
Replies: 3
Views: 361

It worked, thank you for that link.

Manfred
by kressevadder
Fri Dec 02, 2005 7:54 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem setting moderator status
Replies: 3
Views: 361

Thank you, I will try...
by kressevadder
Fri Dec 02, 2005 7:42 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem setting moderator status
Replies: 3
Views: 361

Problem setting moderator status

Hallo, when I try to give moderator status to a user I get the followinf message: SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 1)' at line 2 INSERT INTO phpbb_auth_access (forum_id, group_id, ...
by kressevadder
Wed Nov 23, 2005 1:45 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Problem with locale
Replies: 6
Views: 1247

I installed it once again, and it works. Don't know, why the other installation doesn't work.

Thank you for your help - Manfred
by kressevadder
Wed Nov 23, 2005 1:22 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Problem with locale
Replies: 6
Views: 1247

Sorry,

it's just my testing environment, not reachable via internet.

After installing iCGstation, subSilver also works just in english, but everything seems to be at the right place. I think I will do this again, with another phpbb install, perhaps just a stupid error

so long...
by kressevadder
Wed Nov 23, 2005 12:05 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Problem with locale
Replies: 6
Views: 1247

No, I installed the language packs, and I installed the localized images for subSilver.

Of course, I don't have localized images when I just copy the english images, but that is not the problem. The common localized strings from the language folder are missing, there are just graphics, no text...
by kressevadder
Tue Nov 22, 2005 7:09 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Problem with locale
Replies: 6
Views: 1247

Problem with locale

Hallo, I installed iCGstation on my testsite. When I change to german the text is missing, strings like "Users online..", just the strings from the languages folder. I iploaded the style, created the lang_german folder (just copying the lang_english). Forgot something? Thanks for helping me - Manfred
by kressevadder
Mon Nov 21, 2005 4:41 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Same IP multiple times on Admin panel
Replies: 0
Views: 101

Same IP multiple times on Admin panel

Hallo, when I logged in a admin, I saw that one IP Adress was listed multiple times in the "Who is online" view (about 25x) - is this right, shouln't every user be listed only one time? My forum was hacked some days ago, all postings were deleted. I had to resore my database, and took the old 2.0.11...
by kressevadder
Fri Nov 18, 2005 2:29 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Any way to restore topics table?
Replies: 1
Views: 177

Here is a script that worked for me: <?php $connection = mysql_connect("","",""); if ($connection) { // echo "Verunden<br>"; } mysql_select_db ("phpbb"); //echo "Hallo"; for ($i=0;$i<= 1000;$i++) { //echo $i."<br>"; $sql = "SELECT * FROM phpbb_posts WHERE topic_id = ".$i." ORDER BY post_time ASC"; /...
by kressevadder
Thu Nov 17, 2005 8:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Any way to restore topics table?
Replies: 1
Views: 177

Any way to restore topics table?

After a hack, I have to resore my database (mysql) - a bit tricky :cry:

But my topics table is empty. All forums are displayed correctly at the index with thir post count, but when you cick a forum, you get the message "no postngs"

Is there any way to restore the topics table?

Thank you - Manfred
by kressevadder
Tue Nov 15, 2005 3:28 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Hacked by TeufeL and r0nin
Replies: 3
Views: 536

Thanks for yor response, I already installed 2.0.18 as a temporary forum - and be sure, I've learned my updating and backup lesson :wink: I think, we will restart with an new forum, not a restore of the old one. In my old script were some own modifications. I will leave them out, so updates will be ...
by kressevadder
Tue Nov 15, 2005 2:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Hacked by TeufeL and r0nin
Replies: 3
Views: 536

Hacked by TeufeL and r0nin

Hallo, ok, culpa mea - I was running phpBB 2.0.11... On the weekend my board was "Hacked by TeufeL". All my postings (~2800) are deleted. I removed all the files from the server and stopped the forum. I took a look at the files in my phpBB folder and found some files names "r0nin". It seems that the...
by kressevadder
Wed Apr 21, 2004 8:29 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Nasty user on my website
Replies: 9
Views: 311

Don't you just hate these guys. . .


the spammers ? It is needless to post a comment to this, every word would be filtered by the bad words list...
by kressevadder
Wed Apr 21, 2004 8:12 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Nasty user on my website
Replies: 9
Views: 311

better,

you can't even parse the actual registration page to get the information you need, it's "hidden" in a picture. Good idea,

thanks
by kressevadder
Wed Apr 21, 2004 7:44 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Nasty user on my website
Replies: 9
Views: 311

Thank you for that hint, I did not think in this direction. I thaught it would be a human user, not a script. mmh, the MOD seems not to be very user friendly to me. What do you think about this idea: I add a checkbox to the registration page, the user has to confirm, that he is a human user, otherwi...

Go to advanced search