Search found 176 matches

by OmnipotentEntity
Sat Oct 07, 2006 3:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: quick reinstall question.
Replies: 14
Views: 698

Did you reinstall the mods when you uploaded your board again?
by OmnipotentEntity
Sat Oct 07, 2006 2:52 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: cookies in phpbb
Replies: 11
Views: 430

Sorry about that, the MOD thread in the MOD Release boards also doubles as a support thread. You can try there and ask what's up.
by OmnipotentEntity
Sat Oct 07, 2006 2:15 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: cookies in phpbb
Replies: 11
Views: 430

Well, you're php isn't wrong provided you didn't do anything silly like misspell the variable name.

Have you tried the MOD support for the eXtreme Styles MOD yet?
by OmnipotentEntity
Sat Oct 07, 2006 2:05 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: quick reinstall question.
Replies: 14
Views: 698

You don't install again, unless you've changing board versions. If you're reinstalling the same board version, BACKUP YOUR CONFIG.PHP FILE , copy over the new board, then copy over the old config.php file. And then delete the install and contrib directories. Do not reinstall, it'll overwrite your ol...
by OmnipotentEntity
Sat Oct 07, 2006 1:56 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: cookies in phpbb
Replies: 11
Views: 430

I'm assuming it's because phpBB has it's own templating system, with it's own css, and your custom css's are being overloaded by phpBBs.
by OmnipotentEntity
Sat Oct 07, 2006 1:53 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: quick reinstall question.
Replies: 14
Views: 698

The only thing you have to worry about are, a) your mods, and b) your config.php file. You can start all over if you just save your config.php file, and reupload the board and reapply any mods you installed, then copy over your config.php. And remember to delete the install and contrib directories, ...
by OmnipotentEntity
Sat Oct 07, 2006 1:51 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem with the search on an established board
Replies: 1
Views: 119

Problem with the search on an established board

Sometimes when searching I receive a blank page, I've had occurences where I get an error where php tries to allocate too much memory, and finally I sometimes get errors based around php running too long. And which way it screws up seems related to the server load. So I'm assuming this has something...
by OmnipotentEntity
Sun Sep 24, 2006 2:22 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.19] Don't Spoil It!
Replies: 63
Views: 32009

Ok, I have this installed and running, and I have an update to allow nested spoiler tags and also Spoiler tags with custom show fields (like if you want it to say "ZOMG" instead of Spoiler.) I also fixed a bug that broke Spoiler unveiling in the topic review. Where do I post the diff?
by OmnipotentEntity
Fri Sep 22, 2006 4:14 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Forum working fine in Firefox, not at all in IE
Replies: 5
Views: 356

I haven't made any changes. I'm finding that in my IE, I'm having to refresh pages to get them to show. I'm also not getting images to show up that are there. My boardies, however, aren't reporting these problems, so I'm thinking I just may need to clear my own cache. Thanks again! Try reinstalling...
by OmnipotentEntity
Fri Sep 22, 2006 3:37 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Forum working fine in Firefox, not at all in IE
Replies: 5
Views: 356

That's not the way it works really.

Have you recently modded your board?
by OmnipotentEntity
Fri Sep 22, 2006 3:20 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Having problems adding ignore button to forum
Replies: 1
Views: 126

Check the MOD Announcements and Support forum. You'll have more luck over there.
by OmnipotentEntity
Fri Sep 22, 2006 3:17 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Forum working fine in Firefox, not at all in IE
Replies: 5
Views: 356

Try disabling GZip compression.

It's in the general board configuration area.
by OmnipotentEntity
Fri Sep 22, 2006 2:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: truncated posts
Replies: 2
Views: 202

This is unfortunately a limitation of your database.

mySQL cannot handle entries larger than 65535 characters long (that's 2^16 - 1 for the null terminator)

There is no way to increase this size.
by OmnipotentEntity
Fri Sep 22, 2006 2:30 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: forum worked great until......
Replies: 6
Views: 249

Are HTML files accessable?
by OmnipotentEntity
Fri Sep 22, 2006 2:04 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: forum worked great until......
Replies: 6
Views: 249

I'd be compelled to say it's a server problem. What OS and versions are you running? And you get to any other area on the site?

Go to advanced search