Search found 54 matches

by T-Keith
Mon Apr 14, 2008 11:38 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Wiki Mod
Replies: 0
Views: 223

Wiki Mod

I've started a Wiki on my forum using a special forum. I simply add users to a "Wiki contributor" usergroup which moderates the Wiki forum. What I would like is a simplified way of displaying the Articles without the poster name, forum links, ect. Bascially a wiki front end for the specifi...
by T-Keith
Mon May 17, 2004 11:27 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Database problems on home computer.
Replies: 5
Views: 392

I also get this message in phpmyadmin: Your configuration file contains settings (root with no password) that correspond to the default MySQL privileged account. Your MySQL server is running with this default, is open to intrusion, and you really should fix this security hole. But if I change the us...
by T-Keith
Mon May 17, 2004 11:17 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Database problems on home computer.
Replies: 5
Views: 392

Ok I reloaded everything with appserv. Now phpmyadmin works correctly. But I still get this error: Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'tkeith@localhost' (Using password: YES) in c:\web\appserv\www\phpbb\db\mysql4.php on line 48 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid ...
by T-Keith
Mon May 17, 2004 7:59 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Database problems on home computer.
Replies: 5
Views: 392

I used the same password.

-T
by T-Keith
Mon May 17, 2004 5:54 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Database problems on home computer.
Replies: 5
Views: 392

Database problems on home computer.

Hi I'm trying to setup my website on my home computer. I have Apache, MySQL, php and phpmyadmin installed. The site is working fine, but I'm having trouble setting up a database for my phpBB board. I've tried hundreds of configurations, searching dozens of sites. Documentation seems pretty vague. I'...
by T-Keith
Tue Mar 09, 2004 7:49 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem with deleting poll.
Replies: 5
Views: 330

I did find the answer to my second question:

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... poll+prune

Thanks for the help zeroK, I'll check it when I get home tonight.

-T
by T-Keith
Tue Mar 09, 2004 2:25 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem with deleting poll.
Replies: 5
Views: 330

Problem with deleting poll.

URL: lesabret.com/phpBB Template(s) used: ? Any and all MODs: none Do you use a port of phpBB: no Version of phpBB: 2.0.6 Version of PHP: 4 Which database server and version: mySQL Host: Whizhost.com Did someone install this for you/who: no Is this an upgrade/from what to what: 1.4 Is this a convers...
by T-Keith
Tue Mar 09, 2004 1:11 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: posts moving and disapearing?
Replies: 6
Views: 214

Well I upgraded the board to 2.0.6, and resynced the forums, hopefully it will help.

-T
by T-Keith
Mon Mar 08, 2004 2:38 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: posts moving and disapearing?
Replies: 6
Views: 214

OK here goes: URL: lesabret.com/phpBB Template(s) used: ? Any and all MODs: none Do you use a port of phpBB: no Version of phpBB: 2.0.4 Version of PHP: 4 Which database server and version: mySQL Host: Whizhost.com Did someone install this for you/who: no Is this an upgrade/from what to what: 1.4 Is ...
by T-Keith
Fri Mar 05, 2004 8:41 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: posts moving and disapearing?
Replies: 6
Views: 214

No one has any ideas?

-Keith
by T-Keith
Fri Mar 05, 2004 2:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: posts moving and disapearing?
Replies: 6
Views: 214

-TTT
by T-Keith
Thu Mar 04, 2004 3:55 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: posts moving and disapearing?
Replies: 6
Views: 214

I've also noticed one post with the wrong username.

thanks,
-Keith
by T-Keith
Thu Mar 04, 2004 1:37 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: posts moving and disapearing?
Replies: 6
Views: 214

posts moving and disapearing?

I've been having some problems with my message board lately. Posts get added to the wrong topic, and some users have complained about their posts disapearing. The only other problem I've had are some users compaining about an invalid session, mostly with AOL.

thanks in advance,
-T
by T-Keith
Sat Jun 07, 2003 6:48 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: error during upgrade.
Replies: 2
Views: 101

by T-Keith
Sat Jun 07, 2003 3:28 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: error during upgrade.
Replies: 2
Views: 101

error during upgrade.

While upgrading to 2.0.4 I got the following error message: Updating to latest stable release Information Database type :: mysql Previous version :: 2.0.0 Updated version :: 2.0.4 Updating database schema Progress :: . . . . . Done Result :: No errors Updating data Progress :: . . . . . . . . . . . ...

Go to advanced search