Search found 28 matches

by Frenchiexno1
Sun Jan 04, 2009 10:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Loss of Posting Tab in ACP
Replies: 7
Views: 167

Re: Loss of Posting Tab in ACP

Any advice - or should I re-install??
by Frenchiexno1
Sun Jan 04, 2009 9:54 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Loss of Posting Tab in ACP
Replies: 7
Views: 167

Re: Loss of Posting Tab in ACP

Did the info help - I am tempted to overwrite the Forum with old files I backed up 6months ago - just means I will have to start a fresh with mods etc...

Would be great if I could just sort out the Posting issue in the ACP
by Frenchiexno1
Sun Jan 04, 2009 9:03 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Loss of Posting Tab in ACP
Replies: 7
Views: 167

Re: Loss of Posting Tab in ACP

Your board's URL : http://www.plooka.com/Forum Version of phpBB3 : 3.0.1 Was this a fresh install or a(n) update/upgrade/conversion (please be specific)? Fresh Install. Did you use an automated wizard provided by your host to install phpBB? No MODs you have installed: NV Advanced Topic Titles / ACP...
by Frenchiexno1
Sun Jan 04, 2009 8:52 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Loss of Posting Tab in ACP
Replies: 7
Views: 167

Re: Loss of Posting Tab in ACP

I get the white (blank) page.
by Frenchiexno1
Sun Jan 04, 2009 5:51 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Loss of Posting Tab in ACP
Replies: 7
Views: 167

Loss of Posting Tab in ACP

Hi, I have lost the ability to access the POSTING Tab in my ACP. When I click to access it, nothing - nada. Not sure whether it has gone on holiday for a week, or been layed off due the Credit Crunch. However I would like my little POSTING Tab to start working again. He's still there and I can click...
by Frenchiexno1
Tue Sep 09, 2008 9:12 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: My 'Posting' Tab on my ACP stopped working?
Replies: 1
Views: 55

My 'Posting' Tab on my ACP stopped working?

Bit of an odd thing happened, I have been installing some mods on my Forum and now the 'Posting' tab on my ACP has stopped working. I have uploaded all the files I copied before I made changes but it just does not want to come back when I cluck on the tab. Any idea how I can restore the Posting sect...
by Frenchiexno1
Mon Sep 08, 2008 10:50 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Ok whaaaaat have I done!
Replies: 4
Views: 93

Re: Ok whaaaaat have I done!

Thanks Kevin you were spot on and I think I have things sorted now!

Also yes I was editing the PHP files with Notepad and Dreamweaver - was driving me insane getting error messages - thanks for the help and notepad + about to be downloaded!
by Frenchiexno1
Mon Sep 08, 2008 10:36 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Some advice before I destroy my Forum!
Replies: 2
Views: 137

Some advice before I destroy my Forum!

Hi guys just some advice please, today I downloaded all my Forum files off my server before I tried to install some new mods. Surprise surprise I seem to have destroyed the ACP on my Forum now. So question is, can I just upload the Forum folder that I backed up today. Will that then resync with my d...
by Frenchiexno1
Mon Sep 08, 2008 10:32 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Ok whaaaaat have I done!
Replies: 4
Views: 93

Re: Ok whaaaaat have I done!

yes I have been fiddling with the Language/en/acp files but I just uploaded all my backups and still seem to be having this problem.

Do you think it is definately the language files as I will delete them all and upload all my backups....
by Frenchiexno1
Mon Sep 08, 2008 10:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Ok whaaaaat have I done!
Replies: 4
Views: 93

Ok whaaaaat have I done!

So my Forum seems to be working ok but what the hell have I done to my ACP all the titles and text is messed up and I have { } all over the place. Anyone got an idea how to fix this??

Any help would be great!
by Frenchiexno1
Mon Sep 08, 2008 7:54 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Advanced Meta Tags
Replies: 268
Views: 61394

Re: Advanced Meta Tags

I am also getting a problem in the ACP Board Settings section. I have checked and I have updated the Board.php to the letter as in the install guide. But every time I add this file it messed up the ACP console. [phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 149: Cannot modify header inform...
by Frenchiexno1
Fri Aug 29, 2008 11:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SEO - am I after a mod to display descritptions on Search!
Replies: 4
Views: 141

Re: SEO - am I after a mod to display descritptions on Search!

Hi thats kind of my point, I have a description in my overall header and that is what is being displayed on every thread that is indexed on google. If I delete the meta description then would google display what is in the thread instead then. As I think that would be better for SEO.
by Frenchiexno1
Fri Aug 29, 2008 10:59 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SEO - am I after a mod to display descritptions on Search!
Replies: 4
Views: 141

SEO - am I after a mod to display descritptions on Search!

Hi all, I recently added the static Urls mod to my forum and really like it. However I have noticed on indexing in search engines that whereas the names of the threads on my forum are picked up, the descritpions (text in the threads) are not. So I just have the meta description of my Forum repeated ...
by Frenchiexno1
Fri Aug 29, 2008 10:38 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: SEO MOD
Replies: 1150
Views: 224867

Re: SEO MOD

Its great to have static Urls but have I configured it wrong. When my URLs appear on google they all have the same description which is the overall description for my Forum ie google does not seem to spider the content of the actual thread. Is that not part of this mod, seems like a big exclusion fo...

Go to advanced search