Search found 393 matches

by White Dust
Sat Mar 27, 2010 8:47 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8
Replies: 3248
Views: 474545

Re: [BETA] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8

You can not put it the overall header just will not function. Then trying to put it on other pages, there is more code changes that are required. Those changes can be found in this thread. Ah, the great 'Those changes can be found in this (208 pages counting) thread' comment... Still working on to ...
by White Dust
Wed Mar 24, 2010 6:46 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8
Replies: 3248
Views: 474545

Re: [BETA] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8

Bah, I dont like bumping of questions, but its been a while and no answer.... so.... it was about the following question: Well now, been a long time since I posted on the forums, here. Ahwel, trying to add the shoutbox to every page on my forum. Had a few problems with the posting.php, viewforum.php...
by White Dust
Sat Mar 06, 2010 9:55 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8
Replies: 3248
Views: 474545

Re: [BETA] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8

Well now, been a long time since I posted on the forums, here. Ahwel, trying to add the shoutbox to every page on my forum. Had a few problems with the posting.php, viewforum.php and viewtopic.php but after I added $user->setup('posting'); $user->setup('viewforum'); $user->setup('viewtopic); And aft...
by White Dust
Sun Jul 10, 2005 2:18 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC6]Categories hierarchy - sub-forums v2.1.1
Replies: 353
Views: 40402

Is the purpose of a topic only to give help and recive compliments? ;)

It whas more a point of critic... if there is room for compliments, there should also be room for critic ;)
by White Dust
Sun Jul 10, 2005 11:00 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC6]Categories hierarchy - sub-forums v2.1.1
Replies: 353
Views: 40402

Ive rebuilded my forum and abandond this subforum mod... Im using CyberAlien's subforum mod now... The reason is quite simple... this mod has to much functionality... I only wanted a simple subforum mod... not a compleet phpbb rebuild with options i barely use... I had to upgrade from 2.0.4 to 2.1.1...
by White Dust
Sat Jul 02, 2005 10:18 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] Nutport 1.0
Replies: 28
Views: 6343

Hmm... some sessiontable trouble on scabserver... :P

Is there somewhere a mirror of nutport 1.0.2?
by White Dust
Mon May 16, 2005 9:56 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Simple Subforums MOD
Replies: 126
Views: 45640

Ah, have looked for a simple subforum mod (and didnt realy liked the other simple subforum :P)... probably will look in to it, thanks :)

But still a question... you say its beta, how stable is it?
(lol, why do I get the feeling a 0.0.X marking is more alfa like :P probably me)
by White Dust
Sun Apr 10, 2005 10:52 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC6]Categories hierarchy - sub-forums v2.1.1
Replies: 353
Views: 40402

Hmmz... I have installed a quickreply mod (smartor's quickreply)... But... ehm... it isnt working correctly. If I type something in the quickreply and hit OK I get the normal posting.php screen with a preview of the message, the following 'error' A new reply has been posted or the last post has been...
by White Dust
Fri Apr 08, 2005 3:48 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC6]Categories hierarchy - sub-forums v2.1.1
Replies: 353
Views: 40402

Well... on the main indexpage (so no subforums/topic pages ;)) I want to display an userwelcome (welcome [name_user]) when logged in, and some board information (total posts/topics/users) when logged out. I have edited the index_stats_box.tpl so that it only shows on the index.php (just using the <!...
by White Dust
Thu Apr 07, 2005 5:22 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC6]Categories hierarchy - sub-forums v2.1.1
Replies: 353
Views: 40402

Ehr... a new question :P I want to use the <!-- BEGIN switch_user_logged_out --> <!-- END switch_user_logged_out --> <!-- BEGIN switch_user_logged_in --> <!-- END switch_user_logged_in --> tags/switches within the index_stats_box.tpl... and... ehm... well... they don't do anything :P is there an way...
by White Dust
Wed Apr 06, 2005 8:30 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC6]Categories hierarchy - sub-forums v2.1.1
Replies: 353
Views: 40402

Hmmz... and now trying to get those icons to work, lol :P

Awell... ill puzzle for a while (sugestions are welcome, offcourse :P)
by White Dust
Wed Apr 06, 2005 4:00 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC6]Categories hierarchy - sub-forums v2.1.1
Replies: 353
Views: 40402

> WhiteDust : I think I don't use it no more, as I use the forum layer now when subs are packed. I have to check, Damn... I hope that there is some sort of way to get them back... the images are still in de pack, and in the subsilver.cfg On your site, the bottom subforums are even with those icons ;)
by White Dust
Tue Apr 05, 2005 7:24 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC6]Categories hierarchy - sub-forums v2.1.1
Replies: 353
Views: 40402

awell... something to do ;)

But ehm... how can you get the cat_folder_big.gif images at the subfora?
The subfora on my board are showing the folder_big.gif.
by White Dust
Tue Apr 05, 2005 12:03 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC6]Categories hierarchy - sub-forums v2.1.1
Replies: 353
Views: 40402

> WhiteDust : please upgrade to the latest version, Nice and all... but there is no sulution? Or is it just becouse its the old version? My forum is wel... moderate modded... and the new hierarchy version is a great change, so an upgrade is a no-go. A fresh install would be somewhat of a solution, ...
by White Dust
Tue Apr 05, 2005 11:01 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC6]Categories hierarchy - sub-forums v2.1.1
Replies: 353
Views: 40402

Ehm... a little problem, here... First of all, im using the old version of the mod (Categories hierarchy 2.0.4). My host has switched servers and now Im getting the following error: Fatal error: Call to undefined function: auth() in /home/whitedus/domains/fantasy-realm.nl/public_html/forum/includes/...

Go to advanced search