Search found 131 matches

by sammyd56
Tue Feb 19, 2008 12:12 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned Styles
Topic: [ABD] Glacier Style for phpBB 3.0.4
Replies: 989
Views: 434094

Re: [Release] Glacier Style for phpBB 3.0.0

ahh... so it is. many thanks :)
by sammyd56
Tue Feb 19, 2008 11:58 am
Forum: [3.0.x] Abandoned Styles
Topic: [ABD] Glacier Style for phpBB 3.0.4
Replies: 989
Views: 434094

Re: [Release] Glacier Style for phpBB 3.0.0

Quick but important question - where are the psd files? I can't seem to find any!
by sammyd56
Sun Dec 18, 2005 6:17 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Event Registration (ex RegMod)
Replies: 92
Views: 20993

That's weird... above error has now disappeared. No sign of any of the regmod interface though! (and yes the permissions are set right on the forum)

:(
by sammyd56
Sun Dec 18, 2005 6:03 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] WYSIWYG Mod
Replies: 281
Views: 73688

DeViAnThans3 wrote: You can turn it on in your profile :wink:
By checking "Yes" at "Use visual editor for posting".
btw, stupid questions don't exist, only stupid answers do 8)


Don't know how i missed that!

Thanks for your help :D
by sammyd56
Sun Dec 18, 2005 4:33 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Event Registration (ex RegMod)
Replies: 92
Views: 20993

Uh-oh... Warning: assign_var_from_handle(/homepages/37/d88106613/htdocs/phpBB2/cache/subTrail/.php): failed to open stream: No such file or directory in /homepages/37/d88106613/htdocs/phpBB2/includes/template.php on line 185 Warning: assign_var_from_handle(): Failed opening '/homepages/37/d88106613/...
by sammyd56
Sun Dec 18, 2005 3:35 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] WYSIWYG Mod
Replies: 281
Views: 73688

This might be a stupid question... but how do you turn it on?!!!

installed it fine but it just says "Rich Text Editor is OFF". How do I change that?
by sammyd56
Sun Dec 18, 2005 3:03 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2269425

Have just installed the latest version of attachment mod (2.4.0a) using easymod, and everything seemed to go fine, no errors. But... My BBCode buttons no longer work (nothing happens when you click on smilies, bold, italic etc). Internet explorer shows a javascript error in the taskbar saying: Line...
by sammyd56
Sun Dec 18, 2005 11:15 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2269425

Have just installed the latest version of attachment mod (2.4.0a) using easymod, and everything seemed to go fine, no errors. But... My BBCode buttons no longer work (nothing happens when you click on smilies, bold, italic etc). Internet explorer shows a javascript error in the taskbar saying: Line:...
by sammyd56
Sat Dec 17, 2005 12:24 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: [Release] subTrail 1.1.0 (av. in 11 languages)
Replies: 154
Views: 54746

It's great to see this mod still being supported :D

Huge thanks to ET for all his hard work - I love this style!
by sammyd56
Tue Feb 15, 2005 12:03 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Warning: mysql_fetch_array(): 67 is not a valid MySQL result
Replies: 4
Views: 222

loads, too many to list! i installed the updates using easymod and made the changes it didn't recognise because of the mods manually.

really don't want to have to go back to 2.0.6 because of all the vulnerabilities, so someone please help me!
by sammyd56
Tue Feb 15, 2005 11:34 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Warning: mysql_fetch_array(): 67 is not a valid MySQL result
Replies: 4
Views: 222

bpmu
by sammyd56
Sun Feb 13, 2005 10:32 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Warning: mysql_fetch_array(): 67 is not a valid MySQL result
Replies: 4
Views: 222

Warning: mysql_fetch_array(): 67 is not a valid MySQL result

Hi there, Since upgrading from 2.0.6 to 2.0.11 I've had these nasty-looking error messages at the top of the page: Warning: mysql_fetch_array(): 67 is not a valid MySQL result resource in /homepages/37/d88106613/htdocs/forum/db/mysql4.php on line 214 Warning: Cannot modify header information - heade...
by sammyd56
Tue Apr 27, 2004 7:51 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] PHPBB Spell Checker 1.06p - 09/20/05
Replies: 1032
Views: 103941

firefox 0.8 i'm using, and it simply doesn't work :( no idea why. the code i removed was from spell_phpbb.php it was what i was talking about earlier. perhaps it might be to do with some security settings in firefox? i have no idea! oh well i'm happy anyway seeings as all my forum users use IE. chee...
by sammyd56
Sun Apr 25, 2004 8:47 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] PHPBB Spell Checker 1.06p - 09/20/05
Replies: 1032
Views: 103941

Aha... cracked it! :D

Seems like it just doesn't like FireFox, it now works in I.E after removing the [0] bit.

Happy now :)

Sam
by sammyd56
Sun Apr 25, 2004 8:44 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] PHPBB Spell Checker 1.06p - 09/20/05
Replies: 1032
Views: 103941

Actually no it still isn't working :(

The diagnostics page displays "Words in DB: Array" and comes up with suggestions under the 'Testing PHP / Spell support:' bit, yet still it just says the same old 'Checking document' for ages :(

Darn it!

Go to advanced search