Search found 276 matches

by libralion
Fri Aug 16, 2019 6:16 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Re: Forum not working anymore

I think it is fantastic! Warweer did a great job.
All is working very well now. Thanks a lot!

Johanna :D
by libralion
Thu Aug 15, 2019 10:17 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Re: Forum not working anymore

libralion wrote:
Thu Aug 15, 2019 10:10 am
Warmweer, thanks. I will pm you.
As for the rest. When wanting to update from 3.2.5 to 3.2.7, you go to Automatic update, choose 3.2.5 to 3.2.7 and then you get the option to download the package., That contains the install, vendor and docs folder.
by libralion
Thu Aug 15, 2019 10:10 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Re: Forum not working anymore

Warmweer, thanks. I will pm you.
by libralion
Thu Aug 15, 2019 9:35 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Re: Forum not working anymore

Hi Warmweer, I did this: -uninstalled all extensions -went back to prosilver -uploaded the install and vendor folder -installed 3.2.7 -installed all extensions -installed OrangeBBes style Already at the beginning I get that there is a new version of phpBB and that stays after I installed all extensi...
by libralion
Wed Aug 14, 2019 1:04 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Re: Forum not working anymore

The mediaembed plugin can't be installed. It doesn't work. Slow answer due to powercuts, 3rd time in 2 days - currently on a very slow WiFi Are the language entries found? Did you uninstall the old version of the mediaembed extension (including the data) before trying to install the new version? [/...
by libralion
Wed Aug 14, 2019 11:45 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Re: Forum not working anymore

warmweer wrote:
Wed Aug 14, 2019 11:38 am
libralion wrote:
Wed Aug 14, 2019 11:33 am
In the admin, my Orange BBVes is 2.0.7.
And I updated the mediaembed extension.

Johanna
Can you set the style to prosilver, to see whether the language entries for PRIVACY_LINK | TERMS_LINK are found.
I did that.
The mediaembed plugin can't be installed. It doesn't work.

Johanna
by libralion
Wed Aug 14, 2019 11:33 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Re: Forum not working anymore

warmweer wrote:
Wed Aug 14, 2019 11:26 am
Your Orange_BBEs is now
style_version = 2.0.2
phpbb_version = 3.2.1

You should update that. (and the mediaembed extension (viewtopic.php?f=616&t=2414716)
In the admin, my Orange BBVes is 2.0.7.
And I updated the mediaembed extension.

Johanna
by libralion
Wed Aug 14, 2019 10:58 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Re: Forum not working anymore

warmweer wrote:
Wed Aug 14, 2019 10:53 am
Your prosilver is now version 3.2.7.
Where do you see that the board version is 3.2.5?
In the admin.
by libralion
Wed Aug 14, 2019 10:51 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Re: Forum not working anymore

Ok. I updated the Orangebbes style and prosilver to the latest version.
I also disabled the s9/ mediaembed.
Then I updated the board. All went well!!
But when I look at the version it still says 3.2 5. I really don't understand anymore and don't know what to do.

Johanna
by libralion
Wed Aug 14, 2019 10:11 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Re: Forum not working anymore

Hi, I really am using 3.2.5. Here is the template: Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.2.5 What is your board's URL? https://www.libralion.com/forum Who do you host your board with? Vimexx How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Wh...
by libralion
Tue Aug 13, 2019 5:16 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Re: Forum not working anymore

Hi everybody
I'm confused. I reverted my board back to an older version.
But when I try to update then I get all sorts of issues and can't go any further.
What can I do best?
https://www.libralion.com/forum

Johanna
by libralion
Mon Aug 12, 2019 4:15 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Re: Forum not working anymore

I used the autoupdate, but removed the files. Then everything should be normal again? If your put all your 3.2.5 files it might be back to normal, that would depend on whether the database update acually accomplished something along the way. If you have a (database) backup (which you should really)...
by libralion
Mon Aug 12, 2019 4:05 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Re: Forum not working anymore

... For some reason it didn't let me upload the new files. Probably something was uploaded becauyse your board now gives a blank page. Did you use autoupdate? If you can upload a new set of files and follow the instructions from https://www.phpbb.com/support/documents.php?mode=install&version=3#upd...
by libralion
Mon Aug 12, 2019 3:35 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1419

Forum not working anymore

Hi everybody, I tried to update my forum to the newest version, but that didn't work. For some reason it didn't let me upload the new files. So I thought I would let it rest till tomorrow, but now my forum isn't working anymore. I don't know where to start to get it working again. Here is the url: h...
by libralion
Sun Mar 04, 2018 1:58 pm
Forum: phpBB Custom Coding
Topic: Possible to put attachments next to each other?
Replies: 11
Views: 726

Re: Possible to put attachments next to each other?

A simple bbcode would be something like : [imagebox]{TEXT}[/imagebox] HTML Replacement <div style="float:left; height:XXXpx; width:XXXpx">{TEXT}</div> XXX in the HTML Replacement should be the thumbnail dimensions plus 8 px. You'd just wrap it around each individual image placed inline. [imagebox]y...

Go to advanced search