Search found 14 matches

by latzke
Tue Nov 08, 2005 5:42 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ADMIN User Activation Problem
Replies: 5
Views: 305

I'm seeing something like this in 2.0.18 as well. When someone would register the email would go to my personal email address instead of the board email address like it did before (i.e. 2.0.14). In usercp_register.php (line 734 when unmodified) I replaced $emailer->email_address(trim($row['user_emai...
by latzke
Wed Nov 19, 2003 5:16 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Privacy of Profile
Replies: 0
Views: 78

Privacy of Profile

I'd like to edit my board to allow only specified users to be able to view people's profiles. Can someone help me figure out how to edit usercp_viewprofile.php so that when a user goes there it checks to see if that person's username/userid matches one or more specified strings (that equal the usern...
by latzke
Mon Jul 07, 2003 9:22 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: change registration?
Replies: 1
Views: 92

I shall answer my own question in case another as cluless is searching for this sometime...

Edit /templates/(template name)/profile_add_body.tpl
by latzke
Mon Jul 07, 2003 9:21 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Customized Registration Process
Replies: 10
Views: 704

Assuming you're not using multiple languages on your board, you can probably just edit /templates/(template name)/profile_add_body.tpl and add the comments there.
by latzke
Mon Jul 07, 2003 7:49 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Customized Registration Process
Replies: 10
Views: 704

(bump)

I'm interested in this as well, figured I'd bump it.
by latzke
Mon Jul 07, 2003 7:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Adding Field To Administrator Notification Upon Registration
Replies: 2
Views: 200

just had this same problem and fixed it in /includes/usercp_register.php... search for "$emailer->assign_vars" You should note that the first section is for COPPA emails (note the "if( $coppa ) two lines up. After the next "else" the next section is for emails that are sent to the user, when the use...
by latzke
Mon Jul 07, 2003 6:15 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: change registration?
Replies: 1
Views: 92

change registration?

One question:

How can I rearrange the fields in (the layout of) the registration page? Can't seem to figure this out myself.

Thanks.
by latzke
Tue Jul 01, 2003 3:30 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: stupid question...how to make buttons
Replies: 2
Views: 522

stupid question...how to make buttons

I want to make buttons for the vanilla/default (subZero) style.

Is there any place I can get empty buttons that I can then populate with my own text?

What font/size is used?

Thanks for the help.
by latzke
Wed Jun 25, 2003 9:23 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Pruning and Edit
Replies: 1
Views: 72

Pruning and Edit

Does auto pruning go off the "Posted:" date or the "last edited by xxx on" date when deciding to prune or not? Basically I'm asking if a topic/post can be saved from pruning by editing the original post (in lieu of posting a reply).

Thanks.
by latzke
Fri Jun 13, 2003 5:28 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: I Need some quick help
Replies: 6
Views: 209

nothing = something?

I just had this same problem (different file I was editing caused it). I searched and found this thread, looked, and saw nothing after the ?>. But, when I opened and edited the file, sure enough, there were several carrage returns, line feeds (or whatever you call it). I had to delete the empty extr...
by latzke
Thu Jun 12, 2003 9:19 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2269516

strange behavior with thumbnails

I installed the attachment mod, no problem there. Uploads work fine, I see images inline, etc. Then I edited the "special categories" section so there would be thumbnails instead of images appearing inline (set path to imagick, set "create thumbnail" to yes). Now, when I upload an image and then go ...
by latzke
Fri May 23, 2003 8:52 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [S] ignore
Replies: 4
Views: 100

hmm...started from scratch again - worked just fine this time. Maybe file was corrupted before, no idea. Probably should have tried that before posting.

thanks for the comments

e
by latzke
Fri May 23, 2003 8:17 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [S] ignore
Replies: 4
Views: 100

[S] ignore

Defeated before even starting... So I download phpBB-2.0.4.tar.gz onto my laptop and start up some ftp server, go to my linux box and ftp get phpBB-2.0.4.tar.gz from the laptop. When I go to extract it, however, I get some errors. Here's a copy of what I see / my errors... latzdeb:~/phpbb_files# ls ...
by latzke
Fri May 23, 2003 5:20 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Download via FTP please?
Replies: 1
Views: 54

Download via FTP please?

Are there any offical download sites for the gziped files that are ftp instead of http? I want to install this on a bare-bones debian server (base OS+apache+mysql). I'm sure I'm not alone when I say it would be nice to have a one-step download process (ftp get from the my server to the official down...

Go to advanced search