Search found 15 matches

by T12VNG
Tue Nov 26, 2013 8:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Updated to 3.0.12 and lost some of my ACP
Replies: 7
Views: 956

Re: Updated to 3.0.12 and lost some of my ACP

Thanks Robert,

Just completed as instructed, all fine for deleting users (Spambots).

I've changed the question as suggested and will keep an eye on the results

Thanks again

Tony
by T12VNG
Sun Nov 24, 2013 10:50 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Updated to 3.0.12 and lost some of my ACP
Replies: 7
Views: 956

Re: Updated to 3.0.12 and lost some of my ACP

Cheers Robert,

I'll give that a go tomorrow, got an early start in the morning so just heading off to bed.

I'll let you know how it goes.

Cheers

Tony
by T12VNG
Sun Nov 24, 2013 5:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Updated to 3.0.12 and lost some of my ACP
Replies: 7
Views: 956

Re: Updated to 3.0.12 and lost some of my ACP

Hi Oyabun1, Thanks for your reply. I have now transferred all the changed files with Filezilla and also deleted everything in the cache (except index.htm & .htaccess) but I am still experiencing the same issue. Once I try to delete all inactive users (or any idividual user) I get the same error page...
by T12VNG
Sat Nov 23, 2013 8:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Updated to 3.0.12 and lost some of my ACP
Replies: 7
Views: 956

Re: Updated to 3.0.12 and lost some of my ACP

Hi Robert, Thanks for posting a reply. I took a bit of time and went through everything I did and noticed one file hadn't copied over correctly. However I still receive an error when trying to delete inactive users. Cheers Tony Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0....
by T12VNG
Sat Nov 23, 2013 2:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Updated to 3.0.12 and lost some of my ACP
Replies: 7
Views: 956

Updated to 3.0.12 and lost some of my ACP

Hi All, I recently updated to 3.0.12 but now have lost some of my access to areas in my ACP? During the upload there was one file that kept saying it required modifying "Includes" but no matter how many times I downloaded it, I still got the same result. (although not sure if this is causing my acce...
by T12VNG
Thu Mar 03, 2011 8:14 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Mass Email Error
Replies: 2
Views: 338

Re: Mass Email Error

I never realised it had been upgraded as my admin frontpage says that I have the latest version.

I will upgrade & see if that works.

Thanks

Tony
by T12VNG
Thu Mar 03, 2011 4:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Mass Email Error
Replies: 2
Views: 338

Mass Email Error

Hi All, I would like to send a Mass Email to my Board Members but when I do I get the following error message: " General Error Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php " None of the members receive an email but I do get an email to the admin email account but with no c...
by T12VNG
Sat Nov 22, 2008 5:51 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Fatal Error after posting in a topic - Help Please
Replies: 3
Views: 315

Re: Fatal Error after posting in a topic - Help Please

So, what MODs do you have installed? What is special about what you posted (or replied to), vs. posts that don't die like this? The only mod I have installed is the RAC one, to ask a question upon registration. I didn't do anything in the post that I haven't done before, it was a simple reply to th...
by T12VNG
Fri Nov 21, 2008 12:18 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Fatal Error after posting in a topic - Help Please
Replies: 3
Views: 315

Fatal Error after posting in a topic - Help Please

Hi, I'm using version 2.0.23 (that is stated at the bottom of my admin page) I posted a reply in a topic & now the topic has a fatal error, although the rest of the forum is working fine. When anyone clicks on the topic to view it they get this Error: Fatal error: Maximum execution time of 30 second...
by T12VNG
Mon Sep 29, 2008 8:19 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Deleting Users
Replies: 4
Views: 178

Re: Deleting Users

Thanks, I didn't realise this was the version 3 board I just did a search for the topic.

I seem to have resolved the spam bot issue any way with the fix i mentioned in my last post.
by T12VNG
Fri Sep 26, 2008 1:12 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Deleting Users
Replies: 4
Views: 178

Re: Deleting Users

I don't have that option. :? My User Admin & Groups Admin are on separate headings. User Admin - options are: Ban Control, Disallow Names, Management, Permissions, Ranks. Groups Admin - options are: Management, Permissions. There is no option for pruning other than the one in the Forum Admin section...
by T12VNG
Fri Sep 26, 2008 8:33 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Deleting Users
Replies: 4
Views: 178

Deleting Users

Hi, I'm getting at least 20 Viagra & Porn members per day & want to know how to do multiple deletions or stop them from joining in the first place! I can't seem to find this "Prune page", how do I get to it, even that would be a simpler way, than copying & pasting every individual members name to ti...
by T12VNG
Mon Jul 07, 2008 7:41 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Log IP Address on Registration
Replies: 1060
Views: 203345

Re: Log IP Address on Registration

by RMcGirr83 on Fri Jul 04, 2008 12:27 pm
Knowledge Base - How to Install MODs

Read number 11 :)
Rich McGirr
I'll have a read through & see if I can sort it out, thank you again :) .
by T12VNG
Fri Jul 04, 2008 10:57 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Log IP Address on Registration
Replies: 1060
Views: 203345

Re: Log IP Address on Registration

by RMcGirr83 on Fri Jul 04, 2008 11:47 am
You didn't do the sql update on the database.
Rich McGirr
Ok, thanks.

How do I do that then? I'm pretty new to all this..... :oops:
by T12VNG
Fri Jul 04, 2008 10:16 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Log IP Address on Registration
Replies: 1060
Views: 203345

Re: Log IP Address on Registration

I have installed this update but have tried to register a test member & I get this error: Could not insert data into users table DEBUG MODE SQL Error : 1054 Unknown column 'user_regip' in 'field list' INSERT INTO phpbb_users (user_id, username, user_regdate, user_password, user_email, user_regip, us...

Go to advanced search