Search found 15 matches

by beckyocp
Mon Oct 05, 2009 3:22 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Ajax Dock Menu
Replies: 97
Views: 14573

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Thank you! You were right I didn't change it in both language files. I do have another question though. Is there any way just to show ARCADE and not the link to the arcade when you hover over the icon?
by beckyocp
Mon Oct 05, 2009 1:05 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Ajax Dock Menu
Replies: 97
Views: 14573

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

beckyocp wrote:How do I change the Dock Image title where it doesn't say {DOCK_LINK1}, etc.?
I'm still not sure where you change the words. Is it in the common.php edit? I'm sorry to be so stupid! I did change the links and they work but I can't get the names of the icons to change. Where do I do that?
by beckyocp
Thu Oct 01, 2009 5:35 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Ajax Dock Menu
Replies: 97
Views: 14573

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

How do I change the Dock Image title where it doesn't say {DOCK_LINK1}, etc.?
by beckyocp
Wed Aug 19, 2009 8:43 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: mChat
Replies: 634
Views: 81210

Re: mChat

I have the strangest problem. 3.0.5 is my forum version. When I install mini-chat everything goes fine except when you look at the chat box. Inside the chat box is a complete replica of my forum, logo and all. Has anybody ever had this happen or have any idea how to fix this?
Thanks
by beckyocp
Wed Aug 05, 2009 4:42 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpbb Arcade Challenge Mode 0.0.6
Replies: 204
Views: 7440

Re: [ALPHA] phpbb Arcade Challenge Mode 0.0.6

I installed the mod yesterday. I have a small problem with it. In the arcade Challenges to Accept, Challenges Ready both show up two times. I have triple checked all of the edits and can't find anything I did wrong. I have never installed the mod until this version so it can't be because I had old e...
by beckyocp
Thu Mar 19, 2009 7:09 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10
Replies: 8014
Views: 431109

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC7

JRSweets wrote:I just fixed a similar issue that was caused by having a messed up sessions.php file.
I don't mean to sound dumb here, but I am! Where would I find the sessions.php file?

Thanks!
by beckyocp
Wed Mar 18, 2009 7:54 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10
Replies: 8014
Views: 431109

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC7

I've been trying to figure out the solution to this problem for a long, long time. When I updated to 1.0.RC7 the words in the ACP changed. For example it now says things like: disable_arcade, arcade_auto_disable, arcade_version instead of what it should say. I've narrowed down the problem to be a fi...
by beckyocp
Thu Mar 05, 2009 3:18 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10
Replies: 8014
Views: 431109

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC7

Ok, thanks!
by beckyocp
Wed Mar 04, 2009 9:51 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10
Replies: 8014
Views: 431109

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC7

Also, I just did a test. I had games I had downloaded a couple weeks ago that I hadn't uploaded. I just uploaded a couple of them, then played them, and they work fine. It's just the new ones that I downloaded in the last few days that won't work.
Thanks again!
by beckyocp
Wed Mar 04, 2009 9:42 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10
Replies: 8014
Views: 431109

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC7

I've noticed some people are having the same problem I am. It just started last week. I haven't changed anything on my arcade or forum. The games I have downloaded from origon's site won't work anymore. I upload them and install them as usual. When people play the games they score 0 every time. No m...
by beckyocp
Tue Feb 24, 2009 4:13 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: ACP words
Replies: 5
Views: 371

Re: ACP words

I'm using EN-US and EN.
by beckyocp
Mon Feb 23, 2009 10:01 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: ACP words
Replies: 5
Views: 371

Re: ACP words

No, I uploaded them. I even did it again just in case. It's not working.
by beckyocp
Mon Feb 23, 2009 8:51 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: ACP words
Replies: 5
Views: 371

ACP words

I installed the automod successfully but on the ACP tab it says ACP_CAT_MODS. The menu on the left says ACP_AUTOMOD and ACP_AUTOMOD CONFIG. Is there any way to get it be in plain English?
Thanks!
by beckyocp
Thu Aug 14, 2008 8:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SQL error after upgrading
Replies: 2
Views: 99

SQL error after upgrading

I upgraded from 3.1 to 3.2 and had several problems. The automatic updater wouldn't work at all so I had to do everything manually. I thought I had everything fixed after reading for hours. I started getting emails from people trying to sign up. When they sign up and try to log in after confirming t...
by beckyocp
Tue Jul 08, 2008 8:29 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10
Replies: 8014
Views: 431109

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.6.0

I was wondering if anyone knows the answer to this problem. In phpbb3 personal control panel if anyone clicks on phpbb arcade it comes up with this:

General Error
Module file ./includes/ucp/ucp_arcade.php does not contain correct class [ucp_arcade]

I'm not sure what this means.

Go to advanced search