Search found 179 matches

by adzyboy
Mon Jul 26, 2010 11:47 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB CMS 1.0.0
Replies: 276
Views: 30202

Re: [RC] phpBB CMS 1.0.0

Not necessarily always the first image, but I could put up with that one. Just really want the ability to have some sort of defined image (whether an image within the post or a separately defined post) to be used on the category pages. I'll try explain that last bit again. With phpbb itself, I wante...
by adzyboy
Mon Jul 26, 2010 9:07 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB CMS 1.0.0
Replies: 276
Views: 30202

Re: [RC] phpBB CMS 1.0.0

That's an interesting idea and would certainly be possible to implement. A feature image could be selected automatically when you create a page, by finding either the first/largest image in the page (if there is one), or would you want to be able to manually choose one? The only thing I'm wondering...
by adzyboy
Mon Jul 26, 2010 8:59 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB CMS 1.0.0
Replies: 276
Views: 30202

Re: [RC] phpBB CMS 1.0.0

Do you mean this sort of featured image? I'm not quite sure what you mean. When you say post title, do you mean the page title, or are you trying working with posts in phpBB? Aye I mean the featured image from wordpress. I'm trying to get it so that when viewing a category, instead of it just listi...
by adzyboy
Sun Jul 25, 2010 11:14 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB CMS 1.0.0
Replies: 276
Views: 30202

Re: [RC] phpBB CMS 1.0.0

Hey, first off, very nice mod. Been looking for something like this for a while. I was using Wordpress and the WP-United mod, but really didn't like having a separate admin panel for wordpress and phpbb (couldn't be prevented of course). Installed this on a test board and it works fine (not tried it...
by adzyboy
Thu Apr 29, 2010 3:44 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: User recent activity
Replies: 33
Views: 6654

Re: User recent activity

Lisbon wrote:
dragnaar wrote:Did it work on 3.0.7pl1?
Yes!
How have you got it to work then? I can't figure out what's causing it to not work..
by adzyboy
Sun Jan 24, 2010 11:27 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB OpenID ver 1.0.1
Replies: 160
Views: 32237

Re: [BETA] phpBB OpenID ver 0.3.0

Ah reyt. Well I'm gonna try completely removing this, and installing 0.3.0 from fresh. Removing database entries et al.
I take it then, that when I re-install this, I won't need to do anything to the database (minus the additional entries to the ACP and UCP)?
by adzyboy
Sun Jan 24, 2010 11:05 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB OpenID ver 1.0.1
Replies: 160
Views: 32237

Re: [BETA] phpBB OpenID ver 0.3.0

Aye it can, and just re-checked (bloody conscience nagging at me), I'm running 3.0.6 no probs. Local server's open to the internet so it can connect if that's what your question's about. Thanks for the help btw :) Oh, and here's the error when I try to load the install page for the mod: [phpBB Debug...
by adzyboy
Sun Jan 24, 2010 10:57 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Facebook Connect 0.3.4
Replies: 1467
Views: 95168

Re: [BETA] Facebook Connect 0.3.4

Just had a thought. Something I've noticed that happens after I link up my FB accounts and login using them. Everytime I visit the site I'm logged out again, figured this was because I'm not ticking the box to stay logged in. Obviously this has no impact on FBConnect. So just wondering if there was ...
by adzyboy
Sun Jan 24, 2010 10:43 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB OpenID ver 1.0.1
Replies: 160
Views: 32237

Re: [BETA] phpBB OpenID ver 0.3.0

Turning off the error_display makes no difference. After it happens, checking the error log (which I never actually thought of before) just returns the following: [Sun Jan 24 22:40:46 2010] [error] [client ***] File does not exist: /home/wrestlin/public_html/404.shtml [Sun Jan 24 22:40:46 2010] [err...
by adzyboy
Sun Jan 24, 2010 10:08 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB OpenID ver 1.0.1
Replies: 160
Views: 32237

Re: [BETA] phpBB OpenID ver 0.3.0

I'm getting a few different errors now. I've updated to 0.3.0, but that wasn't much different (if at all) to the version I downloaded from SVN the other week. Erm, I moved from my free server, where everything apart from the Yahoo login (as posted above) was working. On my local server (using apache...
by adzyboy
Wed Jan 13, 2010 5:34 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB OpenID ver 1.0.1
Replies: 160
Views: 32237

Re: [BETA] phpBB OpenID ver 0.2.4

Ah, didn't realise you had a bugtracker.
The first error was the random number generator. Think I found the solution on your forum somewhere. Just changed it to null and it worked.
I'll post this bug up now tho.
by adzyboy
Wed Jan 13, 2010 8:09 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB OpenID ver 1.0.1
Replies: 160
Views: 32237

Re: [BETA] phpBB OpenID ver 0.2.4

I fixed the main error I was getting. The only one I can't figure out is when I choose the Yahoo login, I goto Yahoo, authorise/verify etc, but when it sends me back to my site it looks for the OPEnid_login.php file (with the caps). Obviously, I then get a 404 error. Google and the others work fine ...
by adzyboy
Tue Jan 12, 2010 7:08 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB OpenID ver 1.0.1
Replies: 160
Views: 32237

Re: [BETA] phpBB OpenID ver 0.2.4

Ooh, looking forward to the next release. I'm using the latest release from your svn, but just keep getting errors. Hopefully the next release works.
by adzyboy
Thu Sep 03, 2009 4:57 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Ajax User Registration Checks
Replies: 159
Views: 17527

Re: [RC1] Ajax User Registration Checks

Just wondering something.. I'm kinda a freak at keeping my forum's files all organised and stuff, and seeing as the ajaxchecks.php file isn't a file like say index.php or viewtopic.php is, I wanna move it to includes/ajaxchecks.php. Obviously it won't work just like that, and of course I need to cha...
by adzyboy
Mon Aug 03, 2009 4:17 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Facebook Connect 0.3.4
Replies: 1467
Views: 95168

Re: [BETA] Facebook Connect

I've actually also got the "nothing happening when clicking the button" problem. I've got this installed on a test forum on my PC and on a web server. It didn't work on my PC for obvious reasons, but it worked fine on my test server. Then randomly the button has stopped working. I've not changed any...

Go to advanced search