Search found 22 matches

by quolo
Thu Dec 01, 2005 11:54 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin users having problems navigating
Replies: 5
Views: 270

Figured something out - it has to do with a usergroup. I have a moderator usergroup, and as soon as I make a user a member of this usergroup, the site gets all borked for them. Strange, eh? Once I remove them again, all is again well for that user. So I deleted the usergroup and remade it. It still ...
by quolo
Thu Dec 01, 2005 7:42 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin users having problems navigating
Replies: 5
Views: 270

Interestingly enough, creating new Administrators also works fine. The easy fix might just be to recreate the three admin accounts and hope this doesn't repeat itself.

I'll be sure to post on here if I sus out anything further.
by quolo
Thu Dec 01, 2005 7:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin users having problems navigating
Replies: 5
Views: 270

While I'm not exactly hosting it myself, it is being hosted internally by the person who brought me in to develop the site. I emailed her to inquire if they had done anything to the server software, and she verified that they indeed they had not. It was my first thought just as it was yours.
by quolo
Thu Dec 01, 2005 4:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin users having problems navigating
Replies: 5
Views: 270

For quick reference: URL: www.cdb-l.org/phpBB2/index.php Template(s) used: Aeolus Any and all MODs: m2f v1.0.1 Import Tools v0.1.4 Email Digests v1.2.3 EasyMod v0.1.13 Extreme Styles v2.2.0 Simply Merge Threads v1.0.1 Do you use a port of phpBB: no Version of phpBB: 2.0.15 Version of PHP: 4 I believ...
by quolo
Thu Dec 01, 2005 4:08 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin users having problems navigating
Replies: 5
Views: 270

Admin users having problems navigating

Here's one that's got me stumped for a couple days now. I've got a board running 2.0.15 with the following mods: m2f v1.0.1 Import Tools v0.1.4 Email Digests v1.2.3 EasyMod v0.1.13 Extreme Styles v2.2.0 Simply Merge Threads v1.0.1 And using the Aeolus style. I've had this working just fine for month...
by quolo
Tue Mar 15, 2005 5:50 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Import Tools - Members
Replies: 100
Views: 30445

Thanks for the mod, looks nifty.

Just an FYI: A little typo in the 0.1.4 .mod file, which causes EasyMod to misfire:

Code: Select all

copy import_mesaage_body.tpl to templates/subSilver/admin/import_message_body.tpl 
by quolo
Sat Mar 12, 2005 12:47 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simply Merge Threads
Replies: 482
Views: 156853

Just EasyModded this up, that's all it took. All functional in 2.0.13. Jim dandy.
by quolo
Wed Dec 29, 2004 10:57 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Reply temporarily locks topic
Replies: 0
Views: 116

Reply temporarily locks topic

Just an idea I had, wondered if it occurred to anyone else. I've seen several communities with topics like word association threads, running stories, etc., where each successive post depends on the post before it to make any sense. However, if the phpBB has a lot of traffic, a lot of times you get t...
by quolo
Fri Jul 16, 2004 2:38 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [Fixed] Admin Panel returns blank page - fresh install
Replies: 0
Views: 90

[Fixed] Admin Panel returns blank page - fresh install

URL: www.cyrusfirst.com/cdb-l/phpBB2/ Template(s) used: subsilver Any and all MODs: none - fresh install Do you use a port of phpBB: Version of phpBB: 2.0.9 Version of PHP: 4.x Which database server and version: mySQL 3.23.58 Host: www.lightlink.com Did someone install this for you/who: self-install...
by quolo
Thu Jun 10, 2004 9:52 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] SiteDescription
Replies: 62
Views: 39702

This might seem like a small mod to you, but it's a big piece of awesome to me. Exactly what I assumed didn't exist.

Many thanks.
by quolo
Thu Jun 10, 2004 9:05 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Profile Control Panel
Replies: 3290
Views: 472554

I had this mod installed and it was working fine - then, a couple weeks later, when anyone tried to register, they'd get a bunch of broken "x" links for the control picture. I backed up my database, wiped the board, reinstalled it, and re-added the mods I had and the problem resurfaced. The mods I i...
by quolo
Tue Jun 08, 2004 1:52 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: how to upload avatars to forum
Replies: 25
Views: 536

I was having the same problem myself, and just figured out what I did wrong. Don't know if you did the same thing... I put up a bunch of avatars, but without paying that much attention, they were bitmaps. Make sure whatever avatars you have in your gallery are .jpgs or .gifs, and I'd also check to m...
by quolo
Mon Jun 07, 2004 11:48 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: problem with update_to_208.php from 2.0.6
Replies: 4
Views: 125

Sorry about that, I erased and reinstalled it again. On the mods database, some of them state 2.0.6 or 2.0.7 compatibility. Is that anything to worry about?
by quolo
Mon Jun 07, 2004 11:41 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: problem with update_to_208.php from 2.0.6
Replies: 4
Views: 125

Feel free to disregard above post. Going to go ahead and stick with 2.0.6 for mod compatibility.
by quolo
Mon Jun 07, 2004 11:37 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: problem with update_to_208.php from 2.0.6
Replies: 4
Views: 125

problem with update_to_208.php from 2.0.6

URL: http://www.genperco.com/phpbb/index.php Template(s) used: subsilver Any and all MODs: none- fresh install Do you use a port of phpBB: No Version of phpBB: 2.0.6 upgraded to 2.0.8 Version of PHP: 4.3.5 Which database server and version: mySQL 4.0.18 standard Host: mymarkdown.com Did someone inst...

Go to advanced search