Search found 61 matches

by guardog
Sat Sep 05, 2009 2:34 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti Double Post
Replies: 471
Views: 59298

Re: Anti Double Post

This is nice. I think this mod should be incorporated into the core - double posting is really irritating me, before installing this mod there's a member in my forum who even go beyond double posting (3, 4 or even 5 posts in a row) :mrgreen:

Thanks for the mod.
by guardog
Fri Sep 04, 2009 2:30 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti Double Post
Replies: 471
Views: 59298

Re: Anti Double Post

Thanks, all the while I was tinkering with the permissions, LOL.

So I just need to set it when editing a forum - do I still need to change anything in permission?
by guardog
Fri Sep 04, 2009 12:24 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti Double Post
Replies: 471
Views: 59298

Re: Anti Double Post

Installed this MOD using AutoMOD on my 3.0.5 local board. The merging of double posts works but I can't seem to be able to allow myself (the admin) to double post. I've enabled (in the User Permission) double post for the Admin group, I've checked the permission using the View User's Permission and ...
by guardog
Mon Aug 31, 2009 6:28 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: vertical display size of inline attachments
Replies: 3
Views: 564

Re: vertical display size of inline attachments

Thanks, I am looking for this as well.
by guardog
Mon Aug 31, 2009 11:42 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Genders
Replies: 917
Views: 115905

Re: Genders

Found a glitch, nothing serious but it's the hovertext for rank image, it's shows all 3 genders:

Image

Really nothing serious, I can live with it. **Peace
by guardog
Mon Aug 31, 2009 11:26 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: th23 Error Pages
Replies: 36
Views: 11936

Re: th23 Error Pages

nice mod i must say.

there's a problem though, when the error is generated in a directory (deeper) other than the main directory, the common.php is not included and a white error page is generated.

something like when I'm going to myforum.com/wrong/wrong.php a non-styled 404 page is generated.
by guardog
Mon Aug 31, 2009 8:21 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Prime Quick Login
Replies: 125
Views: 27871

Re: Prime Quick Login

primehalo wrote:I doubt it has anything to do with LDAP authentication. It probably has to do with the fact that the username is not being used to log in.
The normal quick login bar on the lower part of the index page works though (the mod might have changed that as well).
by guardog
Sun Aug 30, 2009 9:31 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Prime Quick Login
Replies: 125
Views: 27871

Re: Prime Quick Login

I'm using 3.0.5 and Prime Quick Login 1.2.5 Here is my scenarios on my local phpBB: Installed it on a clean 3.0.5, everything works fine Installed it on a modded 3.0.5, I got this error when trying to log in through the Quick Login: You have specified an incorrect login name. Please check your login...
by guardog
Sat Aug 29, 2009 3:38 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Is this broken or is it just me?
Replies: 6
Views: 852

Re: Is this broken or is it just me?

^Works like a charm. Thanks dude.

Should this be reported as a bug?
by guardog
Fri Aug 28, 2009 8:29 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Is this broken or is it just me?
Replies: 6
Views: 852

Re: Is this broken or is it just me?

Um, it's pixelated. Some rude words are there in the title/description. LOL.

My board is running with prosilver as default theme, guests will not be able to see it in subsilver, you sure you need my board's link? You'll have to register for a new account to see it in subsilver.
by guardog
Fri Aug 28, 2009 3:55 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Is this broken or is it just me?
Replies: 6
Views: 852

Is this broken or is it just me?

Image

Subsilver 2 when using a 48px forum icon and viewed under Mozilla Firefox 3.5.2. Is it that my forum description is too long? In prosilver it looks fine.

Sorry if this is mentioned somewhere else, not sure what keywords to use to search for this problem.
by guardog
Fri Aug 28, 2009 2:15 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Separate Login and User Name 1.0.6
Replies: 122
Views: 25439

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.6

I did a clean install (without any pre-existing mod) as well and here are the results: 1) On localhost using XAMPP, no problem, install went fine. 2) On my hosting account, the same error occurs after I clicked Install when browsing the install/index.php file. I guess it's my webhosting company's pr...
by guardog
Thu Aug 27, 2009 12:07 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Genders
Replies: 917
Views: 115905

Re: Genders

Yup I did. I think it's caused by the Olympus QR mod. Reverted the mod and installed your QR and Gender mod, it's working now. Sorry for being offtopic but: Your QR mod is sweet and simple, it rocks. Anyway, is deleting cached files in cache folder same as doing the refreshes? Is there any simpler m...
by guardog
Thu Aug 27, 2009 8:22 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Separate Login and User Name 1.0.6
Replies: 122
Views: 25439

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.6

A great mod I must say. I'm using 3.0.5, mod version is 1.0.6. When I run install/index.php, i get this error: PHP Notice: in file /install/functions_install.php on line 212: Undefined property: dbal_mysql::$mysql_version [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3848: Cannot...
by guardog
Thu Aug 27, 2009 5:14 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Genders
Replies: 917
Views: 115905

Re: Genders

In addition to that, the Rank according to gender is affected as well, it shows all the three names, e.g. Not specified | Male | Female

Go to advanced search