Search found 73 matches

by Lucian_rider
Tue Sep 28, 2010 4:40 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Facebook graph/connect logins and registration
Replies: 360
Views: 33525

Re: [RC] Facebook graph/connect logins and registration

I have been running this great mod on my forum: http://www.lucianriders.com/forum for the past week and it worked as advertised, but unfortunately it has also been logging everyone off when switching pages, opening up a new tab or just leaving the page open for a long period of time etc. It got to t...
by Lucian_rider
Mon Jan 18, 2010 5:17 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Redirect guests and users to a particular topic
Replies: 0
Views: 74

Redirect guests and users to a particular topic

How can I force all guests and users to be redirected to a topic or announcement of my choice??
It would also be nice if users after being redirected once would not have to see the announcement again on revisiting the site.
by Lucian_rider
Sat May 30, 2009 11:35 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MOD-DB] phpBB Statistics v1.0.1
Replies: 116
Views: 15318

Re: [BETA] phpBB Statistics v0.2.0

My only problem is that I am using BF_Vista which is a subsilver2 based style and has rotating background images. The Stats page can be very difficult to read due to the transparent background effect and the type of image being displayed at the time. If anyone knows how to create a solid background...
by Lucian_rider
Sat May 30, 2009 5:16 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MOD-DB] phpBB Statistics v1.0.1
Replies: 116
Views: 15318

Re: [BETA] phpBB Statistics v0.2.0

(i have installed the mod but it show only a blank white page?! in which file is the mistake?) Ok i fixed the stats code with your code at the top of this page and now it works fine :mrgreen: but by me it gave no error only a blank page I had exactly the same problem... I rechecked all of my edits,...
by Lucian_rider
Thu May 21, 2009 3:23 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Topic Text in Mouse Over
Replies: 1003
Views: 66744

Re: Topic Text in Mouse Over

That's the first I have seen of it acting that way. You can try and adjust these in the js file offsetX : -75, offsetY : 25, which will move the tooltip more to the left (offsetX). Thanks for the help but apart from working on the first of the last posts, all other lasts posts moused over immediate...
by Lucian_rider
Thu May 21, 2009 4:25 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Topic Text in Mouse Over
Replies: 1003
Views: 66744

Re: Topic Text in Mouse Over

I'm hoping that either the author or someone knows how to fix this problem I am having with this great Mod. I had this mod installed on a plain Jane prosilver forum and it was working perfectly. I then recently totally revamped my site and changed the style to BF_Vista which is subsilver based. Unfo...
by Lucian_rider
Sun Mar 15, 2009 5:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Group Membership Default error
Replies: 3
Views: 96

Re: Group Membership Default error

Wow what a great forum this is!!

I found and corrected my problem after checking out this link: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0#p7208035

Made the code change and all is good with the world again!! :mrgreen:
by Lucian_rider
Sun Mar 15, 2009 4:09 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Group Membership Default error
Replies: 3
Views: 96

Re: Group Membership Default error

Thanks for the heads up. I will take this over to the Country Flag mod support forum and see if anyone over there can narrow it down a bit. I have installed a number of mods after this one and it would probably screw up a number of things if I just started replacing files....
by Lucian_rider
Sun Mar 15, 2009 3:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Group Membership Default error
Replies: 3
Views: 96

Group Membership Default error

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.3 What is your board's URL? http://www.lucianriders.com/forum How did you install your board? I installed my board myself Is your board a fresh install or a conversion? Fresh Install Do you have any MODs installed? Yes What MOD...
by Lucian_rider
Wed Mar 11, 2009 2:49 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: embed mms streaming media
Replies: 3
Views: 3505

Re: embed mms streaming media

It works, thanks so much! There is only one little problem, when i'm trying to change the size of the video by setting the 'width' and 'height', it seems doesn't change. As far as I am aware the size of the video can be fixed by the source. So if changing the sizes does not do any good then its mos...
by Lucian_rider
Tue Mar 10, 2009 12:12 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: embed mms streaming media
Replies: 3
Views: 3505

Re: embed mms streaming media

Hi, Try this out: BBcode usage: [winmedia]{TEXT}[/winmedia] HTML replacement: <OBJECT ID="MMPlayer1" WIDTH=320 HEIGHT=300 classid="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" CODEBASE="http://activex.microsoft.com/activex/controls/ mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5, 1,52,701" standby="Loading Micros...
by Lucian_rider
Mon Mar 02, 2009 3:19 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: what is the best mod for quick reply?
Replies: 5
Views: 175

Re: what is the best mod for quick reply?

can someone tell me? I am using "Advanced Quick Reply" with absolutely no problems, it was the very first Mod I installed when I first setup my forum almost a year ago and it has worked perfectly and I am very happy with it. You must have some error in your code changes or something. Have you tried...
by Lucian_rider
Mon Mar 02, 2009 1:12 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpmyadmin restoring question
Replies: 9
Views: 261

Re: phpmyadmin restoring question

Sorry can't help you there but a quick search found this although I could not make any sense of it:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 1&t=559983
by Lucian_rider
Mon Mar 02, 2009 1:07 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpmyadmin restoring question
Replies: 9
Views: 261

Re: phpmyadmin restoring question

I am restoring it through mysqldumper. I have tried bigdump and return the same result timeout. how do i remove search_worldlist, search_results and search_wordmatch tables on my backup file to do the restoration again? Thank you stevemaury & Lucian_rider for helping Good Question! I have been goin...
by Lucian_rider
Mon Mar 02, 2009 12:19 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpmyadmin restoring question
Replies: 9
Views: 261

Re: phpmyadmin restoring question

If you did not deselect the search_worldlist, search_results and search_wordmatch when you backed up your database, do so before restoring and the number of records will be reduced considerably and might allow the full restore to work without further problems. You can recreate the search listings by...

Go to advanced search