Search found 17 matches

by Takato Matsuda
Wed Jun 16, 2010 5:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: View more smilies - not showing all smilies
Replies: 4
Views: 886

Re: View more smilies - not showing all smilies

Thanks i can fix this. In "ACP under Post Settings... Smilies Per Page" it was in 50 smiles, i incresed to 100. I can see all the smiles.
by Takato Matsuda
Tue Jun 15, 2010 4:13 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posts in forum always appear as unread
Replies: 2
Views: 140

Re: Posts in forum always appear as unread

how can i make new posts only appear as marked ?

(Sorry my english is not very good))
by Takato Matsuda
Tue Jun 15, 2010 3:40 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posts in forum always appear as unread
Replies: 2
Views: 140

Posts in forum always appear as unread

I dont know, i think that I have a problem in the configuration of my administrator's control panel or in the code because my Topics on my forum appear as unread even if users log out and relog. I want to make unread posts appear as read posts in the second log in of any user. Phpbb version: 3.0.6 A...
by Takato Matsuda
Wed Dec 23, 2009 3:41 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Shop Mod v.1.0 Beta 5
Replies: 427
Views: 34696

Re: [Beta] Shop Mod v.1.0 Beta 5

(sorry for my english) I have a problem. I installed: - Phpbb 3.0.6 - Ultimate pointn sysmtem 1.0.6 - Shop mod 1.0 b5 The problem is when i buy a item, the sytem take the money, but whan i go to the other page in my forum, the money return to the original number, the money no change, no substract mo...
by Takato Matsuda
Wed Jan 28, 2009 5:24 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Country Flags 1.0.0
Replies: 490
Views: 48394

Re: [RC] Country Flags 1.0.0

cf_install.php doesnt work, i need help , i dont know the reason. i upload all the files. I edit and ulpad my files too.

Image
by Takato Matsuda
Mon Jan 26, 2009 7:45 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Genders
Replies: 917
Views: 108348

Re: Genders

Hello People. I have installed this MOD on my phpbb 3.0.1 Its work but only in text mod not in image. Images are in the folder and all other i have make. When i put false instead of true der is only gender: no more image or text. Can somebody help me about this ? I have refreshed the pictures (i ha...
by Takato Matsuda
Thu Aug 23, 2007 8:38 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] Country Flags MOD
Replies: 371
Views: 91134

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Ok, here is how it's not working: If a topic contains only post(s) made by a user that has selected his or her country's flag, the topic will display normally. But, if a topic contains post(s) from a user that has not selected his or her country's flag, the topic will display: No posts exist for th...
by Takato Matsuda
Fri Jul 18, 2003 6:25 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help me ! masive mail !
Replies: 0
Views: 48

Help me ! masive mail !

hello !

My problem is that the masive mail, not send to the other members, and later, re-send to my count for e-mail. I dont know for fix is problem !

(escuseme for me poor english)

Bye !
by Takato Matsuda
Fri Jul 18, 2003 6:15 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Lycos fully supported?
Replies: 5
Views: 147

Solution Problem

Lycos server not soported email send (escuseme for my poor english). You change of the sever.

For example: http://www.wwwpuntocom.com

I espected, this for help you.

Bye !!!!
by Takato Matsuda
Sun Jun 29, 2003 6:59 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mail problems in 2.0.5?
Replies: 396
Views: 53069

Hello (excuseme, for my poor english) !

I decovered, one thing.

I changed in: Dirección de email del Administrador : user@server.com

for : /user@server.com

and I send mass mail is work good, but dont send any mail. But the screnn of erro no display.

Anyone, for explame how configurate is ?
by Takato Matsuda
Sun Jun 29, 2003 5:30 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mail problems in 2.0.5?
Replies: 396
Views: 53069

Hello, I believe that the question here in it of the matter of Lycos, is as should configure the section of e-mail, that is to say to indicate all the steps to continue to configure the e-mail. When you use an account of mail, and when use a server SMTP. I expect that anyone can give me that explica...
by Takato Matsuda
Sat Jun 28, 2003 1:38 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Email send error??? It works but...
Replies: 5
Views: 191

The information I know: phpbb version: 2.0.5 host: www.tripod.lycos.co.uk Hi ! my english no is good. In my foro have a error, in mail masive and register user. And not send the mail to user. Help me, please!. I expect you answer. :cry: -------- Error General Failed sending email :: PHP :: 0 DEBUG M...
by Takato Matsuda
Sat Jun 28, 2003 1:36 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass Email ERROR
Replies: 1
Views: 96

The information I know: phpbb version: 2.0.5 host: www.tripod.lycos.co.uk Hi ! my english no is good. In my foro have a error, in mail masive and register user. And not send the mail to user. Help me, please!. I expect you answer. :cry: -------- Error General Failed sending email :: PHP :: 0 DEBUG M...
by Takato Matsuda
Sat Jun 28, 2003 4:24 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mail problems in 2.0.5?
Replies: 396
Views: 53069

The information I know: phpbb version: 2.0.5 host: www.tripod.lycos.co.uk Hi ! my english no is good. In my foro have a error, in mail masive and register user. And not send the mail to user. Help me, please!. I expect you answer. :cry: -------- Error General Failed sending email :: PHP :: 0 DEBUG M...
by Takato Matsuda
Sat Jun 28, 2003 3:55 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: General Error
Replies: 3
Views: 180

HELP !!!

Hi ! my english no is good. In my foro have a error, in mail masive and register user. And not send the mail to user. Help me, please!. I expect you answer. -------- Error General Failed sending email :: PHP :: 0 DEBUG MODE Line : 246 File : /data/members/free/tripod/es/f/o/r/forodigianime/htdocs/fo...

Go to advanced search