Search found 1027 matches

by warmweer
Sat Oct 20, 2018 10:26 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: phpBB use domain?
Replies: 8
Views: 163

Re: phpBB use domain?

Then look at the info with your webhost: you must have a configuration panel somewhere.
by warmweer
Sat Oct 20, 2018 10:12 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: phpBB use domain?
Replies: 8
Views: 163

Re: phpBB use domain?

Hi, I have a phpBB forum, and I want change the IP Address to domain. (example: http://127.0.0.1/forum2/viewforum.php?f=31 --> http://forum.yourdomain.com/viewforum.php?f=31) Thank you! First of all you'll need a domainname. (and just in case) Seeing that the link you showed as example points to lo...
by warmweer
Sat Oct 20, 2018 10:07 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forget password feature ?
Replies: 7
Views: 127

Re: Forget password feature ?

back to my original query. Is there a way to allow a user - to JUST enter their email address & retrieve their user-ID if the regular forget-password feature doesnt work ? User_id wouldn't help since you currently need e-mail + username to request a new password. There's an extension in development...
by warmweer
Fri Oct 19, 2018 5:25 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Posts Missing After Upgrade to 3.2
Replies: 14
Views: 238

Re: Posts Missing After Upgrade to 3.2

22288DLW wrote:
Fri Oct 19, 2018 5:20 pm
Final upgrade.
So everything is in 3.1 but the upgrade to 3.2.3 seems to be incomplete?

Just to make sure, compare your post and topic count from 3.0.11 to your 3.1.x situation (and then also 3.2.3).
by warmweer
Fri Oct 19, 2018 5:17 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Posts Missing After Upgrade to 3.2
Replies: 14
Views: 238

Re: Posts Missing After Upgrade to 3.2

I did the upgrade in stages. The missing posts are still missing. Are you saying that posts which were present in 3.0.11 have disappeared in 3.0.14 (I find that highly improbable), or later? Is the database version now 3.2.3? edit: the latest version of 3.1 = 3.1.12 and not 3.1.9 as I incorrectly t...
by warmweer
Fri Oct 19, 2018 11:51 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Permission group for VIP group
Replies: 9
Views: 133

Re: Permission group for VIP group

..., i want them to be deleted from the other 2 groups automaticly, " the new registers users group and the registers users group ", so which settings should i use or go for ?? Everyone is and should be in the Reg Users group. That is the base set of permissions for everyone. Removing users from th...
by warmweer
Fri Oct 19, 2018 11:05 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Problem with Cookies
Replies: 35
Views: 755

Re: Problem with Cookies

So I installed an Clean Install (with Instaltron) the are "just" Version 3.2.2 but the problem still exist. I did nothing than installed it. No Plugins and nothing (just add the ssl redirect to the .htaccess). So the forum was not installed with original phpBB files (from phpbb.com)? If that is the...
by warmweer
Fri Oct 19, 2018 11:00 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Guide to get the email system to work?
Replies: 6
Views: 123

Re: Guide to get the email system to work?

static1635 wrote:
Fri Oct 19, 2018 8:27 am
Is there a guide to get the email system to work? I just installed 3.2 and so far I can't get it to work.
https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... al_client/
Mick wrote:
Fri Oct 19, 2018 9:57 am
... and make screencaps of your email settings and post them back here to enable us to assist you better.
by warmweer
Thu Oct 18, 2018 12:08 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Posts Missing After Upgrade to 3.2
Replies: 14
Views: 238

Re: Posts Missing After Upgrade to 3.2

In my experience the update from 3.0.x directly to 3.2.x times out on some setups, sometimes even silently (it does succeed without problems on other configurations but since something went wrong on your side I wouldn't take any risks). If your database exceeds ± 300MB, just a case I would go for an...
by warmweer
Wed Oct 17, 2018 7:01 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Please help with HTTP 500 ERROR
Replies: 3
Views: 191

Re: Please help with HTTP 500 ERROR

Real_Bill_Thompson wrote:
Wed Oct 17, 2018 3:12 am
Current version
3.2.2
...
error log says:

[16-Oct-2018 20:50:16 America/Denver] PHP Fatal error: Call to undefined function generate_smilies() in
....../arguemax.com/_phpBB-3.0.12/posting.php on line 1696 is the error
What is "3.0.12" doing there?
A remnant of a MOD?
by warmweer
Tue Oct 16, 2018 8:42 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Incomplete Update to 3.2.3
Replies: 15
Views: 401

Re: Incomplete Update to 3.2.3

That was the first thing I did. Used CLI with the associated script but it still crashed. I do have disable extension but I did not upload it for fear of causing other problems during the update. Why mess around withCLI when it's so much easier uploading and running the file? Can I delete the s9 ex...
by warmweer
Tue Oct 16, 2018 7:24 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Incomplete Update to 3.2.3
Replies: 15
Views: 401

Re: Incomplete Update to 3.2.3

try this
https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... s-at-once/

BTW when updating (certainly upgrading): in future disable all extensions just in case.
by warmweer
Tue Oct 16, 2018 10:04 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Custom profile fields!? [SOLVED]
Replies: 13
Views: 252

Re: Custom profile fields!?

Check the permission mask for a user (and compare that with the permission mask for yourself as admin).
by warmweer
Mon Oct 15, 2018 8:30 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Incomplete Update to 3.2.3
Replies: 15
Views: 401

Re: Incomplete Update to 3.2.3

How exactly did you try to update?
Use the Support Request Template (https://www.phpbb.com/support/srt/) so that basic info is available to the Support Team.
by warmweer
Mon Oct 15, 2018 8:26 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2.2->3.2.3 modified files warning, and unable to continue update process button
Replies: 17
Views: 299

Re: 3.2.2->3.2.3 modified files warning, and unable to continue update process button

Well I did a fresh install of 3.2.2, fixed permissions and pulled the config.php, files and avatars out of my backup and it seems the forum is back up and to normal. Not sure why my backup/restore wasn't working but I'm back at square 1 on 3.2.2. I think that's enough for a while. Well, it just sho...

Go to advanced search