Search found 81 matches

by wiroj
Mon Jan 16, 2017 9:41 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Some user login = blank page
Replies: 4
Views: 433

Re: Some user login = blank page

Server error log no addition report

I try enable extension one by one and found "Thanks for posts 2.0.2" is make this error

so i will ask extension author again

thanks all reply
by wiroj
Mon Jan 16, 2017 4:21 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Some user login = blank page
Replies: 4
Views: 433

Re: Some user login = blank page

I try to disable all extension and this problem is disappear but i don't know what's extension make this problem again "some user" have this problem List of My Extension About us 2.1.1-dev Advanced BBCode Box 3.1.0 Avatars on Memberlist 1.0.3 Blinking counter, for new pm and new notify 1.0.3 Board A...
by wiroj
Sun Jan 15, 2017 6:02 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Some user login = blank page
Replies: 4
Views: 433

Some user login = blank page

Upgrade from 3.1.10 -> 3.2 with automatic upgrade
proSilver template

Some user login will show blank page but logout can see board

On server : Try to purge cache
On Browser : Delete cookies and internet cache file

Test from ie chrome firefox
by wiroj
Wed Jan 11, 2017 5:18 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.2][RC] Site Logo
Replies: 312
Views: 52933

Re: [3.2][RC] Site Logo

Logo Site not Change, My logo is 65x60 px

When i set width and height of extension it display expand to default size

Purge the cache and delete browser cache file ready

The style that you are using : proSilver
The browser that you are using : Safari , Firefox , Chrome
by wiroj
Mon Jul 13, 2015 4:27 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Found "Error while creating image" in error log
Replies: 2
Views: 209

Found "Error while creating image" in error log

phpBB 3.1.5

ACP --> Maintenance --> Error Log

Error while creating image
ยป Error in [ROOT]/phpbb/search/fulltext_native.php on line 107: Missing argument 8 for phpbb/search/fulltext_native::__construct(), called in [ROOT]/phpbb/cron/task/core/tidy_search.php on line 61 and defined
by wiroj
Sun Feb 08, 2015 1:15 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Google Search
Replies: 174
Views: 11989

Re: [RC] Google Search

Ok 1.4.1 is correct search result (both mobile and pc) and i ask about some code, it not need space between it? (on prosilver template) size="10"maxlength="255" <li class="rightside responsive-hide"> <div id="search-box" class="search-box search-header" style="margin-top:5px;box-shadow:none"> <form ...
by wiroj
Sun Feb 08, 2015 12:33 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Google Search
Replies: 174
Views: 11989

Re: [RC] Google Search

i try 1.4 why any keyword it show same search result and not matching search keyword
by wiroj
Wed Feb 04, 2015 1:49 pm
Forum: Extension Requests
Topic: Social Channel
Replies: 0
Views: 76

Social Channel

my board have some social channel, etc Facebook Page, Youtube channel , twitter , .....

have any extention (or mod) can add it into header similar this (see picture)

Image
by wiroj
Tue Feb 03, 2015 2:43 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Google Search
Replies: 174
Views: 11989

Re: [RC] Google Search

Oh i see...... i wrong
Thanks

phpBB Search is move from header into breadcrumb.
by wiroj
Tue Feb 03, 2015 2:30 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Google Search
Replies: 174
Views: 11989

Re: [RC] Google Search

phpBB 3.1.2 proSilver with Google Search 1.3.0

on mobile device google search have an icon before search input but on PC it not appear.

Image
by wiroj
Tue Jan 27, 2015 2:28 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Google Search
Replies: 174
Views: 11989

Re: [RC] Google Search

Prosilver no need upgrade,right?

PS. your small code on your web help my web (hide big image and thump image in quote),thanks
by wiroj
Tue Jan 27, 2015 1:52 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] Social Media Buttons with privacy
Replies: 133
Views: 18825

Re: [BETA] Social Media Buttons with privacy

phpBB 3.1.2 and SMB 0.5.0 have some display problem on mobile display when use top position (or top and bottom position)

See Pic below

Image

Go to advanced search