Search found 25 matches

by dem_z
Fri Aug 20, 2010 8:13 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] BoWoB Chat
Replies: 134
Views: 10521

Re: [RC] CHAT Users and Design Integrated (BoWoB)

Looks like it works now... Not sure why, it suddenly works... Is it possible to have the entire thing ran locally on my end?
by dem_z
Fri Aug 20, 2010 3:18 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] BoWoB Chat
Replies: 134
Views: 10521

Re: [RC] CHAT Users and Design Integrated (BoWoB)

dem_z, <span>You have not completed "Install" instructions at <a href="http://www.bowob.com" class="smarterwiki-linkify">http://www.bowob.com</a> (you have not uploaded "bowob_core.php" and other required files).</span> Try to solve it and tell us. Sorry, I assumed automod created all the files, be...
by dem_z
Fri Aug 20, 2010 5:39 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] BoWoB Chat
Replies: 134
Views: 10521

Re: [RC] CHAT Users and Design Integrated (BoWoB)

No luck w/ me either.. I have the mod installed w/ AUTOMOD. and I downloaded it from your website. This is the forum. http://www.thinkthoughtinnovation.com/forum/ I tried it on both safari and firefox --- On OSX Snow. My phpbb version is 3.0.6 Any help would be appreciated :D :D :D Cool mod btw. The...
by dem_z
Tue Mar 16, 2010 11:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Curl (bash) http post "The submitted form was invalid."
Replies: 6
Views: 2817

Re: Curl (bash) http post "The submitted form was invalid."

I used the -d parameter instead, but it worked fine for me. Do you have different / more fields? I have 11. curl -b cookies.txt -c cookies.txt -F 'subject=' -F 'message= this is my test message ' -F 'disable_magic_url=0' -F 'notify=0' -F 'disable_bbcode=0' -F 'disable_smilies=0' -F 'topic_cur_post_...
by dem_z
Tue Mar 16, 2010 6:26 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Curl (bash) http post "The submitted form was invalid."
Replies: 6
Views: 2817

Re: Curl (bash) http post "The submitted form was invalid."

Okay I've done what you've recommended, but still problems... I ran curl, saved the output to the file curl -b cookies.txt -c cookies.txt http://thinkthoughtinnovation.com/forum/posting.php?mode=reply\&f=2\&t=493 > file Parsed the file for "hidden" fields; formatted hopefully correctly; ran the code...
by dem_z
Tue Mar 16, 2010 5:43 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Curl (bash) http post "The submitted form was invalid."
Replies: 6
Views: 2817

Re: Curl (bash) http post "The submitted form was invalid."

Noxwizard wrote:There are hidden fields for the posting form that must be passed as well, like creation_time and form_token.
thanks!! but these things don't get pushed into the cookie anyway?
by dem_z
Tue Mar 16, 2010 3:51 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Curl (bash) http post "The submitted form was invalid."
Replies: 6
Views: 2817

Curl (bash) http post "The submitted form was invalid."

I did a quick search and found this: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=1269415&hilit=The+submitted+form+was+invalid.+curl But still not sure what to do... I'm using the linux version of curl... I am able to log in, and jam everything into cookie files... But I'm getting an error me...
by dem_z
Tue Dec 29, 2009 11:01 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Quick reply for phpBB3
Replies: 2098
Views: 298424

Re: Quick reply for phpBB3

You're absolutely right!!! For some reason Dreamweaver couldn't find the code... But after restart it's okay now.. I'm kinda embarassed for such a simple error. Thank you so much. Oh, one thing to note. The DIY instructions: Copy contrib/install/install.php to your phpBB root directory and run it. D...
by dem_z
Tue Dec 29, 2009 4:10 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Quick reply for phpBB3
Replies: 2098
Views: 298424

Re: Quick reply for phpBB3

whoa I didn't pose it as a question... Sorry, my eyes hurt when I'm on the computer too long... Basically I'm really stuck, and any help would be appreciated!!! It's basically a small forum that I have, and not having QR sucks!!!
by dem_z
Mon Dec 28, 2009 7:11 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Quick reply for phpBB3
Replies: 2098
Views: 298424

Re: Quick reply for phpBB3

Hey, awesome QR mod!... I've used it in 3.0.5, but I've decieded to do a full install of 3.0.6, so I'm a bit stuck These things aren't in my files: Open: styles/prosilver/template/viewtopic_body.html Find Tip: This may be a partial find and not the whole line. <!-- IF not postrow.U_POST_AUTHOR --><s...
by dem_z
Fri Dec 25, 2009 12:18 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Login Issue
Replies: 3
Views: 200

Re: Login Issue

iChaos wrote:
ameeck wrote:Try deleting the cookies for your board's domain in your browser.
Tried that, did not cure it.

Edit: The issue has been solved.
How did you solve it?
by dem_z
Thu Oct 22, 2009 4:39 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Thanks for posts
Replies: 768
Views: 143527

Re: Thanks for posts

Installed w/ AutoMOD 1.0.0-RC2 on phpbb 3.0.5 on prosilver. It gave an error on viewtopic_styles, so I forced installed, and edited that file manually. Now it doesn't look like the mod worked... I don't see it in ACP or in the posts?? Also when I click on a topic, I'm given this error (Any idea?? I ...
by dem_z
Thu Apr 30, 2009 2:05 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't view topics / log into ACP
Replies: 5
Views: 186

Re: Can't view topics / log into ACP

Hey thanks for replying!!... Nothing happened on my side... Really lost in the dark, I can log into the server and rip the files out? I'm thinking of doing a fresh install and overlay some files, but I'm not too sure which ones...
by dem_z
Wed Apr 29, 2009 4:36 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't view topics / log into ACP
Replies: 5
Views: 186

Can't view topics / log into ACP

Support Request Template What version of phpBB are you using? I Don't Know What is your board's URL? www.thinkthoughtinnovation.com/forum/ Who do you host your board with? GoDaddy How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a conversio...
by dem_z
Wed Feb 11, 2009 5:48 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Advance Quick Reply Install Problem
Replies: 2
Views: 731

Advance Quick Reply Install Problem

Sorry if this is in the wrong area. Advance Quick Reply: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=69&t=930915 I am using AutoMod Beta 2 on 3.0.4. It installed doing this: http://web.mac.com/dem_z/TTI/Errors/090211/Picture.4.png http://web.mac.com/dem_z/TTI/Errors/090211/Picture.5.png http://we...

Go to advanced search