Search found 16 matches

by AquariusPL
Thu Jan 05, 2012 12:40 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Autologin not working after 3.0.9 to 3.0.10 manual update
Replies: 13
Views: 756

Re: Autologin not working after 3.0.9 to 3.0.10 manual updat

I didn't had dot in the name of cookie, now and earlier, I've just had changed cookie name, but without dot at the begining, I've changed it now for you, check now
login as test user, then open new tab or window and enter to board with standard board address - you'll be logged out
by AquariusPL
Wed Jan 04, 2012 11:07 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Autologin not working after 3.0.9 to 3.0.10 manual update
Replies: 13
Views: 756

Re: Autologin not working after 3.0.9 to 3.0.10 manual updat

it's not dot fault, I've got it now I had it before, what I've changed is just cookie name
by AquariusPL
Wed Jan 04, 2012 10:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Autologin not working after 3.0.9 to 3.0.10 manual update
Replies: 13
Views: 756

Re: Autologin not working after 3.0.9 to 3.0.10 manual updat

it's working now cause I've changed name of the cookie to phpbb3_61taz
but it wasn't working at all
it's not adding sid to var url when user is logged in, it was cookie name fault, but I'm wondering why
by AquariusPL
Wed Jan 04, 2012 9:45 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Autologin not working after 3.0.9 to 3.0.10 manual update
Replies: 13
Views: 756

Re: Autologin not working after 3.0.9 to 3.0.10 manual updat

EDIT
didn't clean old cookie, it's working now :) how it happens? what's wrong, is it engine issue?
by AquariusPL
Wed Jan 04, 2012 9:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Autologin not working after 3.0.9 to 3.0.10 manual update
Replies: 13
Views: 756

Re: Autologin not working after 3.0.9 to 3.0.10 manual updat

not working, I'm not super pro but I'm not too lame too :)
by AquariusPL
Wed Jan 04, 2012 11:39 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Autologin not working after 3.0.9 to 3.0.10 manual update
Replies: 13
Views: 756

Autologin not working after 3.0.9 to 3.0.10 manual update

Hello to everyone, I've just manually updated my board from 3.0.9 to 3.0.10, manually cause I've got some mods installed there I will find solution by myself but I would like to ask where it could go wrong? in which file? there's only one function added in session.php file how it's look like? logged...
by AquariusPL
Sat Apr 11, 2009 8:50 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Thank Post Mod (hide MOD compatible ) 0.2.0
Replies: 761
Views: 96634

Re: [DEV] Thank Post Mod (hide MOD compatible ) 0.2.0

Mahoney,
please think about unhiding message just only in post where thanks was given, not in all topic, that would be very helpful and maybe in ACP configurable?
by AquariusPL
Sat Apr 11, 2009 8:28 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Simple profile comments 1.6.1
Replies: 157
Views: 14727

Re: [BETA] Simple profile comments 1.4.0

he forgot to mention about js script place this line: <script language="javascript" src="/styles/your_style/theme/jquery-1.3.2.js"></script> above your </head> section in overall_header.html btw... Close button and self closing frame after comment submit would be nice :)
by AquariusPL
Fri Apr 10, 2009 6:51 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Simple profile comments 1.6.1
Replies: 157
Views: 14727

Re: [BETA] Simple profile comments 1.4.0

man... you're fast! :D
we was talking few hours ago and it was freshy 1.3.0 and now these fixes and new functions
thank you so much and regards :beer:
by AquariusPL
Fri Apr 10, 2009 6:00 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Simple profile comments 1.6.1
Replies: 157
Views: 14727

Re: [BETA] Simple profile comments 1.3.0

what about UTF8 support?

check this out, posts looks like:
Image

and comments looks like:
Image

this is not decode problem, comments are inserted to database in this form
by AquariusPL
Tue Apr 07, 2009 12:22 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Thank Post Mod (hide MOD compatible ) 0.2.0
Replies: 761
Views: 96634

Re: [DEV] Thank Post Mod (hide MOD compatible ) 0.2.0

yep, it's working Mahoney - checked, thank you very much :) that I was thinking... needed new column in database I was rather thinking about post based thanks, U know - I thanked to user C and only user C's hidden message is showing up in this one topic, hidden message user A and B are still hidden ...
by AquariusPL
Sun Apr 05, 2009 12:04 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Thank Post Mod (hide MOD compatible ) 0.2.0
Replies: 761
Views: 96634

Re: [DEV] Thank Post Mod (hide MOD compatible ) 0.2.0

Mahoney, would you look in code for a while? the problem is, that post_id and topic_id are defined from var // Initial var setup $forum_id = request_var('f', 0); $topic_id = request_var('t', 0); $post_id = request_var('p', 0); so... if someone gave a 'thanks' will see hidden message but... when he c...
by AquariusPL
Mon Aug 25, 2008 4:30 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: multi subcategory problem
Replies: 5
Views: 193

Re: multi subcategory problem

now on index near "Teledyski HD" are displaying: Lektor PL, Napisy - this two are subforums of category "Filmy HD" which should be listed on index instead of Lektor PL and Napisy look carefuly at screens, everything is there I need to show this hierarchy: 1st Top Category <- this...
by AquariusPL
Mon Aug 25, 2008 4:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: multi subcategory problem
Replies: 5
Views: 193

Re: multi subcategory problem

oh' so sorry, I didn't knew
ok, so please move this topic

is there a someone who can make it - please mind that I can pay for help with this
by AquariusPL
Mon Aug 25, 2008 3:48 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: multi subcategory problem
Replies: 5
Views: 193

Re: multi subcategory problem

there is really no one to help me in this case? :(

Go to advanced search