Search found 19231 matches

by Mick
Thu Oct 18, 2018 12:54 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: IPv6 address not working in Whois
Replies: 8
Views: 74

Re: IPv6 address not working in Whois

Hmm, phpBB used to use the data from the server at whois.arin.net. It may have changed since then, maybe someone knows the latest set up.Do you see any IP information when you click on the 'i' button in a message? Have you got a test account and a link to your board if it's different to the one in y...
by Mick
Thu Oct 18, 2018 12:46 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: IPv6 address not working in Whois
Replies: 8
Views: 74

Re: IPv6 address not working in Whois

Does it work with prosilver?
by Mick
Thu Oct 18, 2018 10:34 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Can't access ACP after upgrade from phpBB2.0
Replies: 5
Views: 123

Re: Can't access ACP after upgrade from phpBB2.0

What antibot "mod" (phpBB uses extensions these days) are you using, can you post a link to it please? Also, check your cookie settings, the Cookie domain shows anglophone-direct.com and it should be .anglophone-direct.com , note the leading dot. See Fixing incorrect cookie settings . I don't believ...
by Mick
Thu Oct 18, 2018 8:55 am
Forum: phpBB Discussion
Topic: Using Google's reCapatcha in phpBB
Replies: 11
Views: 515

Re: Using Google's reCapatcha in phpBB

In order to use reCaptcha, you must create an account on www.google.com/recaptcha. Then go to spambot countermeasures, select reCaptcha, configure and fill in the blanks.
by Mick
Thu Oct 18, 2018 8:43 am
Forum: [3.2.x] Translations
Topic: Problem with placeholders in italian
Replies: 11
Views: 194

Re: Problem with placeholders in italian

You should be posting in the dedicated discussion/support area for your language here if there are genuine issues with the pack. The author needs to be aware.
by Mick
Wed Oct 17, 2018 6:30 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Image orientation in plupload, using EXIF
Replies: 37
Views: 3999

Re: Image orientation in plupload, using EXIF

Yes, create one, if it already exists it will get marked up as a dupe.
by Mick
Wed Oct 17, 2018 8:49 am
Forum: Wanted!
Topic: Broken Login After Migration
Replies: 5
Views: 162

Re: Broken Login After Migration

You also have to be a member for 24 hours before you can PM.
by Mick
Wed Oct 17, 2018 8:45 am
Forum: Extension Writers Discussion
Topic: ADM MOD Browser & Auto Installer?
Replies: 11
Views: 239

Re: ADM MOD Browser & Auto Installer?

Please explain to me why uploading a few files using FTP then clicking enable in the ACP is a problem?
by Mick
Wed Oct 17, 2018 8:25 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Fresh instalation - Install tab nor working
Replies: 3
Views: 114

Re: Fresh instalation - Install tab nor working

Please fill out the Support Request Template and post it back here to enable us to assist you better.
by Mick
Tue Oct 16, 2018 9:52 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known [2002]
Replies: 3
Views: 110

Re: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known [2002]

Your Cookie domain shows blaugranas.es and it should be .blaugranas.es , note the leading dot and you're using https so Cookie secure should be enabled. See Fixing incorrect cookie settings Please describe your problem. Forum is down and cant access via FTP By " can"t " do you mean can't as in it is...
by Mick
Tue Oct 16, 2018 8:19 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Silent Installation Failure on Mac OS X
Replies: 10
Views: 297

Re: Silent Installation Failure on Mac OS X

Can you please post a ticket in the bug tracker?
by Mick
Sun Oct 14, 2018 6:53 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Problem with Cookies
Replies: 21
Views: 468

Re: Problem with Cookies

And only one RewriteEngine on.
by Mick
Sun Oct 14, 2018 6:45 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Parent_NOT_Exist when installing forums
Replies: 4
Views: 122

Re: Parent_NOT_Exist when installing forums

I seem to remember something similar in 3.0, is this the same thing?
by Mick
Sun Oct 14, 2018 6:31 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Spam overkill on 3.2 board!
Replies: 6
Views: 183

Re: Spam overkill on 3.2 board!

thetripperchic wrote:
Sun Oct 14, 2018 6:21 pm
the same happened to me
If you still have problems you should start a new support topic starting with the SRT please.

Go to advanced search