Search found 150 matches

by NoDeity
Wed Mar 18, 2020 5:13 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: 403 on admin panel after new installation
Replies: 2
Views: 146

Re: 403 on admin panel after new installation

Thanks. I'll submit a ticket to my host.
by NoDeity
Wed Mar 18, 2020 7:30 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: 403 on admin panel after new installation
Replies: 2
Views: 146

403 on admin panel after new installation

I installed the latest stable version and was able to access the admin panel and do a bunch of work. Later, I went back to the board, logged in, and got a 403 error when trying to access the admin panel. The adm directory has 755 permissions. I'm using the correct password. I could just delete the w...
by NoDeity
Mon Mar 22, 2010 7:13 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Advanced Visual Anti Bot
Replies: 204
Views: 56837

Re: Advanced Visual Anti Bot

Thanks for this MOD. I installed it several days ago and haven't had bot spam on my forum since and that's a significant change. Also, it installed perfectly with AutoMOD, which is a nice bonus.
by NoDeity
Sat Mar 06, 2010 8:05 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Another update??? 3.07-PL1 :sigh:
Replies: 11
Views: 769

Re: Another update??? 3.07-PL1 :sigh:

This is odd. I don't have a Feed Settings link at that location.

Never mind. I figured out how to enable the module.
by NoDeity
Sat Mar 06, 2010 7:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Another update??? 3.07-PL1 :sigh:
Replies: 11
Views: 769

Re: Another update??? 3.07-PL1 :sigh:

ToonArmy wrote:
NoDeity wrote:Is there a FAQ somewhere for those of us who aren't sure what to do with feeds, working or otherwise?
You mean a more detailed explanation of who is affected?
No, I mean more basic stuff like what feeds are and how one turns them on.
by NoDeity
Sat Mar 06, 2010 9:04 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Another update??? 3.07-PL1 :sigh:
Replies: 11
Views: 769

Re: Another update??? 3.07-PL1 :sigh:

Is there a FAQ somewhere for those of us who aren't sure what to do with feeds, working or otherwise?
by NoDeity
Thu Mar 04, 2010 4:44 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Last Posts Titles
Replies: 469
Views: 107727

Re: Last Posts Titles

alhitary, I don't know if the author has given up or what but I've switched to a different MOD that does the same job and I find that it works with 3.0.7. You can find it here: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 9&t=871075
by NoDeity
Sat Jan 23, 2010 9:43 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Last Posts Titles
Replies: 469
Views: 107727

Re: Last Posts Titles

It's not compatible with 3.06 at this time. Me, I've dropped it and installed this instead: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 9&t=871075
by NoDeity
Thu Jan 21, 2010 5:24 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Prime Anti-bot - Anti-spambot Text Verification
Replies: 249
Views: 58954

Re: [RC1] Prime Anti-bot - Anti-spambot Text Verification

I'm trying to add this to my 3.06 installation because the built-in CAPTCHAs don't seem to be doing the job. In the last file to be modified -- styles/prosilver/template/ucp_register.html -- it says to find this: <!-- IF S_CONFIRM_CODE --> ...but it's not there. I did a case-insensitive search for j...
by NoDeity
Mon Jun 29, 2009 6:32 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 'max_user_connections' Error
Replies: 21
Views: 3066

Re: 'max_user_connections' Error

iftitaj wrote: When they restarted MySQL server, my forum starts working again
That worked for me.
by NoDeity
Mon Jun 01, 2009 9:43 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: path of script used to verify accounts
Replies: 7
Views: 166

Re: path of script used to verify accounts

Yes, sorry. Now working! :oops:
by NoDeity
Mon Jun 01, 2009 8:36 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: path of script used to verify accounts
Replies: 7
Views: 166

Re: path of script used to verify accounts

Fixed. The support guy at CyberUltra.net configured my SMTP settings on the board for me and the emails are not working.
by NoDeity
Mon Jun 01, 2009 7:11 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: path of script used to verify accounts
Replies: 7
Views: 166

Re: path of script used to verify accounts

Thanks. The problem started around the time that my host was doing a bunch of upgrading, so I agree that it seems likely that it's a problem at their end. Other problems arose around the time of their various upgrades and their support staff has been good about resolving them, so hopefully the same ...
by NoDeity
Mon Jun 01, 2009 7:05 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: path of script used to verify accounts
Replies: 7
Views: 166

Re: path of script used to verify accounts

The problem includes all emails, including topic reply notifications.

In the error log, I'm getting a lot of this:

Code: Select all

E-mail error
» EMAIL/PHP/mail()
/forum/ucp.php
Ah hah. So, ucp.php is the script in question, correct?

Go to advanced search