Search found 13 matches

by g729
Sat Sep 20, 2008 12:56 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to Automate Rank Title ?
Replies: 1
Views: 87

Re: How to Automate Rank Title ?

thanks anyway it's working already!

under manage groups, registered users, settings I set group rank back to user default
by g729
Fri Sep 19, 2008 11:04 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to Automate Rank Title ?
Replies: 1
Views: 87

How to Automate Rank Title ?

how to automate users Rank Title when reaching specified number of posts? I created a groups under user define groups and select manage ranks , under manage ranks I specify rank title, set special rank to no and specify number of post but when a certain user reaching the specific number of post the ...
by g729
Fri Sep 19, 2008 9:52 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] User Reputation Points 0.3.1
Replies: 1429
Views: 147238

Re: [Beta] User Reputation Points 0.2.0a

good work

Question:

how to automate users Rank Title when reaching specified number of posts?

any help?
by g729
Thu Sep 18, 2008 5:33 am
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: Black Pearl
Replies: 439
Views: 95171

Re: Black Pearl

Hi Mighty Gorgon, Great design in black pearl , I really appreciate your effort... what about subsilver pearl ? :) By the way, we would like to ask a favor if you've time to modify for a new version of subsilver2 with same color combination and icons, with fix width from header to footer like black ...
by g729
Fri Sep 12, 2008 3:39 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to put Ads in SubSilver2 forumlist_body.html
Replies: 2
Views: 172

Re: How to put Ads in SubSilver2 forumlist_body.html

Info below: Board's URL: http://kasikas.com/forums Version of phpBB3: 3.0.2 newly installed 3 weeks old Did you use an automated wizard provided by your host to install phpBB? YES MODs you have installed: none When the problem started: no problem but I need help to put ads Level of expertise: beginn...
by g729
Fri Sep 12, 2008 10:16 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to put Ads in SubSilver2 forumlist_body.html
Replies: 2
Views: 172

How to put Ads in SubSilver2 forumlist_body.html

<tr> <td class="cat" colspan="5" align="{S_CONTENT_FLOW_END}"><!-- IF not S_IS_BOT and U_MARK_FORUMS --><a class="nav" href="{U_MARK_FORUMS}">{L_MARK_FORUMS_READ}</a><!-- ENDIF --> </td> </tr> How to insert properly a 1 line Ads in forumlist_body.html bar along with Mark forums read . I tried ...
by g729
Fri Sep 12, 2008 6:16 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to enable Ranks
Replies: 4
Views: 161

Re: How to enable Ranks

thanks karlsemple
by g729
Thu Sep 11, 2008 12:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to enable Ranks
Replies: 4
Views: 161

Re: How to enable Ranks

it's there but the Rank image is not showing, how to enable rank image.
by g729
Thu Sep 11, 2008 10:23 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to enable Ranks
Replies: 4
Views: 161

How to enable Ranks

Hello,

Could you please help me how to enable Mange Ranks in ACP...

thanks in advance...
by g729
Thu Sep 11, 2008 9:44 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Global Moderator indicator not highlighted
Replies: 3
Views: 250

Re: Global Moderator indicator not highlighted

yes thanks....I did it...
by g729
Thu Sep 11, 2008 5:16 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Global Moderator indicator not highlighted
Replies: 3
Views: 250

Global Moderator indicator not highlighted

Hello, I've just installed phpBBv3.0.2 (subsilver2) and I've already selected a specific user to become a Global Moderator in ACP but when I tried to login no green color indication as moderator like Site admin the account was highlighted for red as a indicator. I tried already in ACP under Permissi...
by g729
Wed Sep 10, 2008 11:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Welcome "" in activation email - no domain
Replies: 4
Views: 159

Re: Welcome "" in activation email - no domain

Brf wrote:That name is taken from the ACP Board Settings page in the Site Name field.
thanks for you help...

God Bless phpBB team and more power...
by g729
Wed Sep 10, 2008 3:32 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Welcome "" in activation email - no domain
Replies: 4
Views: 159

Welcome "" in activation email - no domain

Hi,

When I tried to registered in my site(subsilver2) v3.0.2 I received an email but the subject was not complete

Welcome to ""

How do i change that to Welcome to "kasikas.com"

my forums: http://kasikas.com/forums/

Go to advanced search