Search found 10 matches

by comboman
Fri Sep 12, 2008 6:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Page postback problem. Combo not refreshed correctly
Replies: 13
Views: 257

Re: Page postback problem. Combo not refreshed correctly

As I said, I am an "aficionado". I think that I know what is failing, but I don´t know why. The problem was inside my combo: <select name="tipo"><option value="0">Perro</option><option value="1">Gato</option></select> I have seen that when the selection is "Perro", the page fails on reload. When the...
by comboman
Fri Sep 12, 2008 5:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Page postback problem. Combo not refreshed correctly
Replies: 13
Views: 257

Re: Page postback problem. Combo not refreshed correctly

Well, to be accurate, I do not see any javascript error. What I see is that the javascript in the page is not working. When I look at the source code of the page I find the following line: document.post.tipo.options[].selected= true; ...and I suppose that this is what is stopping the javascript exec...
by comboman
Fri Sep 12, 2008 5:09 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Page postback problem. Combo not refreshed correctly
Replies: 13
Views: 257

Re: Page postback problem. Combo not refreshed correctly

The form name is "post"... I tried it but it didn´t work. Unfortunatelly my site is not online yet. I am running it at home. ..it is really strange, because sometimes it does exactly what I want it to do. In the "initialize" function I also have a Google map... could that be relevant?. When the comb...
by comboman
Fri Sep 12, 2008 4:54 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Page postback problem. Combo not refreshed correctly
Replies: 13
Views: 257

Re: Page postback problem. Combo not refreshed correctly

Bad news....

The first time it worked, but I have tried several times and sometimes it works sometimes it doesn´t....

......
by comboman
Fri Sep 12, 2008 4:44 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Page postback problem. Combo not refreshed correctly
Replies: 13
Views: 257

Re: Page postback problem. Combo not refreshed correctly

Ok...instead of just 'TIPO' => $tipo do this instead (similar to what I already posted): 'TIPO' => ( !empty($HTTP_POST_VARS['tipo']) ) ? intval($HTTP_POST_VARS['tipo']) : $tipo, You know something?.... IT WORKS!!! I have spent so much time with this..... of course I am just an "aficionado", but I r...
by comboman
Fri Sep 12, 2008 4:21 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Page postback problem. Combo not refreshed correctly
Replies: 13
Views: 257

Re: Page postback problem. Combo not refreshed correctly

Hello Brf, Thanks for your quick answer. I had already put the line 'TIPO' => $tipo, there. The problem is that I am storing this "tipo" in my data base. I have writen the following line inside the "initialize" of the javascript that I have added, in order to "select" the stored value when mode=edit...
by comboman
Fri Sep 12, 2008 3:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Page postback problem. Combo not refreshed correctly
Replies: 13
Views: 257

Page postback problem. Combo not refreshed correctly

Hello, I am using phpBB 2.0.x and I have made a couple of changes to adapt it to my needs. I have installed the "Attachment mode" it has been working correctly until now. Now I have added two combos to my "Posting" page. The problem is that, when the user uploads an attachment, the posting page is r...
by comboman
Fri Sep 12, 2008 3:38 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2205740

Re: Attachment Mod

It´s OK. My english is not too good and my post could seem what I didn´t mean.
I appreciate your effort to redirect me to the correct place. See you there.
Thanks
Isaac
by comboman
Fri Sep 12, 2008 6:17 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2205740

Re: Attachment Mod

Thanks David, I know that it is not a problem of the Attachment mode itself. It has been working perfectly in my forum for a long time. It is just that I thought that somebody with knoledge about how the "page postback" is performed could help me. I will try to get help in the 2.0 support forum. Che...
by comboman
Thu Sep 11, 2008 5:43 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2205740

Re: Attachment Mod

Hello all, This is my first post here, although I have been a reader for a long time. I have this wonderful "Attachment mode" working correctly in my forum, but now I have added two combos to my "Posting" page. The problem is that, when the user uploads an attachment, the posting page is reloaded (a...

Go to advanced search