Search found 264 matches

by madnessmotors
Tue Apr 19, 2005 10:16 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Fixing SQL Error : 1016 Can't open file:
Replies: 473
Views: 119836

Now checking and repairing table phpbb_auth_access ... OK Now checking and repairing table phpbb_banlist ... OK Now checking and repairing table phpbb_categories ... OK Now checking and repairing table phpbb_config ... OK Now checking and repairing table phpbb_confirm ... OK Now checking and repairi...
by madnessmotors
Tue Apr 19, 2005 9:57 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 2.0.14 fresh install error on new post/reply
Replies: 1
Views: 235

2.0.14 fresh install error on new post/reply

I'm getting: General Error Could not insert new word DEBUG MODE SQL Error : 1196 Warning: Some non-transactional changed tables couldn't be rolled back INSERT IGNORE INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('ddd', 0) Line : 234 File : functions_search.php On a freshly installed fu...
by madnessmotors
Sat Jan 22, 2005 7:07 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Style issues inside the ACP
Replies: 4
Views: 593

Sorry for the long reponse, I tend to get side tracked with so many things going on at once. I just wanted to say thanks. That fixed the problems :D
by madnessmotors
Fri Jan 14, 2005 12:32 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Style issues inside the ACP
Replies: 4
Views: 593

I've check the source and the large fonts don't have a class. I have: body { margin: 0px; color: #000000; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: #C80909; } But these are much larger than 12px. I'm not quite sure what you mean by the second part. Both nav3 and g...
by madnessmotors
Thu Jan 13, 2005 2:37 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Style issues inside the ACP
Replies: 4
Views: 593

Style issues inside the ACP

I'm having some issues with a style I'm working on inside the Admin Control Panel. The first thing is that a lot of the pages seem to have really big font such as the forum stats. The second thing is that in the forum management I keep getting black on black links. In forum_admin_body.tpl I have thi...
by madnessmotors
Sat Dec 11, 2004 6:41 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] - Custom User Weather
Replies: 192
Views: 19067

Works fine for me on 2.0.11
by madnessmotors
Thu Aug 05, 2004 7:13 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: Lottery 2.0.0
Replies: 135
Views: 23301

Ah man, I forgot to replace user_points with user_cents when I put the updated lottery.php on the server :oops:

Works now.
by madnessmotors
Tue Aug 03, 2004 7:52 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: Lottery 2.0.0
Replies: 135
Views: 23301

Bump :?
by madnessmotors
Wed Jul 28, 2004 7:05 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: Lottery 2.0.0
Replies: 135
Views: 23301

It said that I didn't have enough money to buy a ticket when they only cost 25 and I have over 100,000.
by madnessmotors
Fri Jul 23, 2004 5:02 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: Lottery 2.0.0
Replies: 135
Views: 23301

Bump :roll:
by madnessmotors
Sat Jul 17, 2004 10:26 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: How to I upgrade from 2.0.9 to 2.0.10?
Replies: 41
Views: 3655

I can't even find a working download of the changed files.
by madnessmotors
Sat Jul 17, 2004 10:17 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: Lottery 2.0.0
Replies: 135
Views: 23301

I just upgraded to 2.0.10 and it didn't fix it either.
by madnessmotors
Thu Jul 15, 2004 10:08 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: Lottery 2.0.0
Replies: 135
Views: 23301

I applied the fixe of common.php for apostrophes and quotes already and that didn't help.
by madnessmotors
Thu Jul 15, 2004 7:26 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: Lottery 2.0.0
Replies: 135
Views: 23301

2.0.9 seems to have broken buying tickets. I tried NoahK's version and it's still just refreshes the page.
by madnessmotors
Tue Jul 13, 2004 8:11 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [Tool] phpBB 2.0.8 to 2.0.9 Code Changes
Replies: 77
Views: 31097

You need to put that update_to_209.php file in the install directory and run it from there. The INSTALL.HTML explains that.

Go to advanced search