Search found 14 matches

by chad_cunningham
Wed Jan 14, 2004 6:37 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Quote Not Working With a Name Paramater
Replies: 0
Views: 44

Quote Not Working With a Name Paramater

URL: Template(s) used: SUBSILVER Any and all MODs: Admin Voting v1.1.7 © 2002 ErDrRon Do you use a port of phpBB: NO Version of phpBB: 2.0.6 Version of PHP: 4.3.2 Which database server and version: MySQL 4.0.13-max-debug Host: IIS 5.0/Win2K SP3 Did someone install this for you/who: I did. Is this an...
by chad_cunningham
Fri Dec 12, 2003 9:14 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Snowflake Style - where do I get it?
Replies: 1
Views: 141

Snowflake Style - where do I get it?

I don't suppose you're posting the current phpBB "snowflake" style to the styles database? I would love to use it on my site.
by chad_cunningham
Thu Nov 13, 2003 11:09 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 1)Login Takes Several Attempts, 2)Srch won't show past pg 2
Replies: 4
Views: 573

URL: (intranet) Template(s) used: subSilver Any and all MODs: Admin Voting v1.1.7 Do you use a port of phpBB: NO Version of phpBB: 2.06 Version of PHP: 4.3.2 Which database server and version: mySQL 4.0.13-NT Host: localhost Did someone install this for you/who: NO Is this an upgrade/from what to wh...
by chad_cunningham
Thu Nov 13, 2003 9:35 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 1)Login Takes Several Attempts, 2)Srch won't show past pg 2
Replies: 4
Views: 573

say it shows you 1500 results
- just an example[/quote]
by chad_cunningham
Thu Nov 13, 2003 9:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 1)Login Takes Several Attempts, 2)Srch won't show past pg 2
Replies: 4
Views: 573

1)Login Takes Several Attempts, 2)Srch won't show past pg 2

Hello, 1) I notice on my forum, when loggin in, especially on the login at index.php at the bottom, if you enter the username, password and hit enter, you often are not logged in. It often takes a 2nd attempt. Anyone else run into this? 2) I've also noticed on this forum, when searching, say it show...
by chad_cunningham
Tue Nov 11, 2003 10:22 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Email Everyone Every Post
Replies: 3
Views: 86

:D LOL - It's not my idea - it's the users - it is a very small forum.
by chad_cunningham
Mon Nov 10, 2003 10:07 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Email Everyone Every Post
Replies: 3
Views: 86

Email Everyone Every Post

Hi, Is there a setting or a mod out there that will allow me to make phpBB email every user every time there is a new post? I was thinking of turning the file admin_mass_email.php into a function that I could pass the $message and $subject to, and calling that on successful post, but if I'm just not...
by chad_cunningham
Fri Sep 12, 2003 11:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: User registration/PM problems
Replies: 13
Views: 708

RE:

Regardless, the registration works fine if the user picks Under 13. It is if the user goes to the site (index.php) --> Register --> I'm Over 13, I get a timeout.
by chad_cunningham
Fri Sep 12, 2003 10:42 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: User registration/PM problems
Replies: 13
Views: 708

In that case...

...bump.

Other thoughts about this problem:
If a user visits any other link before clicking register, I am older than 13..., there is no timeout. Cookie issue?
by chad_cunningham
Thu Sep 11, 2003 4:13 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: User registration/PM problems
Replies: 13
Views: 708

newbuser wrote: Bump

What's this mean?
by chad_cunningham
Wed Sep 10, 2003 11:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: User registration/PM problems
Replies: 13
Views: 708

Re: I am having same problem

The specified CGI application exceeded the allowed time for processing. The server has deleted the process. (IIS) I would also really appreciate some help on this. The server log says: The script started from the URL '/forum/profile.php' with parameters 'mode=register&agreed=true' has not responded...
by chad_cunningham
Wed Sep 10, 2003 11:22 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: User registration/PM problems
Replies: 13
Views: 708

CGI ERROR

After testing, this seems to be an issue with Internet Explorer. I never have this problem with Netscape or Opera.

Moderators: Any suggestions? Should I report this as a bug?
by chad_cunningham
Wed Sep 10, 2003 12:11 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help! Windows 2000, SQL 7, Database Installation
Replies: 5
Views: 312

I have same setup

Yes, I have Win2k server, IIS 5.0, PHP 4.3.2, SQL Server 2K db and it runs fine - but I do encounter this error with the same exact setup except a MySQL db.
by chad_cunningham
Wed Sep 10, 2003 12:05 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: User registration/PM problems
Replies: 13
Views: 708

I am having same problem

I am having the same problem with the following setup MySQL 4.0.13-max-debug Win 2K server (IIS) PHP 4.3.2 I have another server with the same setup except SQL server 2000 as the database, and I don't have this problem. If the user chooses to NOT agree with the terms, then goes to register again, th...

Go to advanced search