Search found 10 matches

by sard
Tue Aug 03, 2010 12:06 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Like button for Facebook
Replies: 217
Views: 67233

Re: [ALPHA] Facebook Like button

Can somebody help? The iframe variant of the mod works good. Only because the characters of the forum are in Cyrillic they point out broken on the facebook wall.
Where to put (change) the right encoding?
by sard
Wed Dec 31, 2008 12:59 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Installation Issues
Replies: 64
Views: 7694

Re: Installation Issues

Thank you A_Jelly_Doughnut. I enter normal index page /forum/index.php?sid=a1f3f4318e7b9af2a4dd15b409af5a8b and I just enter install/ before index.php?id=..... so I continue the session id with previous authorisation. Thanks for the advice.
by sard
Wed Dec 31, 2008 12:58 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Not authorised Installation Issue
Replies: 11
Views: 1221

Re: Not authorised Installation Issue

I don't know what the problem was but I manage installation this way. I enter normal index page /forum/index.php?sid=a1f3f4318e7b9af2a4dd15b409af5a8b and I just enter install/ before index.php?id=..... so I continue the session id with previous authorisation. Thanks to A_Jelly_Doughnut advice in htt...
by sard
Thu Dec 25, 2008 11:55 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Not authorised Installation Issue
Replies: 11
Views: 1221

Re: Not authorised Installation Issue

The result is the same, I just try both approaches.
by sard
Thu Dec 25, 2008 11:43 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Not authorised Installation Issue
Replies: 11
Views: 1221

Re: Not authorised Installation Issue

Probably you are right. When i redirect the url address to install/index.php I'am always not registered. I register from there or before accesing, I tried changing the settings in coockies, server, security and load settings, tried with another browser, still I can't hit the reason why I'am not auth...
by sard
Thu Dec 25, 2008 9:17 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Not authorised Installation Issue
Replies: 11
Views: 1221

Re: Installation Issues

Salomon V wrote:If you are founder, you shouldn't see that in ACP Permissions, but while managing your user account in the ACP.
Yes you are right i saw there.
Is it a phpBB-error or an apache/other webserver error?
Image
I don't see any error :?
by sard
Thu Dec 25, 2008 4:32 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Not authorised Installation Issue
Replies: 11
Views: 1221

Re: Installation Issues

Salomon V wrote:You need to be founder in order to install AutoMOD.
Yes I am founder in ACP permission settings.
by sard
Thu Dec 25, 2008 4:29 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: New post count on index
Replies: 123
Views: 36654

Re: New post count on index

DragonMaster1 wrote:
sard wrote:I will apreciate Instructions for subsilver based themes :) .

BUMP?
I don't now what bump is :? but the modification works only on prosilver based themes :( .
by sard
Thu Dec 25, 2008 11:22 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Not authorised Installation Issue
Replies: 11
Views: 1221

Not authorised Installation Issue

I think I did everything that was written in previous posts and when I hit install/index.php I just have normal view of the forum with message "You are not authorised to access this area." CHMODE is 755, 777 doesn't acces the files and folders.
by sard
Tue Dec 16, 2008 9:11 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: New post count on index
Replies: 123
Views: 36654

Re: New post count on index

I will apreciate Instructions for subsilver based themes :) .

Go to advanced search