Search found 31 matches

by CarbonRick
Thu May 13, 2010 6:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: High CPU Load
Replies: 5
Views: 1106

Re: High CPU Load

I still have no idea why my php reading is still REALLY high, any suggestions?
by CarbonRick
Mon May 03, 2010 8:12 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: High CPU Load
Replies: 5
Views: 1106

Re: High CPU Load

Ahh, I have made a minor (read major) Faux Pas..
The images are for my entire hosting package, although the domain
in question does account for the vast majority of usage.
by CarbonRick
Mon May 03, 2010 1:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: High CPU Load
Replies: 5
Views: 1106

Re: High CPU Load

Quoted verbatim: Day - you can click on each date for detailed information. CPU Time - the amount of time the CPU has been processing instructions on behalf of your web hosting account. Execution time - the amount of time applications from your web hosting account have been running. CPU Usage - the ...
by CarbonRick
Mon May 03, 2010 12:33 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: High CPU Load
Replies: 5
Views: 1106

High CPU Load

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1 What is your board's URL? http://uk-modified.com/forum Who do you host your board with? HostingOn How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a conversion? F...
by CarbonRick
Wed Dec 23, 2009 12:05 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: How do I integrate phpbb3 onto my wordpress site?
Replies: 1
Views: 347

Re: How do I integrate phpbb3 onto my wordpress site?

Bumpy bump.. I'm also after an answer to this question..

I've tried using: http://wordpress.org/extend/plugins/php ... e-sign-on/

Unfortunately there seems a lack of support..

http://wordpress.org/support/topic/3260 ... st-1311699

Any help would be much appreciated!
by CarbonRick
Thu Nov 05, 2009 11:39 am
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: static
Replies: 21
Views: 11979

Re: static

Just had a quick look at your source code. Make sure you use <center> not <centre>. That will solve that issue.
As for the code for each colour.. You need to alter the overall_header.html for each colour. Just a case of copy & paste the same code, assuming you're using the same image?
by CarbonRick
Wed Nov 04, 2009 6:39 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: static
Replies: 21
Views: 11979

Re: static

I can't remember, but if it doesn't, use the

Code: Select all

<center>
tag in front of the image source.
by CarbonRick
Wed Nov 04, 2009 1:22 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: static
Replies: 21
Views: 11979

Re: static

I'm unsure exactly what you're asking here, but I found that you need to upload the image within the style for it to appear so as an example <img src="http://www.domain.com/styles/staticblue/header.png" /> should be in place of {SITENAME} in the following code <h1><a href="{U_INDEX}&q...
by CarbonRick
Fri Oct 30, 2009 11:26 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Garage 2.0
Replies: 970
Views: 102560

Re: [BETA] phpBB Garage 2.0

Is there going to be a stable release of this soon?
by CarbonRick
Fri Oct 30, 2009 1:33 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advanced Payments (Subscriptions, Donations and more!)
Replies: 164
Views: 20748

Re: [DEV] Advanced Payments (Subscriptions, Donations and more!)

Excellent, hopefully my new site will have a need for this by then ;)
Cheers for the update :D
by CarbonRick
Thu Oct 29, 2009 7:56 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: static
Replies: 21
Views: 11979

Re: static

Very nice theme indeed, any advice on adding an image (.png) instead of the Site name? I have tried the following in the overall_header.html <a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}"><a img src="http://www.domain.com/header.png" width="1000" height="100"...
by CarbonRick
Thu Oct 01, 2009 5:12 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Probably a Newb question.. But..
Replies: 2
Views: 106

Re: Probably a Newb question.. But..

Which settings?
These?
mcc_email.jpg
mcc_email.jpg (146.36 KiB) Viewed 89 times
by CarbonRick
Thu Oct 01, 2009 4:26 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Probably a Newb question.. But..
Replies: 2
Views: 106

Probably a Newb question.. But..

I run various installs of phpBB3.. 2 in particular aren't sending out activation emails.
1 is completely standard, the other has minor cosmetic changes. What should I check?

Thanks in advance. 8)

Go to advanced search