Search found 30 matches

by cofee_iv
Fri Nov 21, 2003 6:08 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: [updated] Play
Replies: 21
Views: 2609

I got the play theme from the place that shows examples.

Hope that helps...I can't remember that specific name of that part of this site.

Ruth
by cofee_iv
Mon Nov 17, 2003 12:57 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: What document do I edit to:
Replies: 0
Views: 39

What document do I edit to:

What document do I edit to: make avatars work make ranks work AND What are the tags that I need to place there? The avatars and ranks show in profiles and previews (for ranks), but do not show up in actual posts. I am trying to get to the bottom of this. and am banging my head. I also want to change...
by cofee_iv
Sun Nov 16, 2003 9:30 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: What document do I edit for this?
Replies: 1
Views: 58

What document do I edit for this?

What document do I edit to: make avatars work make ranks work change background AND What are the tags that I need to place there? The avatars and ranks show in profiles and previews (for ranks), but do not show up in actual posts. I am trying to get to the bottom of this. and am banging my head. I a...
by cofee_iv
Sun Nov 16, 2003 4:35 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: [updated] Play
Replies: 21
Views: 2609

It would be even nicer if I could figure out how to make the avatars and ranks work. I did some extensive searching here at phpbb. The author admitted that he/she forgot to add in the avatar feature, but never did anything about it. The author is no where to be found now. The author did, however, cr...
by cofee_iv
Sun Nov 16, 2003 7:37 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: [updated] Play
Replies: 21
Views: 2609

Can someone give me step by step instructions to make the avatars and ranks work in Play? Thank you!

Ruth
by cofee_iv
Sat Nov 15, 2003 4:02 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatars yet again
Replies: 22
Views: 1332

Is this by chance in the Play theme? I am having the same problem in Play. It must be in the code. The ranks also don't work. I would love to get this resolved. Any ideas, anyone? I've already email the author, but he/she won't respond.

Ruth
by cofee_iv
Tue Nov 11, 2003 10:22 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: I tried installing the clock, but it didn't work. Now...
Replies: 1
Views: 43

I tried installing the clock, but it didn't work. Now...

I tried installing the clock. I think because I'm a novice and am using the Play theme, it didn't work. Now....how do I get rid of the box down at the bottom of the pages?

www.electricchurch-mf/phpBB2/index.php

Thank you!

Ruth
by cofee_iv
Tue Nov 11, 2003 9:29 pm
Forum: [2.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Tried the clock...it failed. Now how do I...
Replies: 1
Views: 170

Tried the clock...it failed. Now how do I...

I tried installing the clock. I think because I'm a novice and am using the Play theme, it didn't work. Now....how do I get rid of the box down at the bottom of the pages?

www.electricchurch-mf/phpBB2/index.php

Thank you!

Ruth
by cofee_iv
Sun Nov 09, 2003 8:19 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Really messed up
Replies: 1
Views: 74

Really messed up

I was trying to install the clock mod. I got a ton of warnings on the top of my forum, so I decided to delete it. I ended up reinstalling my board and am now receiving the following error: message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php...
by cofee_iv
Thu Nov 06, 2003 11:32 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Half of the board works, and half doesn't
Replies: 17
Views: 220

Ok...got it all cleared and ready to reinstall. I'll let you know how it goes.

I am in Montana USA.
:mrgreen:

Ruth
by cofee_iv
Wed Nov 05, 2003 6:53 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Half of the board works, and half doesn't
Replies: 17
Views: 220

O.K. well try a new setup to get a "clean" board. Do you have an dbadmin tool like phpmyadmin? You will need this to clean your database... Yes. I do have that. I don't know how to "clean" it, though. I did an uninstall and reinstall, but it wasn't completely clean. Can you tell me how to use that ...
by cofee_iv
Wed Nov 05, 2003 3:34 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Half of the board works, and half doesn't
Replies: 17
Views: 220

Admin Panel: check your domain and scriptpath config.php: check for entrys of the CMOMB directory To delete the CMOMB dir you can try the following: Place a little php sctript into the CMOMB dir: <?php unlink ('CMOMB'); ?> or something like that. This deletes the file with the username of your webs...
by cofee_iv
Wed Nov 05, 2003 2:58 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Half of the board works, and half doesn't
Replies: 17
Views: 220

I initially wanted the forum to be in the CMOMB sub directory of my url so that anything that had to do with my online club would not get in the way of my family's music group's site. I tried to delete the CMOMB folder and completely reinstall the board, but it didn't seem to make any difference and...
by cofee_iv
Wed Nov 05, 2003 2:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Half of the board works, and half doesn't
Replies: 17
Views: 220

That didn't seem to fix the problem. :cry:

Ruth

Go to advanced search