Search found 18 matches

by night_day
Mon Aug 24, 2009 9:43 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Issue with custom BBCodes
Replies: 0
Views: 82

Issue with custom BBCodes

Trying the following custom BBCode [card]{Text}[/card] --- <a href='http://gatherer.wizards.com/Pages/Search/Default.aspx?name={TEXT}')>{TEXT}</a> But this doesn't seem to work. What am I doing wrong? Just appears like it's not replacing for example [card]Corrupt[/card] shows up exactly like that in...
by night_day
Wed Aug 12, 2009 11:31 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem moving servers
Replies: 4
Views: 159

Re: Problem moving servers

That did it, thanks so much for your help!
by night_day
Sat Aug 08, 2009 10:44 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem moving servers
Replies: 4
Views: 159

Re: Problem moving servers

Sorry for the delay in responding, but here it is

Force server URL settings: No

Domain name: http://forum.spartanwarfighters.net

Script path: /
by night_day
Mon Aug 03, 2009 9:35 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem moving servers
Replies: 4
Views: 159

Problem moving servers

Didn't know if reposts are ok, but someone said to fill out the support form for my question so here it is Support Request Template What version of phpBB are you using? 3.0.4 What is your board's URL? forum.spartanwarfighters.net Who do you host your board with? Yahoo and MyInternetServices How did ...
by night_day
Fri Jul 24, 2009 5:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Move from one server to another issues
Replies: 4
Views: 81

Re: Move from one server to another issues

Support Request Template What version of phpBB are you using? 3.0.4 What is your board's URL? forum.spartanwarfighters.net Who do you host your board with? Yahoo and MyInternetServices How did you install your board? Copy from board that was running for 1 year on small hosting company Is your board...
by night_day
Fri Jul 24, 2009 1:59 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Move from one server to another issues
Replies: 4
Views: 81

Re: Move from one server to another issues

Thanks for the suggestion, had done that already but no luck. Any other ideas?
by night_day
Fri Jul 24, 2009 11:35 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Move from one server to another issues
Replies: 4
Views: 81

Move from one server to another issues

Hello, I've successfully moved my forum from one host to another. The only issue is that my new host requires that the forum be in a subdirectory. Now, the site works, but after login the redirection craps out. Looking at the URL, it shows the subdirectory in there even though I just want it to redi...
by night_day
Sun Mar 08, 2009 11:56 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Sticky and post order
Replies: 13
Views: 3120

Re: Sticky and post order

I'm looking for an answer to this to, anyone know without modifying the post date?
by night_day
Sun Mar 08, 2009 10:12 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Getting Blank pages everywhere
Replies: 4
Views: 96

Re: Getting Blank pages everywhere

Ok, I will make sure, thanks for the tips!
by night_day
Sun Mar 08, 2009 8:26 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Getting Blank pages everywhere
Replies: 4
Views: 96

Re: Getting Blank pages everywhere

Saw in another post that clearing cache might help, so I did that and everything works!

Can someone explain why this might be the case?
by night_day
Sun Mar 08, 2009 8:09 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Getting Blank pages everywhere
Replies: 4
Views: 96

Getting Blank pages everywhere

Hello, After searching and searching, I have no answer from the various other posts. My forum has all of a sudden started returning blank pages. I can't access any pages (although I can access non-php pages fine) I did not make any changes to the site either in mods or anything before this occured. ...
by night_day
Wed Mar 04, 2009 4:57 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8
Replies: 3248
Views: 463192

Re: [Beta] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8

The code provided for including avatars only shows the avatars on the chat page. Can you provide code to show the avatars properly when adding a new message? It also doesn't show up in the shout box on the main page either. Thanks!
by night_day
Tue Feb 24, 2009 12:33 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8
Replies: 3248
Views: 463192

Re: [Beta] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8

I figured it out in case anyone else has the problem with avatars in the chat, you just need to include the code he had for chat.php into shout.php. My problem now is that the avatar doesn't appear in the AJAX response messages, only in the ones that load initially. I checked to ensure that the code...
by night_day
Mon Feb 23, 2009 9:59 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8
Replies: 3248
Views: 463192

Re: [Beta] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8

alf007 wrote:In your (user) board preferences / display options / displays avatar is on Yes?
Heya, yes, it's set to Yes. My avatar shows up fine in my normal posts and such, I've looked over the code a few times and everything looks fine. It seems like chatrow.USER_AVATAR is empty
by night_day
Sun Feb 22, 2009 11:32 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8
Replies: 3248
Views: 463192

Re: [Beta] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8

I tried your code to include the avatars but it doesn't seem to work. The chatbox is working perfectly and no errors, but the useravtar seems to be empty (when I remove the <!-- IF chatrow.USER_AVATAR --> I see the <dd> tags but nothing else. I ran the SQL against the DB and it returns values correc...

Go to advanced search