Search found 6 matches

by hohleweg
Sun Apr 12, 2009 3:52 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87079

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Hello
Have anybody real data for this?
and/or an example

Code: Select all

   1. INSERT INTO `phpbb_lastrss_autopost`
   2. (`name`, `url`, `next_check`, `next_check_after`, `destination_id`, `enabled`)
   3. VALUES
   4. ('name', 'http://feed.url', 0, 12, 2, 1);
Greetings Jo
by hohleweg
Sun Apr 12, 2009 9:33 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87079

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Hi
I have all instalation done but i dont see
anything in my acp
why

Greetings Jo
by hohleweg
Sat Apr 11, 2009 9:24 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87079

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Hallo Sorry das es hier in deutsch weitergeht bei phpBB.de gibt es keine Hilfe zu diesem Hack. Nun zum Problem Ich habe alles installiert angepasst usw. genauso wie in der Anleitung beschrieben ist! NUR ich finde NICHT im acp wo ich was einstellen kann. was mache ich den hiermit? modx.prosilver.en.x...
by hohleweg
Mon Mar 30, 2009 10:26 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87079

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Hallo
Ich komme mit der installation nicht klar
kann mir einer (auf deutsch) bitte helfen??!
Danke.
Gruß Joachim
by hohleweg
Fri Mar 06, 2009 3:51 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87079

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Hi
That is no problem my Forum is
www.buggy125a.de i have it only for the rss feeds install

Greetings Jo
by hohleweg
Thu Mar 05, 2009 4:43 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87079

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Hi
The Plug in dont works on my Forum
i need help

Can i give anyone my PW and you can look on my Forum?
Greetings Jo

Go to advanced search