Search found 20 matches

by cabldawg
Mon May 10, 2010 7:50 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New topic button is missing.
Replies: 1
Views: 138

New topic button is missing.

I added all of the forums I wanted to, but the new topic button is missing. Where can I enable that?
by cabldawg
Wed Mar 25, 2009 1:08 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: RSS Feed 2.0
Replies: 957
Views: 132104

Re: RSS Feed 2.0

Am I doing something wrong here? When I click on the feed, I can see the post title, but ... where the text would be.

http://armedflorida.com/rss.php?mode=posts

Is that right?
by cabldawg
Tue Mar 24, 2009 11:11 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: automod & advertisement management quit
Replies: 6
Views: 321

Re: automod & advertisement management quit

I unzipped them, but they were still inside of another folder. I changed the path and that worked.
by cabldawg
Tue Mar 24, 2009 3:08 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: automod & advertisement management quit
Replies: 6
Views: 321

Re: automod & advertisement management quit

Just when I thought that automod was working right.

I've downloaded a few mods today and unzipped them, ftp'd them to the mods dir on the server. They never show up as uninstalled mods. It doesn't matter if I purge the cache or not.
by cabldawg
Tue Mar 24, 2009 12:32 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Advertisement Management
Replies: 1196
Views: 183970

Re: Advertisement Management

I have another post re: automode & ad management stopping working over in the automod forum. I resolved the automod problem by importing the phpbb_mods table from a backup back into my database. Now, automod is there and working, ad management showed as being uninstalled. I ran the install again...
by cabldawg
Tue Mar 24, 2009 12:20 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: automod & advertisement management quit
Replies: 6
Views: 321

Re: automod & advertisement management quit

I'm not sure what happened. phpbb_mods table was there. I dropped the table and imported the same table from the prior day's backup of the database. Both automod and ad management came back online correctly after that. Of course, I purged the cache after the import. Any idea what may have happened t...
by cabldawg
Mon Mar 23, 2009 10:57 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: automod & advertisement management quit
Replies: 6
Views: 321

automod & advertisement management quit

When clicking AutoMod in ACP I get: SQL ERROR [ mysql4 ] Table 'armedflorida.phpbb_mods' doesn't exist [1146] SQL SELECT mod_id, mod_name FROM phpbb_mods ORDER BY mod_name ASC BACKTRACE FILE: includes/db/mysql.php LINE: 174 CALL: dbal->sql_error() FILE: includes/acp/acp_mods.php LINE: 261 CALL: dbal...
by cabldawg
Sun Mar 22, 2009 3:12 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MOD-DB] phpBB Statistics v1.0.1
Replies: 116
Views: 16277

Re: [BETA] phpBB Statistics v0.1.1

It was missing. Got it....attempting to continue :D

Thanks!
by cabldawg
Sun Mar 22, 2009 2:47 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MOD-DB] phpBB Statistics v1.0.1
Replies: 116
Views: 16277

Re: [BETA] phpBB Statistics v0.1.1

I renamed the table to "stats_config_table" dropping the "phpbb" from the original table name of phpbb_stats_config and adding "_table" to the end. I then purged the cache and clicked on STATS and it went right on in to the PHPbb Statistics Administration. I will contin...
by cabldawg
Sun Mar 22, 2009 2:38 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MOD-DB] phpBB Statistics v1.0.1
Replies: 116
Views: 16277

Re: [BETA] phpBB Statistics v0.1.1

Looking in PHPMYAdmin I see armedflorida.stats_config

Should this actually be named armedflorida.stats_config_table? Or is the _table at the end just telling me it is a table and not part of the table name?
by cabldawg
Sun Mar 22, 2009 1:12 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MOD-DB] phpBB Statistics v1.0.1
Replies: 116
Views: 16277

Re: [BETA] phpBB Statistics v0.1.1

Make sure you have the following edit: Open: includes/acp/info/acp_modules.php Find: 'mcp' => array('title' => 'MCP', 'auth' => 'acl_a_modules', 'cat' => array('ACP_MODULE_MANAGEMENT')), Add after: // phpBB Statistics MOD 'stats' => array('title' => 'STATS', 'auth' => 'acl_a_modules', 'cat' => arra...
by cabldawg
Sat Mar 21, 2009 11:29 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MOD-DB] phpBB Statistics v1.0.1
Replies: 116
Views: 16277

Re: [BETA] phpBB Statistics v0.1.1

I receive this error when using AutoMod One or more install actions failed. Please review the actions below, make any adjustments and retry. You may continue with the installation even though some of the actions failed. This is not recommended and may cause your board to not function correctly. In f...
by cabldawg
Sat Mar 21, 2009 5:31 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Advanced Meta Tags
Replies: 268
Views: 70844

Re: Advanced Meta Tags

Thank you. I wasn't sure if there was a problem. :lol:
by cabldawg
Sat Mar 21, 2009 5:10 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Advanced Meta Tags
Replies: 268
Views: 70844

Re: Advanced Meta Tags

WHen entering the SQL code I received this error:

SQL query:

INSERT INTO phpbb_config( config_name, config_value )
VALUES (

'description_word_count', 150
);



MySQL said:

#1062 - Duplicate entry 'description_word_count' for key 'PRIMARY'
by cabldawg
Fri Mar 13, 2009 12:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: submiting to google
Replies: 7
Views: 190

Re: submiting to google

I wouldn't think that the redirection would have confused google, but maybe I'm wrong. I guess I'll just have to wait for my other service to come and get connected to start submitting.

Thanks

Go to advanced search