Search found 60 matches

by ticky
Sat Aug 01, 2009 1:32 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC1] Prime Links - Classify Locals & Target Externals
Replies: 466
Views: 62232

Re: [RC1] Prime Links - Classify Locals & Target Externals

This mod affects things when using a YouTube embed BBCode.

Is there a work around?
by ticky
Sat Aug 01, 2009 1:20 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: YouTube BBCode Problem
Replies: 7
Views: 363

Re: YouTube BBCode Problem

Found the problem... something to do with the mod 'Prime Links' I was using.
by ticky
Fri Jul 31, 2009 8:04 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: YouTube BBCode Problem
Replies: 7
Views: 363

Re: YouTube BBCode Problem

Would an error in one of the template or php files be causing this to happen?
by ticky
Fri Jul 31, 2009 12:05 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: YouTube BBCode Problem
Replies: 7
Views: 363

Re: YouTube BBCode Problem

I've tried about ten different codes so it's not that. It's something that must be happening once I click 'submit' on the post... I just don't know what.
by ticky
Thu Jul 30, 2009 8:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: YouTube BBCode Problem
Replies: 7
Views: 363

Re: YouTube BBCode Problem

Done previously, no change.
by ticky
Thu Jul 30, 2009 8:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: YouTube BBCode Problem
Replies: 7
Views: 363

YouTube BBCode Problem

I added a new theme to my forum over the weekend and now, whenever users posts a YouTube link using the BB Code, it only shows up with the URL link and not the embedded video. This is the HTML replacement code I am using: <script type="text/javascript"> function ytubeGo() { var ytubeVal = "{TEXT}"; ...
by ticky
Wed Jul 29, 2009 7:09 pm
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: Custom BBCodes [Deprecated]
Replies: 3998
Views: 1028564

Re: Custom BBCodes

Thanks, but it's still not showing up.

Is it just new posts that it isn't working for, videos posted before the theme change display as normal.
by ticky
Wed Jul 29, 2009 6:39 pm
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: Custom BBCodes [Deprecated]
Replies: 3998
Views: 1028564

Re: Custom BBCodes

Hi there... I added a new theme to my forum but now the youtube embed tag isn't working This is the coding i use: BBCODE USAGE [youtube]http://www.youtube.com/watch?v={TEXT}[/youtube] HTML REPLACEMENT <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/{TEXT}"></para...
by ticky
Mon Jul 27, 2009 2:49 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: subSilver profile to the right
Replies: 3
Views: 632

Re: subSilver profile to the right

Thank you very much!!!
by ticky
Sun Jul 26, 2009 8:37 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: subSilver profile to the right
Replies: 3
Views: 632

subSilver profile to the right

I've found a pile of articles on converting the proSilver profile info from the right hand side to the left.

Now I was wondering if anyone can help me out, or point me to somewhere that details how to change
the profile info from the left to the right side on subSilver.

Thanks :)
by ticky
Sun Jul 05, 2009 10:47 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Age of members
Replies: 6
Views: 498

Re: Age of members

Thank you all for your replies :)
by ticky
Tue Jun 30, 2009 3:46 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Age of members
Replies: 6
Views: 498

Age of members

Hi there...

Just wondering if anyone knows if there is an easy way to find out the age demographic of all the members of the site, whether it be a mod or some sort of other option.

thanks in advance.

...Ticky
by ticky
Sun Jun 28, 2009 8:08 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: Proglass
Replies: 122
Views: 36640

Re: Proglass

Were there any major changes to the style to comply with phpbb 3.0.5?
Just wondering if it's worth it seeing as I have a few custom changes and mods installed.
by ticky
Fri Nov 14, 2008 5:03 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error in ACP
Replies: 8
Views: 304

Re: Error in ACP

Anyone have a solution for the error caused by the fix?
by ticky
Sat Oct 04, 2008 3:49 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error in ACP
Replies: 8
Views: 304

Re: Error in ACP

Hey there...

I had this problem too and tried the fix described above but now I dont have the version check option at all in my ACP and attempts to get it back have been unsuccessful.

Any assistance would be appreciated.

Go to advanced search