Search found 6 matches

by superboss
Tue May 16, 2017 10:18 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: phpBB.com Website Feedback
Replies: 838
Views: 372501

Re: phpBB.com Website Feedback

Yeah had major troubles even logging in midnight 2017-05-16 as I was hammered with 503s (varnish cache server yada yada). Seems to be fairly stable now though :) There is no nightly backup running that might be causing these?
Image
by superboss
Wed Jan 14, 2004 6:08 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: SMTP Errors - again. Is there a real fix?
Replies: 2
Views: 444

Why has this bug not been reported in the bug tracker?
by superboss
Sat Jan 10, 2004 8:22 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: smtp server question
Replies: 3
Views: 330

by superboss
Wed Jan 07, 2004 12:22 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: someone help! (emailer prob.)
Replies: 6
Views: 298

Commenting out the function to verify an email was sent isnt really a solution, its a workaround. The mail isnt sent is it?
by superboss
Wed Jan 07, 2004 11:38 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ‘Failed sending email :: PHP ::’ on posting.
Replies: 9
Views: 756

I too am having this problem since v2.0.6. The script never contacts the SMTP server, I can tell by the logs. If I specify the SMTP settings as localhost, everything is fine and dandy. Is this a reported bug?
by superboss
Mon Apr 15, 2002 10:09 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [Solved] Problem with avatar upload
Replies: 15
Views: 2523

It is a bug!

I can confirm that I have had this problem too although I believe I have come up with a solution. Let me guess, you have an avatar from the gallery active in your profile and you try to upload a new one? Unless you first delete the active avatar from the profile you will get the error message you po...

Go to advanced search