Search found 5 matches

by soft2001
Wed Apr 01, 2009 11:18 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Remove group copour in index board page.
Replies: 2
Views: 102

Re: Remove group copour in index board page.

I don't want remove group colour completely.
Just want to be all in one color (full text), except for topic. On the topic, for example, moderators name should be green, but only here and nowhere more.

Do you know any other solution?
by soft2001
Tue Mar 31, 2009 2:39 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Remove group copour in index board page.
Replies: 2
Views: 102

Remove group copour in index board page.

How to remove colour of group in index board page. I want all text in index board,forum list and theme list to be same colour,without paint moderator name (group colour) in line "moderators of this forum" and "author of last post".

Anyone know how to do this?
by soft2001
Fri Mar 27, 2009 5:11 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 86713

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

What version of PHP is running on your server? This mod is written for PHP 5. If you have PHP 4 there is a fix earlier in this thread. PHP 5.2.9 As I said, everything is working well first time. The same address for RSS, all the same values in the table.There were no any changes (new mod, editing a...
by soft2001
Thu Mar 26, 2009 3:43 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 86713

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

What version of PHP is running on your server? This mod is written for PHP 5. If you have PHP 4 there is a fix earlier in this thread. PHP 5.2.9 As I said, everything is working well first time. The same address for RSS, all the same values in the table.There were no any changes (new mod, editing a...
by soft2001
Wed Mar 25, 2009 6:52 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 86713

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Hello, install mod...sql tables,edit and copy files...and work fine,but now i can't open index.php.Nothing change no new mod,no edit any file.When I relace with old (not edited) work good.I delete my forum and tables (some in config and all phpbb_1lastrss_autopost) , install new forum,restore backup...

Go to advanced search