Search found 71 matches

by Krezno
Thu Jul 06, 2006 10:52 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: DAJ_Glass
Replies: 4
Views: 637

Here is the fix found by LGoosens Hey, I found out the cause of the problem: the server is set to use UTF-8 while the .tpl files for the style were written using another encoding. I had to MANUALLY save every .tpl file in UTF-8 encoding with notepad and upload them all over. But now it works. This i...
by Krezno
Wed Jan 11, 2006 11:43 pm
Forum: [2.0.x] Styles Database Releases
Topic: [2.0.18] DAJ_Glass
Replies: 252
Views: 320818

martijn2 wrote: Thanks a lot :)
Edit: that link isn't working :(


link works fine here :?
HoundoftheB wrote: When can we expect a full release of 1.0.10?


I havn't got the motivation to do much at the moment because I'm sick, once this stupid cold is gone I'll get back to work :oops:
by Krezno
Tue Jan 10, 2006 6:35 am
Forum: [2.0.x] Styles Database Releases
Topic: [2.0.18] DAJ_Glass
Replies: 252
Views: 320818

by Krezno
Mon Jan 02, 2006 8:17 am
Forum: [2.0.x] Styles Database Releases
Topic: [2.0.18] DAJ_Glass
Replies: 252
Views: 320818

I was wondering if i could use the icons that represent no posts, new posts and locked in a theme that i am working on. Just Wondering Go ahead :D and thanks MooJooBee Here are the code changes to update the template to version 1.0.10 (for phpbb 2.0.19) # #-----[ OPEN ]-----------------------------...
by Krezno
Mon Dec 19, 2005 11:39 pm
Forum: [2.0.x] Styles Database Releases
Topic: [2.0.18] DAJ_Glass
Replies: 252
Views: 320818

I don't see why it would be, any MOD's installed?
by Krezno
Tue Dec 13, 2005 10:07 pm
Forum: [2.0.x] Styles Database Releases
Topic: [2.0.18] DAJ_Glass
Replies: 252
Views: 320818

Thanks Styles Team! 8)
by Krezno
Mon Dec 12, 2005 7:51 am
Forum: [2.0.x] Styles Database Releases
Topic: [2.0.18] DAJ_Glass
Replies: 252
Views: 320818

I don't know about anyone else, but I had a little trouble installing the cash, bank, and store mod. Anyway to make this template a little more able to be used with those mods? The problem I had in the cash mod was centered around the memberlist_body file and in the bank mod with the overall_header...
by Krezno
Fri Dec 09, 2005 11:36 am
Forum: [2.0.x] Styles Database Releases
Topic: [2.0.18] DAJ_Glass
Replies: 252
Views: 320818

I don't know what would be causing that problem. The ACP is subSilver but it doesn't call to anything in the subSilver folder. The only thing I could think of is try re-uploading the admin folder :?
by Krezno
Tue Nov 22, 2005 11:29 pm
Forum: [2.0.x] Styles Database Releases
Topic: [2.0.18] DAJ_Glass
Replies: 252
Views: 320818

you're welcome, I know I used to have that same problem too before I started creating my own templates :P
by Krezno
Thu Nov 03, 2005 11:21 pm
Forum: [2.0.x] Styles Database Releases
Topic: [2.0.18] DAJ_Glass
Replies: 252
Views: 320818

here's the update file to DAJ_Glass 1.0.9 ( which is compatible with 2.0.18 )

DAJ_Glass 1.0.8 to 1.0.9

I'm going to submit 1.0.9 now.
by Krezno
Mon Oct 31, 2005 1:17 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [Fix] Updated to 2.0.18, now avatars won't save from gallery
Replies: 0
Views: 230

[Fix] Updated to 2.0.18, now avatars won't save from gallery

I just updated to 2.0.18 with the code changes and noticed avatars weren't saving after being picked from the gallery. To fix it try this; Open includes/usercp_register.php and find $user_avatar_local = ( isset($HTTP_POST_VARS['avatarselect']) && !empty($HTTP_POST_VARS['submitavatar']) && $board_con...
by Krezno
Sat Oct 22, 2005 9:26 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Forum Rules and Guidelines 0.0.5.
Replies: 14
Views: 2296

That's a big MOD. I'll have to install cat hierarchy on my test board and figure it out. I'll keep ya posted though :D
by Krezno
Fri Oct 21, 2005 8:39 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Forum Rules and Guidelines 0.0.5.
Replies: 14
Views: 2296

good to know :D

I've just updated the package, the only thing that's new is the upgrade instructions for simple sub forums.
by Krezno
Fri Oct 21, 2005 7:06 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Forum Rules and Guidelines 0.0.5.
Replies: 14
Views: 2296

Hi, I've a problem. Install works fine, but when I activate a rule and guideline and I go to that forum (to view) I'll get the error: Fatal error: Cannot redeclare multi_bbcode() (previously declared in c:\inetpub\wwwroot\phpbb\includes\bbcode.php:36) in c :\inetpub\wwwroot\phpbb\includes\bbcode.ph...

Go to advanced search