Search found 10 matches

by Rolomatic
Mon Apr 27, 2009 4:33 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2
Replies: 1607
Views: 177667

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Thanks DoYouSpeakWak for the corner fix, it worked great (was necessary)! Thanks Kamahl19 for the great MOD! I got it up and running on prosilver_SE tonight, my problems and the UTF-8 w/o BOM setting in wordpad++!!! I’m a nOOb at this stuff so I check and recheck, and then find mistakes. Great MOD, ...
by Rolomatic
Sat Apr 25, 2009 10:39 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2
Replies: 1607
Views: 177667

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

How about Skyblue or Prosilver SE themes, are ether of them derivative compatable?

I want to add: I understand that you guys do this on your own time and I do appreciate it! 8-)

No hurry, I'm mainly doing this to learn, not as an impatient admin wanting for answers on the spot. :D

Thx, Roland.
by Rolomatic
Sat Apr 25, 2009 9:31 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2
Replies: 1607
Views: 177667

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Can you supply a list of prosilver template styles tested with "Buttons menu 1.1.0" please?

I really want this mod and I will change to a compatable style if necessary.

Thx, Kamahl19!

Roland.
by Rolomatic
Sat Apr 25, 2009 7:58 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2
Replies: 1607
Views: 177667

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

I am running proglass on 3.0.4 and this is what’s happening to my template spacing. All returns to normal when I disable the button bar in the ACP. The button text is at top left forum corner and there is a white rounded corner piece below the header search bar. There are no erors in the eror log an...
by Rolomatic
Wed Apr 01, 2009 9:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpBB 3.0.4 smilie packs wont work
Replies: 1
Views: 352

Re: phpBB 3.0.4 smilie packs wont work

Please disreguard, I figured out the problem. My server was messing up the files so I had to copy them one by one to the file server.

Thx, Rolomatic.
by Rolomatic
Wed Apr 01, 2009 8:55 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: YahooSmiley Pack for phpBB3
Replies: 50
Views: 43887

Re: YahooSmiley Pack for phpBB3

Thanks for your help, I figured it out.. LOL.

Best, Rolomatic.
by Rolomatic
Wed Apr 01, 2009 7:54 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: YahooSmiley Pack for phpBB3
Replies: 50
Views: 43887

Re: YahooSmiley Pack for phpBB3

The file location is Home/public_html/images/smilies There is a duplicate at Home/www/images/smilies I can’t upload to the www directories, just the public_html directories. Is it possible that I can see the smilie pack in the ACP even if the file is in the wrong dir? Your help is greatly appreciate...
by Rolomatic
Wed Apr 01, 2009 6:47 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: YahooSmiley Pack for phpBB3
Replies: 50
Views: 43887

Re: YahooSmiley Pack for phpBB3

When I saved the original pack to my PC I deleted it off the sever. When I had problems with the new one I uploaded the original pack to the server and it re-inflated fine. When I try a new pack, it inflates fine also, and the gif files are there in the smilie directory but they don’t show in the AC...
by Rolomatic
Wed Apr 01, 2009 6:40 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpBB 3.0.4 smilie packs wont work
Replies: 1
Views: 352

phpBB 3.0.4 smilie packs wont work

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.4 What is your board's URL? http://clusterheadache.org How did you install your board? It was pre loaded by Blue Host Is your board a fresh install or a conversion? Fresh Install Do you have any MODs installed? No Please descri...
by Rolomatic
Wed Apr 01, 2009 5:17 am
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: YahooSmiley Pack for phpBB3
Replies: 50
Views: 43887

Re: YahooSmiley Pack for phpBB3

I have tried several times to install a new smilie pack and I get the same results every time. All or most all of them show as a box with an (x) or (-) it. The ones that did show where distorted. None of the Yahoo pack show. The ones that did in my custom pack were the distorted ones. I am running p...

Go to advanced search