Search found 33 matches

by nathanh
Tue Aug 03, 2010 10:27 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posting creates 2 entries
Replies: 10
Views: 249

Re: Posting creates 2 entries

Solved it. Tried swapping modded files for vanilla ones that were involved in posting till I got to posting.php. Swapping it out solved the problem so I went through my file till I got to line 1156 and found the following duplicate lines. $redirect_url = submit_post($mode, $post_data['post_subject']...
by nathanh
Mon Aug 02, 2010 3:14 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posting creates 2 entries
Replies: 10
Views: 249

Re: Posting creates 2 entries

I removed the Prosilver folder and copied in a fresh Prosilver from the download, I then refreshed the templates and purged the cache, but I am still getting double posts and replies, so I guess it isn't anything in the style.
by nathanh
Mon Aug 02, 2010 2:01 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posting creates 2 entries
Replies: 10
Views: 249

Re: Posting creates 2 entries

Hi again, over the weekend I went over this code and couldnt see anything (to my untrained eye at least) that could be causing the double post & reply.

Is there anywhere else I should be looking that could cause this double reply and double post?

Many Thanks in advance
by nathanh
Fri Jul 30, 2010 3:48 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posting creates 2 entries
Replies: 10
Views: 249

Re: Posting creates 2 entries

viewtopic_body.html <!-- INCLUDE overall_header.html --> <!-- IF U_MCP --><p>[ <a href="{U_MCP}">{L_MCP}</a> ]</p><!-- ENDIF --> <div style="float:right;"> <table style="border:1px solid silver; padding:1px; width:230px; text-align:right"> <tr> <td> <a href="http://www.pdf24.org" target="_...
by nathanh
Fri Jul 30, 2010 3:39 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posting creates 2 entries
Replies: 10
Views: 249

Re: Posting creates 2 entries

as it is a work server I cannot grant you ftp access, but I'll send you any files that you think may be helpful.
by nathanh
Fri Jul 30, 2010 3:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posting creates 2 entries
Replies: 10
Views: 249

Re: Posting creates 2 entries

I did consider that, but I think it only functions when you activate it by clicking a clone post link.

Just had a look at the forum post for the Mod and there hasn't been any mention of the issue I'm experiencing.

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1521605
by nathanh
Fri Jul 30, 2010 2:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posting creates 2 entries
Replies: 10
Views: 249

Posting creates 2 entries

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1 What is your board's URL? Private work board Who do you host your board with? Employer's servers How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a conversion? Up...
by nathanh
Fri Jul 16, 2010 10:02 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HTTP 500 page while updating 305 to 307-PL1
Replies: 11
Views: 604

Re: HTTP 500 page while updating 305 to 307-PL1

Tried running it locally and that didn't work for me. :(

Am happy to report though manually clearing the cache (deleteing the files) resolved the problem :D
by nathanh
Thu Jul 15, 2010 3:58 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HTTP 500 page while updating 305 to 307-PL1
Replies: 11
Views: 604

Re: HTTP 500 page while updating 305 to 307-PL1

Cheers for the quick response will give it a go :D
by nathanh
Thu Jul 15, 2010 3:30 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HTTP 500 page while updating 305 to 307-PL1
Replies: 11
Views: 604

Re: HTTP 500 page while updating 305 to 307-PL1

Sorry to tag onto your thread, but I am having exactly the same problem. My upgrade from 3.0.5 to 3.0.7-PLI gets this far Collecting file differences Currently differences of 54 of 301 files have been checked. Please wait until all files are checked. Then just keeps reloading the page. I've tried bo...
by nathanh
Wed Sep 16, 2009 3:50 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] newpost2mail: Send new posts as email to admin
Replies: 362
Views: 55684

Re: [BETA] newpost2mail: Send new posts as email to admin

Great idea for a MOD. I've set it up to only send an email on one forum $n2m_MAILTO_BOARDCONTACT = 0; $n2m_MAILTO[] = ""; $n2m_MAILTO_GROUP[] = ""; $n2m_MONITOR_FORUM[6][] = "XXXXXXXXX@orc.co.uk"; Obvoiusly I'm using a name instead of XXXXXXXX Unfortunately I keep getting this error message include(...
by nathanh
Tue Aug 25, 2009 1:51 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: pdf24 Posts to PDF v3
Replies: 20
Views: 8877

Re: pdf24 Posts to PDF v3

I'm not seeing anything, I've made the changes below to my viewtopic_body.html and purged the cache & refreshed the templates, but I cannot see the input box??? <!-- INCLUDE overall_header.html --> <!-- IF U_MCP --><p>[ <a href="{U_MCP}">{L_MCP}</a> ]</p><!-- ENDIF --> <div style="float:ri...
by nathanh
Tue Jun 16, 2009 8:40 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: tabulated survey at topic head
Replies: 305
Views: 31606

Re: tabulated survey at topic head

t2ffn wrote: 5* for your work and helpfulness :D

Absolutely seconded!!!

I've got far less support from software I've paid a lot more for ;-)
by nathanh
Sun Jun 07, 2009 9:06 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Clone post
Replies: 49
Views: 5716

Re: Clone post

asinshesq wrote: Did you make the extra changes the authors notes tell you to make so that this mod clones surveys?
Yes I did.

I just tried making a new survey in case you couldn't clone a survey that was created before the mod was installed, but that hasn't helped
by nathanh
Sun Jun 07, 2009 6:57 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Clone post
Replies: 49
Views: 5716

Re: Clone post

I made the changes and Automod installed it fine, I then ran the install, gave admins permission to clone a post and refreshed my templates.

When I clone a post, the post is cloned but not the survey, am I missing something?

Go to advanced search