Search found 220 matches

by MrNevets
Mon Oct 31, 2011 5:54 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Avatar does not resize
Replies: 5
Views: 563

Re: Avatar does not resize

I am having the same issue. The avatars are not hosted anywhere, they are uploaded to the server. With most users, the screensize is fine, howeever, those using smaller screens (ipads and such) the avatar (size 200x200) intrudes/covers parts of the posts... Is there a way to make the avatar "shirnk ...
by MrNevets
Sun Jan 16, 2011 9:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Prune Users
Replies: 1
Views: 70

Prune Users

A quick question about this function:

I see that when I put in to prune (delete) all the users with a post count of less than 2, the "administrator" account shows up. Is it ok to delete that one too?

If NO, how do I remove that selection only from the list of users Im about to prune?
by MrNevets
Sun Nov 21, 2010 9:19 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error Updating 3.0.7pl to 3.0.8 - message_parser.php
Replies: 7
Views: 325

Re: Error Updating 3.0.7pl to 3.0.8 - message_parser.php

That is what was in the autoupdate zip file I downloaded from the phpbb site! I did not add the extra security fix like that.
The ZIP file I downloaded has that section in there twice.
by MrNevets
Sun Nov 21, 2010 1:40 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error Updating 3.0.7pl to 3.0.8 - message_parser.php
Replies: 7
Views: 325

Re: Error Updating 3.0.7pl to 3.0.8 - message_parser.php

Well it appears your code for that php file has some dupilcate lines! Here is what the message_parser.php looks like in the zip file of autoupdate for that section: // Do not allow 0-sizes generally being entered if ($width <= 0 || $height <= 0) { return '[flash=' . $width . ',' . $height . ']' . $i...
by MrNevets
Sun Nov 21, 2010 12:18 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error Updating 3.0.7pl to 3.0.8 - message_parser.php
Replies: 7
Views: 325

Re: Error Updating 3.0.7pl to 3.0.8 - message_parser.php

the autoupdater. all the other files are working fine. But this one kept telling me that it is modified... :? It finally went thorugh after I kept saying to not change it. I updated the "flash" thing in there my self manually. Was there anything else in that file that changed from the 3.0.7pl version?
by MrNevets
Sat Nov 20, 2010 8:34 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error Updating 3.0.7pl to 3.0.8 - message_parser.php
Replies: 7
Views: 325

Error Updating 3.0.7pl to 3.0.8 - message_parser.php

Every time I try to update it, I get to the check files section and it keeps telling me the file message_parser.php is modified and needs to be merged... I download the files and update them, but it keeps telling me it that that file needs to be updated. I tried to use the do not update it option bu...
by MrNevets
Thu Dec 10, 2009 7:07 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: <SOLVED> REGISTRATION Errors after 3.0.6 Upgrade
Replies: 4
Views: 135

Re: REGISTRATION Errors after 3.0.6 Upgrade

SOLVED**********

Got a vanilla copy of version 3.0.6 and replaced the

Code: Select all

ucp_register.php 
file and all works well now.

:ugeek: :!:
by MrNevets
Thu Dec 10, 2009 6:57 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: <SOLVED> REGISTRATION Errors after 3.0.6 Upgrade
Replies: 4
Views: 135

Re: REGISTRATION Errors after 3.0.6 Upgrade

Brf wrote:Anytime I have seen this error with 3.0.6, it has been a Mod trying to change $s_hidden_fields
So your telling me to do what?

I have disabled to anti-spam mod, but get same error.
by MrNevets
Thu Dec 10, 2009 6:14 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: <SOLVED> REGISTRATION Errors after 3.0.6 Upgrade
Replies: 4
Views: 135

<SOLVED> REGISTRATION Errors after 3.0.6 Upgrade

click on REGISTER and goes to TERMS page and get following errors: [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/ucp/ucp_register.php on line 99: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/ucp/ucp_register.php on line 101: Invalid argu...
by MrNevets
Thu Nov 26, 2009 5:01 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Smilies wont show up?
Replies: 1
Views: 71

Re: Smilies wont show up?

FIXED

In the ACP goto BOARD CONFIGURATION > POST SETTINGS > SMILIES PER PAGE setting...made it 300 and all is fine now.

Thank you!
by MrNevets
Thu Nov 26, 2009 4:57 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Smilies wont show up?
Replies: 1
Views: 71

Smilies wont show up?

I just upgraded to 3.0.6

The smiles show in the posting or replying area, the 8 I have selected in the acp.

When I click on VIEW MORE SMILIES, the popup opens, but only about 20 of the 200 I have show up??

They are all showing up in the ACP, just the popup wont show them all.

Suggestions?
by MrNevets
Thu Jul 10, 2008 3:09 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Inactive Users Issue
Replies: 7
Views: 208

Re: Inactive Users Issue

Thanks! :D :!:
by MrNevets
Thu Jul 10, 2008 2:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Inactive Users Issue
Replies: 7
Views: 208

Re: Inactive Users Issue

OK, So I am misunderstanding the wording used. I thought INACTIVE, meant inactive....not NOT ACTIVATED. Thank you for your time and help with this. Is there any Hack that you know of that can just LIST the members who have not been around or posted in a while? That pruneing seems a bit dangerous...s...
by MrNevets
Thu Jul 10, 2008 2:28 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Inactive Users Issue
Replies: 7
Views: 208

Re: Inactive Users Issue

MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). (Query took 0.0006 sec) SQL query: SELECT * FROM forums_users WHERE user_type =1; LIMIT 0 , 30 (note my forums names is forums_ not phpbb_ could that be a problem?) I know I have users from 4 years ago when we started that have not posted anythin...
by MrNevets
Thu Jul 10, 2008 1:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Inactive Users Issue
Replies: 7
Views: 208

Inactive Users Issue

When I try to look at the INACTIVE users in the acp it is always showing that no one is inactive! I try different combos ofrom the drop downs (ie date, last visit, etc...) but no one ever shows up as inavtice. I KNOW I have inactvie members... Do I need to set something or change something or turn s...

Go to advanced search