Search found 32 matches

by BGodfrey
Fri Jun 21, 2019 12:04 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Changing mass email template.
Replies: 10
Views: 399

Re: Changing mass email template.

OK, I just realized that there are two things going on here so I'll split them apart: 1. I opened the original file in Ultra Edit, checked to ensure that it was UTF-8 (it autodetects correctly) and saved it in a temporary directory prior to FTPing it to the website. I sent the email and got the mess...
by BGodfrey
Sat Jun 15, 2019 3:53 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Changing mass email template.
Replies: 10
Views: 399

Re: Changing mass email template.

when you create a mass email there is a checkbox for send now. otherwise I believe they are sent via a cron job when someone visits the site or something like that. "Send immediately" is checked by default and I leave it checked. what is the contents of the email you are sending out? not the templa...
by BGodfrey
Fri Jun 14, 2019 10:58 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Changing mass email template.
Replies: 10
Views: 399

Re: Changing mass email template.

I have created a TEMP directory and placed both the original (renamed, not edited at all) and the edited version of the file in it. Here are the links: Original Edited Also some new information has appeared. If I try sending either of those versions I get the error. I've tried three or four times as...
by BGodfrey
Fri Jun 14, 2019 7:40 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Changing mass email template.
Replies: 10
Views: 399

Re: Changing mass email template.

Ultra Edit Studio in text mode is a text editor just like notepad. No idea how that could mess anything up and I find it hard to believe that the creators of PHPBB used notepad to generate these files. A large part of the programming universe uses Ultra Edit/Studio. At the beginning of this I sent a...
by BGodfrey
Fri Jun 14, 2019 6:53 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Changing mass email template.
Replies: 10
Views: 399

Re: Changing mass email template.

Sorry. The file is language/en/email/admin_send_email.txt. I'm pretty sure that's the right one because mass emailing worked before I changed it and was broken after I changed it. :) I'm not sure what you mean by "exactly how did I edit the file". I used UE Studio (Ultra Edit) in text mode and made ...
by BGodfrey
Fri Jun 14, 2019 6:07 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Changing mass email template.
Replies: 10
Views: 399

Changing mass email template.

The default mass email template looks like this: The following is an email sent to you by an administrator of "{SITENAME}". If this message is spam, contains abusive or other comments you find offensive please contact the webmaster of the board at the following address: {CONTACT_EMAIL} Include this ...
by BGodfrey
Sun Jun 09, 2019 7:24 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Some forums don't show
Replies: 2
Views: 118

Re: Some forums don't show

Yup, that was it. I added forums under those categories and now it all displays as I expected. Thank you! In case anyone actually looks at my forums, I'm using them as the outline of my interactive informational website. My content will be pinned postings within the appropriate forum, but I will als...
by BGodfrey
Sun Jun 09, 2019 5:26 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Some forums don't show
Replies: 2
Views: 118

Some forums don't show

I am working on [spam url removed]. Just barely putting it together so don't expect any content yet. I created four categories: General, Tools and such, Techniques, and a private one. I created the General one first and setup the permissions, then copied those permissions as I created the others. Ex...
by BGodfrey
Sat Jun 01, 2019 4:45 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Best choice for installation?
Replies: 2
Views: 164

Best choice for installation?

I have an aplus.net account and I'd like to install PHPBB on one of my domains. Aplus has a handy installation tool, but when I went to use it I found that it installs only version 3.0 or 3.1. I am not a full time web guru, just a guy with a life trying to create a website for helping wildlife. I us...
by BGodfrey
Thu Mar 11, 2010 1:10 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: sending PM or email to group
Replies: 6
Views: 5768

Re: sending PM or email to group

I checked and those settings were all enabled so I could send messages to groups. I was looking at the private messaging again and found that I could click "Find members" and when that opened I could select a group from a drop-down menu. Then the members of the group would appear and I could like "m...
by BGodfrey
Sun Mar 07, 2010 11:50 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: sending PM or email to group
Replies: 6
Views: 5768

Re: sending PM or email to group

Uh, I must either have something setup wrong or I'm still ignorant of the process and terminology. :? Where do I click on the Group? I'm not sure what the "Legend" is. When I go to private messages (in my user control panel) I do not see a menu of groups. I should say that I am using version 3.0.4. ...
by BGodfrey
Sun Mar 07, 2010 8:38 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: sending PM or email to group
Replies: 6
Views: 5768

sending PM or email to group

I would like to send a PM or email to a group and I cannot figure out how to do it. I have searched the documentation, forum and KB, but I don't see instructions. I have private messaging turned on in Private Message Settings. I have "Group able to receive private messages:" checked in the group set...
by BGodfrey
Sun Mar 07, 2010 7:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error when attempting to post a new topic.
Replies: 2
Views: 400

Re: Error when attempting to post a new topic.

Yes, autoincrement was turned off. I have turned it on now. The balance of the problem resolution appears in this posting: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2015785.
Thank you very much for the help.

--Brian
by BGodfrey
Sun Mar 07, 2010 6:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: topic_id = 0
Replies: 4
Views: 876

Re: topic_id = 0

OK, it's looking more like this problem and the other problem I posted in this one: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=2015985 are interrelated. Auto-increment was turned off in the topic_id field of the topics table so I turned it on as per the instructions in the reply to that oth...
by BGodfrey
Sun Mar 07, 2010 5:56 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error when attempting to post a new topic.
Replies: 2
Views: 400

Error when attempting to post a new topic.

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.4 What is your board's URL? http://forum.cnpssd.org Who do you host your board with? aplus.net How did you install your board? I used a tool provided by my host Is your board a fresh install or a conversion? It was a fresh inst...

Go to advanced search