Search found 118 matches

by whocarez
Tue Jul 31, 2018 10:25 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] Digests 3.2.9
Replies: 838
Views: 52036

Re: [RC] Digests 3.2.7

Sorry for my late response, but I had only today time to make some test mails. So, I could determine, that excluding html tags is causing this error and it doesn't matter which tags are defined in options. With stripping some html tags I get something like this: <div class="content"><!DOCTYPE html P...
by whocarez
Sun Jul 29, 2018 3:21 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] Digests 3.2.9
Replies: 838
Views: 52036

Re: [RC] Digests 3.2.7

Yes it is a html digest. The database tables are utf8_bin and they were never something in a ISO or Windows charset, because this board used from the beginning both Cyrillic letters and German Umlauts, so utf8 was the only option. In phpbb_posts post_text and post_subject are saved in utf8_unicode_c...
by whocarez
Sun Jul 29, 2018 12:41 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] Digests 3.2.9
Replies: 838
Views: 52036

Re: [RC] Digests 3.2.7

Hm, maybe I don't understand it correctly, but post_text and post_subject are saved in the database in Unicode and we want the digest to be send in utf-8, what means this is Unicode. So, as far as I understand it, there is no transformation necessary. Cyrillic and Umlauts are saved as they are and c...
by whocarez
Sun Jul 29, 2018 10:39 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] Digests 3.2.9
Replies: 838
Views: 52036

Re: [RC] Digests 3.2.7

Hi, this wasn't the solution. But I figured out, that post_text gets somehow a doubled encoding. So in any case this is the header: <!DOCTYPE html> <html lang="de_x_sie"> <head> <meta charset="utf-8"> this is not correct, because de_x_sie (German (Formal Honorifics)) means only something for PHPBB, ...
by whocarez
Sat Jul 28, 2018 6:19 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] Digests 3.2.9
Replies: 838
Views: 52036

Re: [RC] Digests 3.2.7

Hello Mark, thank you for this quick patch, because after updating to 3.2.7. I ran into this error: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method phpbbservices\digests\includes\html_messenger::assign_var() in /var/www/forum/ext/phpbbservices/digests/cron/task/digests.php:1048 Stack trace: #0...
by whocarez
Sat May 19, 2018 1:10 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] Digests 3.2.9
Replies: 838
Views: 52036

Re: [RC] Digests 3.2.6

Hi Mark, updated after a while to 3.2.6 and tried to enter some tags to strip, like the above mentioned iframe. The tags weren't saved and than I recognized, that the table phpbb_config lacks phpbbservices_digests_strip_tags . After manually adding this, I could save the tags. This probably should b...
by whocarez
Tue Apr 17, 2018 7:10 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Feed post bot
Replies: 382
Views: 35284

Re: [3.2][RC] Feed post bot

Yes, it went through without problems. Thanks again for your quick answer.
by whocarez
Mon Apr 16, 2018 11:20 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Feed post bot
Replies: 382
Views: 35284

Re: [3.2][RC] Feed post bot

Function nesting limits are exclusive to xdebug AFAIK. PHP itself doesn't care how many nesting you have. You might want to consider disabling xdebug on your production environment. Now if this works from the ACP but not from the CLI, it might just be that CLI uses another php.ini file. Find out by...
by whocarez
Sun Apr 15, 2018 9:42 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Feed post bot
Replies: 382
Views: 35284

Re: [3.2][RC] Feed post bot

Hello, strange behaviour of feedpostbot with the latest version from github (Latest commit 456f690 on 14 Mar). phpbb 3.2.1 PHP 5.6.33-0+deb8u1 (cli) / PHP 7.0.29-1~dotdeb+8.1 (cli) ( NTS ) Every night Feedpostbot is running in an endless loop like this: Fatal error: Maximum function nesting level of...
by whocarez
Tue Mar 06, 2018 11:37 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.2][BETA] Telegram Notifications
Replies: 55
Views: 7426

Re: [3.2][BETA] Telegram Notifications

@lassik Thank you for this interesting extension. For a public channel it is a little bit confusing, to see also messages/topics which are awaiting moderation. Maybe this should be changeable over a switch in acp. Using this extension together with Feed post bot is possible, but Telegram messages to...
by whocarez
Fri Mar 02, 2018 1:04 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Feed post bot
Replies: 382
Views: 35284

Re: [3.2][RC] Feed post bot

yes, I see, but the bot should ignore the crap and only use the stuff inside the description.
by whocarez
Fri Mar 02, 2018 10:10 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Feed post bot
Replies: 382
Views: 35284

Re: [3.2][RC] Feed post bot

Hello Ger,
tried your extension and it's working on a 3.2.2 board with php 7.0.23.
On one RSS feed the description is ignored. Descriptions are like this:

Code: Select all

<description><![CDATA[<p>some text.</p>
]]></description>
by whocarez
Wed Feb 21, 2018 1:53 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Send loadXML errors to log file
Replies: 17
Views: 527

Re: Send loadXML errors to log file

hm, maybe I do not understand it at all, but I see a "phpBB Debug" warning in a situation, where phpBB debug is switched off. So every normal php warning, notice or error is going to php-error.log as it should according to my php.ini, but in the above described situation I get these "phpBB Debug" no...
by whocarez
Wed Feb 21, 2018 10:44 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Send loadXML errors to log file
Replies: 17
Views: 527

Re: Send loadXML errors to log file

I could identify the extension (phpbbseo/meta), which caused this error while generating the meta description with a standard post like that: test &&&& http://example.com/testurl.html?dfgdrt&xcvdfg&4546456 So @3Di had the right assumption. Thanks for this hint ... But the opening question is still a...
by whocarez
Wed Feb 21, 2018 12:48 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Send loadXML errors to log file
Replies: 17
Views: 527

Re: Send loadXML errors to log file

Once again sorry guys, but this is really a misunderstanding.
I'm talking about posted external links and not only links.
Everytime an ampersand appears inside the text, the XML renderer gives an error.

Go to advanced search