Search found 524 matches

by panhead
Mon Dec 07, 2020 6:56 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Upgrade to 3.3.2 error
Replies: 16
Views: 513

Re: Upgrade to 3.3.2 error

No, I didn't change anything and neither did my provider. Bit strange.
by panhead
Mon Dec 07, 2020 4:28 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Upgrade to 3.3.2 error
Replies: 16
Views: 513

Re: Upgrade to 3.3.2 error

Don't know what "a bit shaky" means. Don't know what "unavailable" means.


I got these errors:

Code: Select all

Not Found
The requested URL /phpBB3/ was not found on this server.
by panhead
Mon Dec 07, 2020 3:23 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Upgrade to 3.3.2 error
Replies: 16
Views: 513

Re: Upgrade to 3.3.2 error

That is correct. The site is a bit shaky, I upgraded to php 7.3, but the site is sometimes unavailable. Shall I upgrade to 7.4?
by panhead
Mon Dec 07, 2020 11:03 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Upgrade to 3.3.2 error
Replies: 16
Views: 513

Re: Upgrade to 3.3.2 error

You might have a valid point. If I remember well I edited the .htaccess file to prevent some bots to visit the forum. Is that what you mean?
by panhead
Mon Dec 07, 2020 9:36 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Upgrade to 3.3.2 error
Replies: 16
Views: 513

Re: Upgrade to 3.3.2 error

Yes it was: by deleting /production from /cache (using FTP ;-))
Did that, didn't work.
by panhead
Mon Dec 07, 2020 9:30 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Upgrade to 3.3.2 error
Replies: 16
Views: 513

Re: Upgrade to 3.3.2 error

It's working again. Purging board cache was not possible ;)
by panhead
Mon Dec 07, 2020 9:23 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Upgrade to 3.3.2 error
Replies: 16
Views: 513

Re: Upgrade to 3.3.2 error

It;s working again (although no action was undertaken by my provider....). Which php version is advised to work with 3.3.2?
by panhead
Mon Dec 07, 2020 8:47 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Upgrade to 3.3.2 error
Replies: 16
Views: 513

Re: Upgrade to 3.3.2 error

Thank you, will do that. But strange that it worked before the update and not after. I'm using php 7.2.34
by panhead
Mon Dec 07, 2020 8:36 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Upgrade to 3.3.2 error
Replies: 16
Views: 513

Upgrade to 3.3.2 error

I just upgraded from 3.3.1 to 3.3.2 following the instructions (full package). The forum is visible (https://www.hydra-glide.com/phpBB3/index.php) but if I navigate I only get downloads, not the pages. What have I done wrong?
by panhead
Mon Sep 28, 2020 7:46 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Options in posts not visible
Replies: 2
Views: 207

Re: Options in posts not visible

Thank you, hadn't seen that (obviously :))
by panhead
Mon Sep 28, 2020 7:32 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Options in posts not visible
Replies: 2
Views: 207

Options in posts not visible

The options within a post (like 'edit post', 'delete post' etc.) are not fully visible in mobile devices.

Desktop:
menu in topic.jpg
menu in topic.jpg (4.24 KiB) Viewed 207 times

Mobile device:
20200927.jpg

Any idea what can cause this? I'm using Prosilver.
by panhead
Thu Aug 27, 2020 9:17 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: ACP error (blank)
Replies: 2
Views: 234

Re: ACP error (blank)

Thank you, that worked. I'll go to the extension creator for the problem.
by panhead
Thu Aug 27, 2020 8:39 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: ACP error (blank)
Replies: 2
Views: 234

ACP error (blank)

After upgrading from 3.3.0 to 3.3.1 I enabled my extensions one by one. After enabling phpBB Sitemaker the ACP went blank (the extension does work however). Error in the logfile: [Thu Aug 27 10:23:06.237450 2020] [proxy_fcgi:error] [pid 1678:tid 140356880414464] [client 86.92.101.125:33504] AH01071:...
by panhead
Sat Aug 22, 2020 3:41 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Cannot login
Replies: 23
Views: 882

Re: Cannot login

I will.
by panhead
Sat Aug 22, 2020 3:00 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Cannot login
Replies: 23
Views: 882

Re: Cannot login

I did the above mentioned actions from my new laptop. I just did the same from my old desktop, both with Opera as browser. Using my desktop no problem whatsoever. The only thing I can think of is the free Norton protection of the new laptop causing the problems, I'll investigate.

Go to advanced search