Search found 13 matches

by oglsmm
Fri Mar 26, 2004 9:23 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2238419

Ok thanks for the reply.
by oglsmm
Fri Mar 26, 2004 7:35 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2238419

yes it works fine in 2.0.8.


morpheus2matrix would you be able to help me in putting the attachment icon back into the forums after installing the split topic mod?

The attachment mod works ok in general, but the little paper clip is missing.

oglsmm
by oglsmm
Fri Mar 26, 2004 4:30 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Split topic Type
Replies: 73
Views: 29228

Ok I fixed the Configuration+ ACP error. I had put the tpl in the wrong location....

Anyone know how to fix the attachment paperclip icon?

oglsmm
by oglsmm
Thu Mar 25, 2004 9:38 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Split topic Type
Replies: 73
Views: 29228

The mod seems to be working correctly, but when I try to open the "Configuration +" I get an error page. Template->make_filename(): Error - file does not exist Any idea's? The code all looks ok. Also does anyone know how to put the attachment icon back on the topic list? I know Ptirhiik doesn't agre...
by oglsmm
Thu Mar 25, 2004 7:46 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Page cannot be displayed when loged in - Please Help!
Replies: 4
Views: 132

Try this page.

Sounds similar,

oglsmm
by oglsmm
Thu Mar 25, 2004 7:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Why????
Replies: 3
Views: 116

Hey guys,

Check out the following post here.
It sounds similar to your problems.

oglsmm
by oglsmm
Thu Mar 25, 2004 7:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Why????
Replies: 3
Views: 116

Hello I think people will need a bit more information then that. What is the url of your forum What version did you install? Did you and any mods? Look at the URL bar in your browser. Check to see the the address you are redirected to is different when it fails as compared to when it works. Does it ...
by oglsmm
Thu Mar 25, 2004 7:25 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [SOLVED] [Question] 2.0.8 Version still shows as 2.0.7
Replies: 2
Views: 144

Since you updated manually, simply run UPDATE phpbb_config SET config_value = '.0.8' WHERE config_name = "version"; Thank you very much, Worked like a charm.. I would also like to thank you for such a quick response. This editing of files manually is new to me as I was using Easymod before, but I f...
by oglsmm
Thu Mar 25, 2004 7:14 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [SOLVED] [Question] 2.0.8 Version still shows as 2.0.7
Replies: 2
Views: 144

[SOLVED] [Question] 2.0.8 Version still shows as 2.0.7

Hi, I have spent today editing the files in the 2.0.7a archive to have many of the mods I use pre-installed in the files when I noticed that phpbb 2.0.8 was relesed today. Doh! Well I have since manually edited/fixed all the files to upgrade to 2.0.8 by following the instructions here . So if I unde...
by oglsmm
Thu Jan 22, 2004 3:08 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.7] Announces Suite
Replies: 453
Views: 156051

Awesome Mod!

This mod is amazing. Thanks a million. I do have 2 questions though. 1) This there a way to make it so that JUST global announcements show up on the main forum page, and keep regular announcements in thier own Forum sections? 2) The mod didn't work so well with some of the themes I had installed. I ...
by oglsmm
Wed Jan 21, 2004 4:22 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.7] Announces Suite
Replies: 453
Views: 156051

Is there a php file to edit the data base autmatically or do i have to use phpmyadmin?

oglsmm
by oglsmm
Tue Jan 20, 2004 11:00 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2238419

how come when I put the mod in the admin/mods section for EasyMod I can't install it because it doesn't appear in the install list? http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?p=689082&sid=4ee3ca9ff2efc4210ad4662c12f5faa2#689082 Thanks for that link... one other question, will the instructions listed ...
by oglsmm
Tue Jan 06, 2004 11:11 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Resending account activation email
Replies: 1
Views: 252

Resending account activation email

If a user registered with an incorrect email address and I change it for them via admin panel, how can I get it to resend to activation email to the correct email address? I did do a serach and came up with around 9000 matches, and nothing in the first 10 pages or so seemed to match my question. Tha...

Go to advanced search