Search found 11 matches

by work
Fri May 29, 2009 5:49 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Subdomain Problem
Replies: 7
Views: 344

Re: Subdomain Problem

I fixed it. Thanks for trying to help. I went to my provider and deleted the subdomain of forums.womansgarden.com... that is all it took. For some reason phpbb knew about the subdomain, I do not know how it knew, but it did. The emails now direct the user to their specific topic/forum with http:// w...
by work
Fri May 29, 2009 5:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Where is root path located?
Replies: 3
Views: 105

Re: Where is root path located?

My problem is fixed... you rock... thank you :)
by work
Fri May 29, 2009 5:35 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Where is root path located?
Replies: 3
Views: 105

Re: Where is root path located?

Thank you :)
by work
Fri May 29, 2009 5:23 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Where is root path located?
Replies: 3
Views: 105

Where is root path located?

I posted my issue already... however, while I am waiting to see if anyone can help:

Where is phpbb_root_path located? In which file?

Thanks
by work
Fri May 29, 2009 2:28 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Subdomain Problem
Replies: 7
Views: 344

Re: Subdomain Problem

Here is the email with the errors that phpbb automatically generates. It should indicate http:// www . womansgarden . com / phpbb / viewtopic.php but it doesn't (spaces added so url doesn't show in this forum) Hello Lauri00001, You are receiving this notification because you are watching the topic, ...
by work
Fri May 29, 2009 2:25 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Subdomain Problem
Replies: 7
Views: 344

Re: Subdomain Problem

Image

There is a screenshot :)

I attempted to change "force server URL settings" to "Yes" and it mucked up the forums as mentioned previously, so I changed it back to "No"
by work
Fri May 29, 2009 12:56 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Subdomain Problem
Replies: 7
Views: 344

Re: Subdomain Problem

I just changed the force URL settings... and that really mucked up the forums. When I made a post, it wouldn't redirect me because it said I may go to a potentially harmful URL. /sigh
by work
Fri May 29, 2009 12:49 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Subdomain Problem
Replies: 7
Views: 344

Re: Subdomain Problem

Sure! Anything to get these forums working :) forums location: www.womansgarden.com/phpbb/ ACP -> Server configuration -> Server settings -> Domain name: womansgarden.com ACP -> Server configuration -> Server settings -> Script path: /phpbb ACP -> Server configuration -> Server settings -> Force ser...
by work
Thu May 28, 2009 10:23 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Subdomain Problem
Replies: 7
Views: 344

Subdomain Problem

I can't find the answer through a search, so please don't beat me up. My forums are located at www.womansgarden.com/phpbb/ I installed them a few weeks ago. Today I noticed that the emails that go to the user have a subdomain listed in them, although the forums don't use a subdomain. I had forums.wo...
by work
Sun May 17, 2009 2:28 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 257582

Re: Anti-Bot Question

Thank you for this Anti-Bot. I installed the first time and it seems to be working. I can't wait to turn html and bbc codes back on for my users!!! No more spam = more user fun!!!
by work
Sun May 17, 2009 2:27 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [Tutorial] How to use phpMyAdmin
Replies: 175
Views: 180168

Re: [Tutorial] How to use phpMyAdmin

Looks like you wrote this a few years ago... but it still works! Thank you for the help. I finally got my new mod working.

Go to advanced search