Search found 43 matches

by benjaminlwells
Mon Dec 11, 2006 1:21 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: last post column on index showing 1969
Replies: 10
Views: 485

Moot now, I just found it.

Ben
by benjaminlwells
Mon Dec 11, 2006 1:09 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: last post column on index showing 1969
Replies: 10
Views: 485

wow, does no one have any other suggestions? I would have thought this could be figgured out...

Ben
by benjaminlwells
Thu Dec 07, 2006 11:36 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: last post column on index showing 1969
Replies: 10
Views: 485

thanks for the effort robert, unfortunately that was all intact, and as it should be :(

Ben
by benjaminlwells
Thu Dec 07, 2006 4:37 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: last post column on index showing 1969
Replies: 10
Views: 485

so no one kows how this part of the forum pull the date?
by benjaminlwells
Wed Dec 06, 2006 11:00 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: last post column on index showing 1969
Replies: 10
Views: 485

Mm'k....Then we'll do it the long way. What version phpBB are your using? What Mods do you have installed? Have you added any Mods/edited any files? Have you been doing/done anything to the database? Have you talked to your host to see of they have done/changed/upgraded anything? Have you tried byp...
by benjaminlwells
Wed Dec 06, 2006 5:49 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: last post column on index showing 1969
Replies: 10
Views: 485

thanks cybrid23, but my problem's not with start date or with user join date, it's with the Last Post date

Ben
by benjaminlwells
Wed Dec 06, 2006 3:29 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: last post column on index showing 1969
Replies: 10
Views: 485

last post column on index showing 1969

hey all, I have seen several posts about people having the board starting date showing 31 Dec 1969, but I have this probelem on my index under the "Last Post" column. In the individual forum sections the dates show fine, but not so on the index. When you aren't logged in it shows Jan 01, 1970 when y...
by benjaminlwells
Wed Apr 20, 2005 4:44 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Trying To Make Upload Avatar Feature Available On My Board
Replies: 23
Views: 427

The Avatar directory size indicates how much space is currently being taken up by the avatars you have, it has nothing to do with capacity. The only capacity limitations you have are with your your webspace provider. The slash thing is one possible reason why the avatars won't take, as is write acce...
by benjaminlwells
Wed Apr 20, 2005 3:52 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Trying To Make Upload Avatar Feature Available On My Board
Replies: 23
Views: 427

what do you have set for Avatar Storage Path?

Ben
by benjaminlwells
Wed Apr 20, 2005 3:44 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Image BB code broken
Replies: 9
Views: 194

ok, that answers that question then, but still no images are loading from the img tag in signatures, even proper images with proper extensions aren't loading in sigs. Has this also been changed? I can't remember if this has worked since I updated to latest version from .06 or not.

Ben
by benjaminlwells
Wed Apr 20, 2005 3:35 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Image BB code broken
Replies: 9
Views: 194

Ok, I did some testing. It is working when using a normal image with a proper image extention like .jpg when I try to use an image from my Album, it's then that it doesn't work... the album images don't have extensions, they look like http://forum.alphaflight.net/album_pic.php?pic_id=307 I used to b...
by benjaminlwells
Wed Apr 20, 2005 3:24 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Image BB code broken
Replies: 9
Views: 194

sonyboy wrote: Did you put http:// in the image url?


Yes, i'm using http://. This worked not log ago. Old posts that had images in them are now broken. Even my users signatures that use the img code stopped working, so it's not an implimentation of the code issue.

Ben
by benjaminlwells
Wed Apr 20, 2005 3:21 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Image BB code broken
Replies: 9
Views: 194

Yes BBcode is on, and the [left] and [right] tags that align images to left or right work fine. It's just the normal img tag that is not wroking.

Ben
by benjaminlwells
Wed Apr 20, 2005 3:14 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Image BB code broken
Replies: 9
Views: 194

If it might help, here are some relevant snippits of of code From bbcode.php $bbcode_tpl['code_open'] = str_replace('{L_CODE}', $lang['Code'], $bbcode_tpl['code_open']); $bbcode_tpl['img'] = str_replace('{URL}', '\\1', $bbcode_tpl['img']); // LEFT-RIGHT-start $bbcode_tpl['left'] = str_replace('{URL}...
by benjaminlwells
Wed Apr 20, 2005 2:33 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Trying To Make Upload Avatar Feature Available On My Board
Replies: 23
Views: 427

Ben, i dont get the chmod 777 thing, what is that exactly? C/p CHMOD is the just the permissions allowed on a given file or folder. What do you use for your FTPing? If you use explorer to enter the FTP, brows to the dir in question, right click on it, go to properties, check off all the little boxe...

Go to advanced search