Search found 136 matches

by idburns
Tue Jun 02, 2009 8:29 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 258039

Re: Anti-Bot Question

Automatic updating from 3.0.4 to 3.0.5 brings trouble with the file "ucp_register.html" if modified fpr Anti-Bot-Question. But if you just restore the original file before updating, the update works perfectly. After that you can manually edit the file "ucp_register.html" again like you did in 3.0.4...
by idburns
Sun May 31, 2009 6:41 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 258039

Re: Anti-Bot Question

I just installed this mod, we'll see how it goes. I've been getting absolutely bombarded with spam accounts in the last week, even worse after I made the capta harder... Now they've managed to complete the registration and actually post.
by idburns
Mon May 11, 2009 8:55 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Automatically Remove Inactive Users?
Replies: 11
Views: 1331

Re: Automatically Remove Inactive Users?

stevemaury wrote:
stevemaury wrote: you can temporarily increase the number of members displayed per page by setting the topics per page setting in Post settings to, say, 250.
Thanks, saw it right after I posted.

BTW - 1000 is a bit too much to do at a time, the server just timed out. :p
by idburns
Mon May 11, 2009 8:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Automatically Remove Inactive Users?
Replies: 11
Views: 1331

Re: Automatically Remove Inactive Users?

The OP is using the term "inactive" to mean someone who hasn't posted in a certain time. In that case, the Prune users function will delete them all at once. I do not know what varnav is deleting, but you can temporarily increase the number of members displayed per page by setting the topics per pa...
by idburns
Mon May 11, 2009 8:50 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Automatically Remove Inactive Users?
Replies: 11
Views: 1331

Re: Automatically Remove Inactive Users?

Nope no automatic way. In the inactive users you can select mark all and then delete all marked with one click. So two clicks to get rid of an entire page isn't bad. :) It is when you have 223 pages to delete... Anyone else know a SQL script that can do this? Or a mod maybe that can change the numb...
by idburns
Sat Dec 27, 2008 12:55 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB3 Portal
Replies: 889
Views: 144861

Re: [Beta] phpBB3 Portal

BBRAIN wrote:personally i would use this one http://www.board3.de/ better layout and you get support from the team ;)
That portal looks nice but I can't read or write in German. I see some english posts there...but the vast majority of the posting is in German.
by idburns
Wed Dec 24, 2008 2:09 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB3 Portal
Replies: 889
Views: 144861

Re: [Beta] phpBB3 Portal

I'm thinking of installing this portal on my v3.0.4 forums. Right now my board is only running a few custom themes so I'm able to use the Automatic Update Packages which makes updating a breeze. How will installing the portal effect the ease of my phpBB3 updates? How about updates to the portal itse...
by idburns
Tue Feb 12, 2008 6:54 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Permissions not working.
Replies: 2
Views: 170

Re: Permissions not working.

The registered users group, that was it. I figured it was something simple. Thanks so much.
by idburns
Tue Feb 12, 2008 6:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Permissions not working.
Replies: 2
Views: 170

Permissions not working.

I have a few user groups in my forums. There is one group in particular that I want to have "read only" access to a specific forum. I can't figure out why this group continues to have new thread and reply access even though I have set the permissions properly (or at least I think I set them right). ...
by idburns
Mon Feb 11, 2008 11:13 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Updated to 3.0 User-Uploaded Avatars and Attachments Broken
Replies: 2
Views: 203

Updated to 3.0 User-Uploaded Avatars and Attachments Broken

Found this thread and it helped. My permissions were completely jacked up for attachments and avatars after I upgrade from RC5 -> RC7 -> 3.0.0. No matter how I set my permissions they were not working. I finally created a new folder called test in the avatars folder, adjusted the path in the ACP and...
by idburns
Mon Feb 11, 2008 11:10 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Avatars are in the right folder, but not showing.
Replies: 72
Views: 2644

Re: Avatars are in the right folder, but not showing.

My permissions were completely jacked up for attachments and avatars after I upgrade from RC5 -> RC7 -> 3.0.0. No matter how I set my permissions they were not working. I finally created a new folder called test in the avatars folder, adjusted the path in the ACP and copied the uploaded files to the...
by idburns
Mon Feb 11, 2008 5:34 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Updated to 3.0 User-Uploaded Avatars and Attachments Broken
Replies: 2
Views: 203

Updated to 3.0 User-Uploaded Avatars and Attachments Broken

After updating my forums from RC5 to RC7 to 3.0.0 all my user-uploaded avatars and attachments are not displaying. I looked in the upload directory and the files are there...but they aren't displaying. All of them are red X's. Uploading new avatars doesn't work either.

Any ideas?
by idburns
Thu Jan 17, 2008 6:39 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: database_upgrade.php does not complete
Replies: 3
Views: 328

Re: database_upgrade.php does not complete

Someone has to have an idea of what is going on with this...?

Go to advanced search