Search found 152 matches

by datkeoniguy
Fri Mar 05, 2010 2:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [split from] Problem trying to upgrade 3.0.6 to 3.0.7
Replies: 14
Views: 677

Re: [split from] Problem trying to upgrade 3.0.6 to 3.0.7

The file install_update.html (13969) (as well as install_update_diff.html (4635)) is already in the adm/style folder but I still get the error described. I do appreciate all the advice given in trying to resolve this problem and I hope a solution can be found. I guess I could always update by editin...
by datkeoniguy
Fri Mar 05, 2010 3:54 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [split from] Problem trying to upgrade 3.0.6 to 3.0.7
Replies: 14
Views: 677

Re: [split from] Problem trying to upgrade 3.0.6 to 3.0.7

A number of people have now reported this problem including myself. There is no install_update.html file in my downloaded zip file but there is an install_update.php Just downloaded another copy of the 306 to 307 zip file and unpacked it a different way. Same result. Did you mean install-update.php?...
by datkeoniguy
Thu Mar 04, 2010 4:33 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Update tab gives blank page in 306 -> 307
Replies: 3
Views: 617

Re: Update tab gives blank page in 306 -> 307

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.6 What is your board's URL? http://www.chadzboyz.com/chadzforum Who do you host your board with? Servint How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a conversion? ...
by datkeoniguy
Thu Mar 04, 2010 4:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem trying to upgrade 3.0.6 to 3.0.7
Replies: 15
Views: 1270

Re: Problem trying to upgrade 3.0.6 to 3.0.7

I have exactly the same problem. First got the same cache error above so I deleted everything in the cache except .htaccess and index.htm Then tried again to update and got the same includes error stated above.

I uploaded using WinSCP. Never had this problem before with automatic updates.
by datkeoniguy
Wed Mar 03, 2010 6:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Update tab gives blank page in 306 -> 307
Replies: 3
Views: 617

Update tab gives blank page in 306 -> 307

I downloaded and unzipped the 306 to 307 automatic update and uploaded the install folder to the phpbb folder. When I got to /install/ I get the introduction page. However when I click on the Upate tab, nothing happens -I just get a blank white page. The files are all there in the update folder and ...
by datkeoniguy
Sat Dec 05, 2009 5:21 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: NV who was here?
Replies: 290
Views: 42866

Re: NV who was here?

Thanks Leinad4Mind I didn't try this because in the meantime I found out that the code had been moved from /template/index_body.html to template/overall_footer.html So I inserted the code there and it worked. EDIT (few hours later): Well putting it into overall_footer worked okay for the index.html ...
by datkeoniguy
Sat Dec 05, 2009 3:46 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: NV who was here?
Replies: 290
Views: 42866

Re: NV who was here?

Hi I installed this MOD in late 2007 and its worked very well with no problems including with 3.06 in prosilver. However I am now installing one of the rockettheme styles that inherits from prosilver but the who was here? does not show up in this theme as it does in prosilver. I suspect it has to do...
by datkeoniguy
Wed Nov 18, 2009 8:49 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb3 not updating 2 files [3.0.5 to 3.0.6]
Replies: 6
Views: 350

Re: phpbb3 not updating 2 files [3.0.5 to 3.0.6]

I had a similar problem with the file language/en/help_faq.php. Tried all three possibilities and none of them would allow the version info to go to 3.0.6. Finally I updated this file directly from the auto download files. Then the update completed. Then changing the file back to what it was before ...
by datkeoniguy
Thu Sep 17, 2009 11:30 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: cPanel site backup causes prosilver style loss
Replies: 1
Views: 245

cPanel site backup causes prosilver style loss

I am having my site host run a Cpanel backup of my site each Thursday very early am. After that is completed my site loses the graphic elements of the theme style (modified prosilver) and what appears is all text. When I then log into the ACP the style elements are there. This never happened until I...
by datkeoniguy
Wed Jun 17, 2009 4:23 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Background image missing in subforum
Replies: 2
Views: 98

Background image missing in subforum

In colours.css, I have this code html, body { color: #536482; background-color: #ACA8A1; background: url(/myforum/styles/prosilver/theme/images/mybackgrounds/image1.jpg); background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed; background-position: center } myforum is installed in a subdirectory ...
by datkeoniguy
Mon Apr 06, 2009 8:40 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: iframe injection prevention
Replies: 2
Views: 384

iframe injection prevention

My forum was hacked over the weekend with members complaining about strange forum behaviours but I really got concerned when i could login to the ACP but only see the phpbb logo and the top line. No tabs or anything else. So I looked at adm/index.php and compared it to a downloaded copy I keep. Ther...
by datkeoniguy
Wed Dec 17, 2008 8:23 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 3.0.4 : Added 'AGO' setting to relative date strings?
Replies: 1
Views: 109

3.0.4 : Added 'AGO' setting to relative date strings?

[Feature] Added 'AGO' setting to relative date strings. For example: posted 14 minutes ago. (Patch by BartVB)
I can't seem to get this to show up. Is there some special setting for it?
by datkeoniguy
Tue Dec 02, 2008 2:13 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: View profile different for over 5000 post members
Replies: 3
Views: 246

Re: View profile different for over 5000 post members

Thanks. I think I'll listen to the wisdom of the programmers and leave it as it is.

Go to advanced search